Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ πολύ Στελλίτσα!!! Αχ, ψήλωσα κανα δυο πόντους η μάνα!!! (που τους χρειάζομαι εδώ που τα λέμε!!!!:tongue::tongue::tongue:)

Τί κάνετε τώρα Στελλίτσα? Εμένα μωρέ έχει λίγο καιρό που κοιμάται αργά το απόγευμα, φαντάσου ακόμα κοιμάται. Να δω πότε θα φάει την κρεμούλα του!

Καλέ τώρα διάβασα για το αβοκάντο!!! Μήπως να προμηθευτώ 10 κιλά??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρινσι μου τελειος ο μιρκός! ρε συ εντάξει δεν ειναι πια και τοσο αδυνατος. απλα δεν ειναι μπομπος οπως τα περισσοτερα μωρά... εχει και τελειες ματάρες!

τρώει;

γιατι εμεις δεν τρωμε και τόσο αλλά ειμαστε χοντρουλοι..

στελλιτσα πετα ρε συ καμιά συνταγή καλή

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΙΔΕΣ

100ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ)

1/2 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ 50ΓΡ)

1/2 ΑΒΟΚΑΝΤΟ(ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΓΡ)

ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΜΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ.ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΓΙΑ 8-10 ΛΕΠΤΑ.

ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ 1-2 ΞΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ.

ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΥΞΕΤΕ(ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΡΟ ΔΕ ΚΑΤΑΨΥΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ).

ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ,ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣΔ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΌΛΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΓΡΙΑ ΥΦΗ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Thanks Λορεττάκι!!! Αυτό είναι το παράδοξο!!! Πώς γίνεται να είναι λίγο εκτός καμπύλης αλλά να μη δείχνει ιδιαίτερα αδύνατος???? Γενικά τρώει καλά. Το πρωί είπιε 150ml γάλα, φρουτόκρεμα 160γρμ, μεσημεριανό 190γρμ και μάλλον θα τον ξυπνήσω τώρα να φάει την κρέμα του γιατί από μόνος του δεν χαμπαριάζει!

ΓΙΑ 8 ΜΕΡΙΔΕΣ

1/2 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

100ΓΡ ΚΑΡΟΤΟ,ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

15 ΓΡ ΣΕΛΕΡΙ

1 ΚΟΥΤ. ΛΑΔΙ

50 ΓΡ ΦΑΚΕΣ

200 ΓΡ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ,ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

400ΓΡ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Ή ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΝΕΡΟ

ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΕΡΙ,ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙΑΔΕΙΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΩΜΟ Ή ΤΟ ΝΕΡΟ.

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ,ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.

ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ.

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

να σου πω οτι εφαγε πιο πολυ απο τον δικό μου...το πιστευεις;;;;

ισως ειναι και το "σκαρί" του ετσι ρε συ...

αχ εσυ με το βάρος, εγώ με το υψος...εχουμε κατι ν'ασχολουμαστε. Καμιά φορά λεω οτι εχω υγιεστατο παιδάκι και ασχολουμαι με χαζά...

Στελλα πολυ ωραια θα παρω και γω αβοκαντο....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

125 ΓΡ ΚΑΡΟΤΑ,ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

100 ΓΡ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΕΤΑ

25 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ Ή ΛΑΔΙ

200ΓΡ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

2-3 ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

50 ΓΡ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ,ΤΡΙΜΜΕΝΟ

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ,ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΓΙΑ 7-8 ΛΕΠΤΑ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ,ΛΙΩΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ.

ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.

ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ..

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Πρίντσι μου ο μικρός είναι φοβερός!!!! Να τον χαίρεσαι!!! Από ποιον αλήθεια έχει πάρει αυτές τις ματάρες;;

Λορεττάκι στην ερώτηση για το φαγητό να σου πω ότι η αριάδνη γενικά είναι πολύ φαγανό μωράκι και ότι της δίνω το χλαπακιάζει...ακόμα τα αλέθω απλά γιατί βαριέμαι να τα κόβω σε μικρά κομματάκια.. 4-5 φορές πυ της έδωσα όμως κομματάκια λοιωμένα με το πιρούνι τα μασάει κανονικά..προφανώς με τα ούλα πυ είναι σκληρά!

Στελίτσα μου ξαναλές το βιβλίο με αυτές τις ωραίες συνταγές πληζ!! Ακόμα δεν έχω δώσει όσπρια ούτε πιπεριές.. κάνει τώρα τα όσπρια;;

PCqNp2.png

ΓΙΑ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΛΑΔΙ

1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ.ΛΙΩΜΜΕΝΗ

1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΟΡΟΤΟ,ΤΡΙΜΕΝΟ

100 ΓΡ ΑΠΑΧΟ ΚΙΜΑ

3 ΜΕΤΡΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ

1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΟΥΡΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

150 ΜΛ ΑΝΆΛΑΤΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

1/2 ΚΟΤΣΑΝΙ ΣΕΛΕΡΙ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ,ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΛΕΡΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΧΝΑ.

ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ,ΒΡΑΣΤΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.

ΠΟΛΤΟΠΟΠΙΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

cIhqp3.png

9knMp3.png

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

1/2 ΑΒΟΚΑΝΤΟ

1/2 ΜΠΑΝΑΝΑ Ή 1/2 ΠΑΠΑΓΙΑ

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΛΙΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΕΙΑ.

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

25 ΓΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΛΑΔΙ

1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ,ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

50 ΓΡ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΑ,ΣΕ ΦΕΤΕΣ

ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

50 ΓΡ ΑΡΑΚΑΣ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ

ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ.

ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΛΕΠΤΑ.

ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ....

ΦΙΛΑΚΙΑ...........

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...