Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια Μαρινα....

Κι εγω αν δεν ηταν τοσο καλοβολο μωρο ο Αναστασης μου..ουτε που θα περνουσε απο το μυαλο μου ...τριτο μωρο! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εκλαράκι, γεννοβόλα να σωθείς!!!!!! Συμφέρει λέμε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σας είπα πως ο μικρός μου επιτέλους μπουσούλησε????:D:D:D:D Λέγαμε να στρώσουμε και χαλιά σήμερα αλλά άκυρο, τώρα το βλέπω για το άλλο ΣΚ

Τσάκο ένα τζάμπο πάκο χαρτομάντηλα Ελενάκι! Έλα, όλα θα πάνε καλά, τα Χριστούγεννα είναι κοντά θα πάρεις άδεια τότε?

Δε σας είπα και το άλλο το κουφό! Ο άντρας μου έβαλε τη μικρή το μεσημέρι και έκανε κακά στο γιογιό! Έχει θέμα με αυτό αλλά εγώ βαριέμαι απίστευτα να ασχοληθώ, στο Γιωργάκη ξεκινήσαμε από 7,5 μηνών και πολύ γρήγορα κακά έκανε μόνο στο γιογιό (από την πάνα τελείως βέβαια απαλαγήκαμε κανένα δίμηνο πριν κλείσει τα δύο)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε συ μαριναααααααααααααααχαχαχαχα!!!απο τωρα;;;τελειααααα!!!

εμενα ο μεγαλος μου ειχα κανει μια φορα στο γιογιο οταν ηταν εναμιση ετους αλλα....μετα ξανακανε στα 3 οποτε και καθαρισε!αργησε λιγο αλλααααα καλιο αργα παρα ποτε!!!χαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενίτσα από εδώ το πας από εκεί το φέρνεις, στα σκαριά το έχεις το τρίτο ε???

Πρίνσι μου μπράβο σας! Εμένα δε μπουσουλάει μετακινείται σέρνοντας ακόμα! Προτιμάει να είναι όρθια και να στέκεται ή να της κρατάω τα χέρια καί να κάνει βηματάκια! Πρέπει να σας βάλω φώτο που πήγαμε playmoland χτες πώς έπαιζε! Είναι πολύυυυυ παιχνιδιάρα, δεν έλεγε να ξεκολλήσει! Κατά τα άλλα σας είπα ότι έχει μάλλον βρογχιολίτιδα και αρχίσαμε aerolin και παράλληλα σκάει το 4ο δοντάκι και είμαστε μια ομορφιά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι την κατάλαβε ότι άρχιζε να σφίγγεται και την έβαλε! Και στο Γιώργο έτσι κάναμε και μετά συνήθισε και δεν ήθελε να λερώνεται πάνω του! Πάντως εγώ δεν έχω καμία υπομονή να τη βάζω 10 φορές τη μέρα και να περιμένω, ούτε να πλένω πάλι γιογιό αφού ο Γιώργος χρησιμοποιεί επιτέλους τη λεκάνη!Ας κάνει ό,τι θέλει ο μπαμπάς της, ετσι κι αλλιώς όλα τα παιδάκια καθαρίζουν κάποια στιγμή, τι στα 2, τι στα 3 το ίδιο είναι το αποτέλεσμα, μόνο μια οικονομία στις πάνες κάνεις έτσι και σε περίοδο οικονομικής κρίσης θα πρέπει να το λάβουμε κι αυτό υπόψη μας! Χι,χι,χι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλύτερα να μη χρειαστεί να τα μάθεις αυτά Πρισνάκι αλλά πληροφοριακά, οι πολλές μύξες ή μια ίωση μπορεί να προκαλέσει βρογχιολίτιδα στα μικράκια. Νιώθεις σαν να βράζει το στηθάκι τους και έχουν φλεγματάκια.

Σας αφήνω, πάω ένα σωρό πράγματα που μαζέψαμε σα πεθερικά για αποθήκευση! Βαριέμαι, αλλά πρέπει να γίνει κι αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω....οτι αν προχωρησει ενα κρυολογημα γινεται βρογχιολιτιδα...ε;..ή μπορει να το παθεις και απο αλλεργια...ε;;;

περαστικα βρε μαρινακι μου....για...ΧΙΛΙΟΣΤΗ(;; ) φορα....

φιλακιαααα μαρινακιιιιιιιι!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

λεναλ μου κουραγιο για αυριο.ελπιζω να μην σε ζορισουν πολυ.ειπα και εγω στον καλο μου να παρουμε γιογιο και με κοροιδευε.εμεις πολυ καιρο οταν του αλλαζω πανα παμε στην τουαλετα του ανοιγω την βρυση κανω και τσσσσσσσσσσ και κανει τσισακια.προχτες πρωτη φορα μιμηθηκε εμενα που εκανε κου πεπε και εκανε και αυτοε το χερακι του και ειπε πεπεεεεεε.και χτες ηπιε νερο απο το καλαμακι.θα σας βαλω βιντεακι να γελασετε

4ywWp2.png

αχ παλικαρακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!να μου το φιλησει ρηνουλααααα!!!

οσο για το κουραγιο....ποιος το χασε για να το βρω εγω;;;;(μα τι κλαψιαρα ειμαι τελος παντων....:) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσακι ειναι πολυ ευκολο να το κατορθωσετε.κοψτε το καλαμακι κοντο να φτανει γρηγορα το νερακι στο στοματακι και ετσι θα καταλαβει κατευθειαν τι πρεπει να κανει για να μπορει να πιει.χαχα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...