Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χρονια πολλα γλυκουλααααααααααααααααααααα.....

εμενα πινει απο το καλαμακι φραπε βεβαια μια γουλιτσα του δινω και δοκιμαζει οχι παραπανω και ζηταει και αλλο μετα αχαχαχαχαχα...χτες εφαγε φακες ο μικρος μου

μετα δεν ειναι ο γιος σου :shock:?του αρεσαν οι φακουλες?τις εκανες οπως ειχε γραψει η στεγια?εγω του εδωσα μπανανα με αβοκαντο που μας ειπε και ξετρελαθηκε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκουλα χρονια πολλα!!! οτι επιθυμεις γλυκιά μου! Ευχομαι τα καλύτερα σε σενα και τον ευθύμη...

Ειρηνάκι ΄δε το εχω πολυπαρατηρήσει αυτο που μου λες..καμιά φορά το πρωί ισως;;; δε ξέρω...θα το προσέξω και μόλις μεγαλώσει τσουπ, θα τον πάω για τσισάκια...

Μαρινάκι εμενα κανει σαν τρελός για τα πεθερικά... μας σπρωχνει για να τους αγκαλιάσει...επισης σημερα ελεγε ολη μερα μπαμπα...και γω του απαντουσα μπαμπακια!!! μπουααααααααα

πάω και γω για ντιβιντι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γλυκουλα χρονια πολλα!!! οτι επιθυμεις γλυκιά μου! Ευχομαι τα καλύτερα σε σενα και τον ευθύμη...

Ειρηνάκι ΄δε το εχω πολυπαρατηρήσει αυτο που μου λες..καμιά φορά το πρωί ισως;;; δε ξέρω...θα το προσέξω και μόλις μεγαλώσει τσουπ, θα τον πάω για τσισάκια...

Μαρινάκι εμενα κανει σαν τρελός για τα πεθερικά... μας σπρωχνει για να τους αγκαλιάσει...επισης σημερα ελεγε ολη μερα μπαμπα...και γω του απαντουσα μπαμπακια!!! μπουααααααααα

ευχαριστωωωωωωωωωω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ναι ναι τον νου σου

4ywWp2.png

ειρηνη αυτο με το μεγεθος το εχω δει και εγω και ριχνω τρελα γελια και ο μπαμπας φουσκωνει απο περηφανια:-D:oops::oops::oops:

φακες κανονικα οπως της τρωμε εμεις μονο που δεν εβαλα σκορδο

Διαφημίσεις

Καλημεεεεεεεεεερααααααααα

τι κάνετε;

κοριτσακια μου χθες ο μικρός ξυπνησε στις 12μιση με τρελό κλαμα και δεν ησύχαζε με τιποτα. Το εκανε πρώτη φορά και λίγο ανησυχησα. Δεν ηθελε ουτε γαλα, ουτε τιποτα, ουτε τον μπαμπα του...μετά τον πηρα εγώ και ησυχασε, του εδωσα λίγο γαλα και μετά τελικά κοιμηθηκε. α του εδωσε ο γιωργος και λιγο ντεπον. Λετε να ειναι δοντια;;; πονουσε;;; θα παμε σημερα μαλλον και στον γιατρό.

αυταααααααα

ελενάκι καλή αρχή!!!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι μου δοντια ειναι!!!Αχ....δε μπορω να μιλησωωωω φιλακιαααααα!!!

ελενααακι μου πως ειναι η πρώτη μέρα...

οποτε μπορεις γραψε μας!!!

σμουτς

(οι υπολοιπες δεν εχει φιλί:mrgreen:)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας καλες μου!!!!

καλη αρχη λενιω, τι ωρα σχολας?ελπιζω να σε καλοδεχτηκαν κοριτσακι μου και να μην σε στεναχωρησαν καθολου.

λωρακι μου πως ειναι το silvestraki σας!!δεν πιστευω να τα εβγαλε ολα τα δοντι μαζι.....

γιατι εμεις δεν εχουμε φιλια τσιγγουνη!τζαμπα ειναι......

τωρα που ειπα τζαμπα

δευτερα και τριτη ολα τα προιοντα pampers στα carrefour -35%

η χαρουλα μας λετε να ανοιγει ακομα δωρα??παει και αυτο το μικρο κρεμαστηκε .να μας ζησει!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...