Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστουμε παααααααααααρα πολυ στελλίτσα...

θα τις κανω σιγουρα!!!!

ο δικός μου κοιμηθηκε για βράδυ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;;;;;;;;;

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΤΣΕΝΤΑΡ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΩ ΔΕΙΛΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΜΥΖΙΘΡΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγώ εδώωωωω

κανω δουλειές...δηλαδη κατεβάζω μποτες και ανεβάζω πεδιλα. Βέβαια τα καθαρίζω ενα ενα πρώτα, τα στεγνώνω και μετά τα σηκώνω...οποτε μου παιρνει λίγο παραπάνω....:-))))

τι κανετε;;; Τζεσικα; που πηγε το τικεράκι με τα κιλά;;;; ξεχασα πως βάζω τικεράκι γμτ...θέλω ν'αλλάξω τα δικά μου και δε μπορώ...

σνιιιιιφφφφ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

το εβγαλα γιατι δεν αλλαζε,εμενε στασιμο ενω εχω χασει 2 κιλακια καθαρα!!!!φτιαχνεις το τικερακι και πας επεξεργασια υπογραφης και κανεις επικολληση.και εγω φυλαξα πεδιλα και peep toe και απο την μελαγχολια μου ξεβαψα και το γαλλικο πεντικιουρ:(:(

OjQkp2.png?B89kEt5q

α σημερα παντρευται και η χαρα!!!!!να της ευχηθω η ωρα η καλη και να ειναι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια της και να χαιρεται και τον κουκλο της που απο σημερα θα ειναι και επισημα ΠΑΥΛΙΤΟΣ!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

αααααααααα εγώ το νυχι δε το ξεβάφω ακόμη..ποτε δε ξερεις...

ελα μωρέ και οι μποτες εχουν τη χάρη τους....

θα κανω και τα τικερακια μετά, θενξ...

εχασε δυο κιλά;;; μπράβο...και γω λίγο κατέβηκα. αντε να δουμε..

Χαρα σου ευχομαι και γω ολοψυχα τα ειστε παντα ευτυχισμένη με τον αντρουλη σου και να χαιρεσαι τον Παυλιτο με το υπεροχο ονομα!!!

αντε παω στα παπουτσάκια μου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

παω και εγω να φερω την αδερφη να μου κρατησει την μικρη για να κανω ψιλοδουλειες στο σπιτι για να μπορω το μεσημερη να παω βολτα ανετα με την κορη μου μιας και ο μπαμπας θα δει φορμουλα.:evil::evil::evil:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΙΣ ΕΔΩ?

Η ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...