Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα κόρες!!! Θα προσπαθήσω κι εγώ να έρθω. Να σας πω, τελικά είναι μάλλον πιο πιθανό για εμένα να έρθω Δευτέρα από ότι Κυριακή, ώστε να αφήσω το μπουμπουκάκι στη γιαγιά του, γιατί εδώ που τα λέμε να αφήσω μόνο τον αντρούλη μου Κυριακάτικα με το μικρό δε λέει!!! θα δούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!Τι κανετε;;Εμεις καλα.....ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! :( :( :(:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Χα, χα έτσι είναι Ρηνιώ!!!! Όπως έλεγε παλιά μία διαφήμιση ότι " ο ΟΤΕ μας ενώνει!!!!:tongue::tongue::tongue:, ε εδώ μας ενώνουν τα πιτσικολίνια!!!!!

Ελενίτσα καταφτάνει η μεγάλη μέρα!!!:(:(:( Πάντως να σου πω μια χαρά είσαι που μπορείς να μπαίνεις στο Ίντερνετ από τη δουλειά. Σε εμάς έτσι και σέρφαρε καμιά, έπεφταν κεφάλια, οπότε μην το πεις πουθενά!!!

Τί κάνατε σήμερις? Εμείς πήγαμε σε μία βάφτιση. Αυτό σκεφτόμουν, τόση ετοιμασία, τόσο τρέξιμο και γίναν όλα μπαμ μπαμ!!! Κατά τα άλλα βαριέμαι!!!!!!!

Ελα ρε πρινσυ.....αυτο ομως δε με παρηγορει καθολου τη συγκεκριμενη στιγμη...σνιφ...πως θα αφησω το γιουβαρλακι μου;;;;δε θα ειμαι εκει οταν ξυπναει να του κανω αγκαλιτσα ετσι που ειναι ζεστουλης απο τον υπνο και ισα ισα ανοιγει τα ματακια του....δε θα εχω χρονο πια με το μωρο...θα πρεπει σε 3 ωρες να ασχολειθω με τα 2 παιδια και φυσικα με τις δουλειες του σπιτιου...παρακαλαω να με διωξουν...που εφτασα θεε μου;;;;;;

τεσπα να μη σας πρηζω αλλο....πω ηταν η βαφτιση;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελκαράκι κουράγιοοοοο! Τι ώρες θα πηγαίνεις δουλειά? Εγώ όταν είχα μόνο τον μικρό βέβαια στην ηλικία που είναι τα μπουμπούκιια μας είχα σχεδόν μείνει ξανά έγκυος, έλεγα άντε να γυρίσω στη δουλειά γιατί είχα τη σιγουριά ότι θα σταματούσα ξανά! Πήγα 4-5 μήνες με την ψυχή και την κοιλιά στο στόμα και τώρα δε θέλω με τίποτα να έρθει ο Φλεβάρης και να επιστρέψω ξανά! Έχω αγχωθεί κι εγώ με το ωράριο γιατί θα πρέπει να φεύγω 7 από το σπίτι και αν δεν έχω βρει γυναίκα για ένα δύωρο το πρωί, θα πρέπει να ξυπνάω και τα παιδιά από τις 6 και για να τα πάω σταθμό! Ουφφφφ έχεις τα δικά σου που ξεκινάς αύριο πετάγομαι κι εγώ με τα δικά μου άγχη! Θα συνηθίσουμε τι θα κάνουμε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ πώς σε καταλαβαίνω!!! Αφού κι εγώ από τη μία στενοχωρέθηκα που κανείς:(:(:( από αυτούς που έστειλα το καταπληκτικό:tongue::tongue::tongue: βιογραφικό μου δε μου τηλεφώνησε, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι όσο περισσότερο μείνω με το μωρό, τόσο το καλύτερο! Έχουμε βλέπεις και τόσα να κάνουμε!!!

Αχ, βαχ, ξέρεις τί λέει η γιαγιά μου (αυτή που κρατάει το μικρό στη φωτο) "θιούλη μου δε μι έκαμες καλιιιιίτιρα άντρα??":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Η βάφτιση τελείωσε σχετικά γρήγορα, φαντάσου ότι ο παπάς επειδή άργησαν μέχρι να γδύσουν το μωρό είπε "άντε ελάτε!!!" .Ο,τι να'ναι!!!!

Ασε ρε μαρινα.....βρε....μηπως να βαλω μπρος για το τριτο;;;αλλα και τι δηλαδη...καθε φορα που θα ειναι να επιστρεψω στη δουλεια θα μενω εγκυος;;;;ποσα βγαινει να κανω μεχρι να βγωστη συνταξη;;;χαχαχαχαχα!!!!

Εσυ γιατι πας Φλεβαρη Μαρινακι;Στο δημοσιο εισαι;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Όχι ακριβώς, περίπου! :)! Απλά σταμάτησα τη δουλειά με άδεια μητρότητας 4 Γενάρη και γέννησα 16 οπότε κέρδισα 2 μήνες από εκεί και με όλη την υπόλοιπη άδεια τότε μου βγαίνει.

mGKop3.png60Jvp3.png

Τζαμι μαρινακιους!!!

δε θελω να παω στη δουλειααααααααααααααααα

θελω μονο να μεινω σπιτι με τα παιδιαααααααααααααααααααααααα

μπουαααα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Σιγά βρε Πρίσνι μου μια απόφαση ήταν! Φαντάσου ήταν και πολύ ζόρικο μωρό, καμια σχέση με το Μαριαλενάκι (φτού, φτού)! Αφού λέω ευτυχώς ήταν πιο δύσκολο το 1ο, αν ήταν αντίστροφα και ήμουν πιο καλομαθημένη θα είχα θέμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...