Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

ελενάκι μου αυριο δουλεια εε;;;; εγώ λέω να τα κάνεις όλα λάθος και να σε διώξουν :-D

άκου τι θα κάνεις! Θα χτυπάει το τηλέφωνο

ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν

Ελένη: Ποιοοοοος;;;;;; ναι ποιοοοοοςςς (πολυ δυνατά)

Πελάτης: εεεε τον κ. τάδε παρακαλώ (τον διευθυντη)

Ελένη: Πάρτε σε λίγο, τώρα κατουράει :mrgreen:

Αχ ελενάκι μου μη μου στεναχωριέσαι, μπορει οντως να σε διώξουν λόγω κρίσης και να παρεις επιδομα και να καθεσαι πάλι με το ζουζουνι σου...ακου που φτάσαμε, να παρακαλάμε να μας διώξουν απο τις δουλειες!!!

Καλά ειρηνάκι τρελή φάτσα ο δικός σου! ρε παιδιά καθε μερα κανουν και κάτι καινουριο! οσο μεγαλώνουν, τοσο πιο γλυκά γινονται...αααχχχχ

αντε βρεθειτε βρε κορίτσια να τα πειτε λίγο, να βγαλετε καμιά φωτο, να μας πειτε πως περάσατε...καλό και το ιντερνετ αλλά και η επαφη ειναι αλλιώς...

Στελλίτσα ειχες βάλει ποτε φωτο απο ενα πανινο καρεκλάκι παιδικό που εδενε σε καρέκλα; Απο το αμαζον; το ψαχνω και δε το βρισκωωωωωωωωωωωωω

Μαρινάκι μπραβο στον αντρουλη σου...Ειρηνάκι θα το κανω και γω αυτο με τα τσισα...λετε να πιασει;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μονο καθε μερα κανουν κατι καινουργιο??

απο λεπτο σε λεπτο κανουν αλλα πραγματα.

αυτο με τα τσισακια πιανει αρκει να κατουριεται.......

εμεις που εχουμε αντρακια ψιλοκαταλαβαινουμε ποτε ετοιμαζονται για τσισακια.ετσι δεν ειναι?

4ywWp2.png

καλυτερα για την λενιω να βαλεις τις φωτογραφιες των παιδιων της στο γραφειο και να καθεται να τα κοιταζει σαν να αναπολει.με την πουνε και αγενεστατη..... χαχα

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε?

εγω ειμαι μια χαρα ειχαν ερθει συγγενεις σημερα για να μου ευχηθουν και κατσανε αρκετη ωρα και φαγαμε χορεψαμε μια χαρα περασαμε....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ηρθα και εγω κοριτσακια ειχαμε ενα γεματο σκ και ενα αυπνο σαββατοβραδο..ο μικρος ανεβοκατεβαζει πυρετο που ειναι δοντια μεχρι 37,5εχει κανει αλλα πολυ ανησυχιακαι μπολικα πρησμενα ουλα...κοιμηθηκα μονο 6-9,30και 12,30το πρωι ειχαμε ξανα βαφτιση το δαγκωσαμε κανονικα...μετα ηρθαμε σπιτι και βομβαρδισμενο με ρουχα παιχνιδια παππουτσια ο κακος χαμος τωρα εκατσα απο το πρωι...πτωμα ειμαι...εγω εχω στρωσει εδω και 4-5μερες;);)

χαρα μου να ζησετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Γλυκουλα δυο ερωτήσεις:

γιατι σου ευχηθηκαν; γιορτάζεις;

πως καταλαβαίνουμε οτι θα κάνουν τσισάκια;

γεια σου ιωάννα μου!! χαμός ε;

ναιιιιιιι....εχω γενεθλια σημερα!!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ιωαννάκι περαστικά σας!

Ειρήνη έχω πάθει πλάκα με τον πιτσιρικά σου και το καλαμάκι! Εντάξει όσο κοντό κι αν είναι αν δεν το έχει το παιδί...εμείς δε νομίζω να το χρησιμοποιήσουμε αφού δεν πίνουμε καν νεράκι! Τι θα την κάνω την κόρη μου που μου έχει βγει τελείως μαμοθρεφτάκι και δεν κάθεται σε κανέναν άλλο? Πήγαμε στα πεθερικά και πήγα στον άλλο όροφο να μαζέψω κάτι πραγματάκια και ξεσήκωσε τον κόσμο! Ουφφφφ! Πρόλαβα και μάζεψα 2 τεράστιες σακούλες αγορίστικα μωρουδιακά να δώσω κάπου που τα χρειάζονται και πραγματικά κάθε ρουχαλάκι που τακτοποιούσα κάτι μου θύμιζε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστήσεις γλυκούλα μου και πάντα ευτυχισμένοι!

Άντε Ιωάννα μου να βγούνε και τα υπόλοιπα να ηρεμήσετε!

Πάω για dvd!

σ ευχαριστω πολυυυυυ μαρινακι μου!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

χρονια πολλα γλυκουλααααααααααααααααααααα.....

εμενα πινει απο το καλαμακι φραπε βεβαια μια γουλιτσα του δινω και δοκιμαζει οχι παραπανω και ζηταει και αλλο μετα αχαχαχαχαχα...χτες εφαγε φακες ο μικρος μου

χρονια πολλα γλυκουλααααααααααααααααααααα.....

εμενα πινει απο το καλαμακι φραπε βεβαια μια γουλιτσα του δινω και δοκιμαζει οχι παραπανω και ζηταει και αλλο μετα αχαχαχαχαχα...χτες εφαγε φακες ο μικρος μου

σ ευχαριστω πολυ καλη μου....

του δινεται με καλαμακι να πινει?εγω δεν το εχω δοκιμασει ακομα...λετε να το τολμησω?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

λωρακι μου οταν ανοιγεις την πανα καμια φορα δεν βλεπεις οτι εχει αλλο μεγεθος το "πιτινακι" τους?δεν μπορει να συμβαινει μονο στον δικο μου.αυτο το εχω ακουσει απο πολλες μανουλες.αλλη καμια δεν το εχει παρατηρησει?

γιαννουλα αντε να βγαλει τα δοντακια του με το καλο και να γινει ενα ηρεμο αντρακι.

μαρινακι μονο αν δεν πινει νερο δεν θα το κανει.αν ειναι κοντο κανουν προσπαθεια.με το που καταλαβει πως δουλευει θα το εχει. τα κακακια εσυ που ηξερες ποτε ειναι να τα κανει?την βλεπεις να σφιγγεται και την βαζεις στο καθηκακι?εμενα τα κανει παντα σχεδον στα μισα καθε γευματος.οποτε εχουμε μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας.

γλυκουλα να εισαι πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...