Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

τελειο.εχει πολυ ωραια θεα.κανενα καφε θα πιουμε ?βγαινετε τωρα πουθενα η κλεινεστε λογω του καιρου?

Βεβαίως να κανονίσουμε!!! Εδώ και δέκα μέρες περίπου τον βγάζω πια βόλτα τα πρωινά, λίγο μετά την φρουτόκρεμα και βολτάρουμε μια χαρά. Τα απογεύματα λίγο που νυχτώνει πια νωρίς, λίγο που έχει συνήθως συννεφιά και κακομουτσουνιά, λίγο που μου κοιμάται καμιά φορά μέχρι τις 7, τα έχω σχεδόν βγάλει από το πρόγραμμα της βόλτας. Σήμερα φορέσαμε το μπουφανάκι μας με την κουκουλίτσα και πήγαμε στις κούνιες, στο πάρκο και κάναμε και τα ψώνια μας. Φάνηκε στο ύφος του το καημένο ότι παραξενεύτηκε με την αλλαγή του καιρού, γιατί φύσαγε πολύ και παρόλο που το είχα ντύσει καλά, τα χεράκια του ήταν παγωμένα, αλλά δε θέλω να μου γίνει μυγιάγκιχτος άντρας πράμα!!!!! Εσείς πού βολτάρετε? Όταν βρεθείς στη γειτονιά μας, κάνε τηλεφωνάκι.

Δε με λέτε οι υπόλοιπες, κάνετε τους κινέζους για τη γενική συμμάζωξη? :tongue::tongue::tongue:

Για να οργανωθούμε σιγά σιγά!!!!! Εγώ ψηφίζω Σάββατο νωρίς το απόγευμα, τώρα αν ήταν και κάπου κεντρικά, δε θα λεγα όχι!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Άκυρο, διάβασα εκ των υστέρων ότι το μανιταράκι πετάει το απόγευμα.... Τεσπα, ρίξτε τις προσφορές σας και βλέπουμε!

Υ.Γ 2 Ελενίτσα, καλέ πόσο μεγάλωσε ο ζυμαρούλης σου!!!! Για ζούπηγμα (έτσι γράφεται?) είναι!!!! Κορίτσια έχετε αντιληφθει ότι τα παιδάκια μας μεγάλωσαν???? (τρία παιδιά τρία παιδιά βολιώτικααααα....)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά ελενάκι εχω πεθάνει με τον γιο σου!!!!

αχ παμε παμε παμε παμε αθηναααααααα

ρε συ αν μεγαλώσουν λίγο μπορουμε να παμε εεε ε ε ε ε ε;;;;

ιωάννα μου δε ξέρω τι πατησε αλλά μας τα πατάει ολα γενικά. σημερα πηρε και ενα τηλέφωνο απο το σταθερό αλλά ευτυχώς δεν αντιστοιχουσε σε συνδρομητη:mrgreen:

πρινσι και γω τον βγάζω ρε συ καθε μερα εκτος αν βρεχει παρα πολυ...βάλε καμιά φωτο του μικρου σου να τον δουμε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πριν λίγο γυρίσαμε και εμείς από shopping therapy και τώρα είμαστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι, εγώ με το λαπτοπ και το μωρό με ένα κουτί και το τρώει!

Ελενάκο, λορεττάκο ελααάααατεεεε Αθήναααα!!!!!!!!!!!! Θα σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!!!!!!

Κορίτσια τι λέτε για την Δευτέρα 18/10 το μεσημεράκι στο mall ώστε το μανιτάρι να πάει κατευθείαν από εκεί αεροδρόμιο μετά;

ααα...λορέττα οι υπνόσακοι είναι πιο ακριβοί στο μάδερκέαρ...νομίζω γύρω στα 30€ τον πήρα... και θα πάρω και δεύτερο από το σάιτ που σου έστειλα που είναι μέχρι 18μηνών... κοίτα δεν έχω άλλη επιλογή αφού δεν θέλω να της βάζω παπλωματάκι, άρα δεν κοιτάω το κόστος σε αυτή τη περίπτωση!!

PCqNp2.png

Πριν λίγο γυρίσαμε και εμείς από shopping therapy και τώρα είμαστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι, εγώ με το λαπτοπ και το μωρό με ένα κουτί και το τρώει!

Ελενάκο, λορεττάκο ελααάααατεεεε Αθήναααα!!!!!!!!!!!! Θα σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!!!!!!

Κορίτσια τι λέτε για την Δευτέρα 18/10 το μεσημεράκι στο mall ώστε το μανιτάρι να πάει κατευθείαν από εκεί αεροδρόμιο μετά;

ααα...λορέττα οι υπνόσακοι είναι πιο ακριβοί στο μάδερκέαρ...νομίζω γύρω στα 30€ τον πήρα... και θα πάρω και δεύτερο από το σάιτ που σου έστειλα που είναι μέχρι 18μηνών... κοίτα δεν έχω άλλη επιλογή αφού δεν θέλω να της βάζω παπλωματάκι, άρα δεν κοιτάω το κόστος σε αυτή τη περίπτωση!!

αχ μακάρι να μπορουσαμε χριστινάκι να ερθουμε... ισως καποια στιγμή γινει και αυτο!!!!

ουτε εγώ θα του βάζω παπλωμα οποτε θα τον παρω και γω τον υπνοσακο..απλά τα παιρνω με τις τιμες ρε συ..

ελενάκι ζουλεψα και εβαλα και γω φωτο...ειδες πως στεκόμαστε;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ουου να'μαι κι εγω.σημερα πηγα τελικα στο σχολειο με τα τεκνων και ενημερωθηκα για την προοδο των 2 αλλων τεκνων:tongue::tongue:

Κατι για συναντηση διαβαζω και δεν εχουν αρχισει και τα μαθηματα η/υ :mad: για να την κανω και να ερθω.Δεν εχουν προκηρυξει καν θεσεις για καθηγητες και ηταν να ξεκινησουν 5 Σεπτεμβρη.Κοριτσια δεν ξερω για σας αλλα εγω ειμαι εξαγριωμενη με αυτη την κατασταση και θα κατεβω σε καμια πορεια.Ασε που και το επιδομα των πολυτεκνων το καθυστερησαν,ηταν να δωθει τεταρτη και θα το δωσουν απο Δευτερα.:mad:Απ'εξω α΄π'εξω μας το φερνουν οτι θα μας το κοψουν.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Δε νομίζω να κόψουν το επίδομα βρε κελάκο...έλεος δηλαδή..τι να πω... αν δε γίνομαι αδιάκριτη πόσα χρήματα δίνουν; Και είναι για 4 παιδιά ε; Με 3 δεν θεωρείσαι πολύτεκνος;

Λορεττάκι για τις τιμές ας μην το συζητήσουμε καλύτερα... εμένα αυτό που μου τη δίνει είναι να βλέπω σε σάιτς ξένων χωρών τα ίδια πράγματα σε μισές τιμές.... το Δεκέμβριο που θα πάω Λονδίνο θα σηκώσω όλο το μαγαζί μιλάμε!!!! Περύσι πριν γεννήσουμε που είχα πάρει τα πρώτα ρουχαλάκια από το σάιτ του mothercare μου είχαν έρθει πραγματικά μισή τιμή όλα!! (μην σου πω και λιγότερο...):?:???:

PCqNp2.png

κέλι μου τι να πω...πραγματικα ελπίζω να μη κόψουν τα επιδόματα!

Πως πανε τα παιδάκια σου στο σχολείο;;;; μα τώρα δε ξεκινησανε;;

Χριστινάκι και γω ειχα προλάβει να παραγγείλω τα πρώτα... μετά τα σταξαμε και μεις..

πάω για ξάπλες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Επιτέλους, μπήκα και δε χόρταινα να σας διαβάζω! Για να δούμε τώρα τι θυμάμαι!

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μικρούλης με τα κίτρινα, να τον χαίρεσαι και πάλι Ελενάκι!

Άντε ρε Λορέτα ψήστην να έρθετε! Θα είναι πολύ όμορφο να μαζευτούμε όλες! Κατά τα άλλα κοιμήθηκε ο κανακάρης 13ωρο και ήθελες πάλι να τον κοιμήσεις μετά από 2 ώρες και λες ότι δε θέλει να κοιμηθεί? Καλέ σαν να μου μυρίζει ότι είναι το πιο καλόβολο (φτύνω και ξαναφτύνω κι εγώ) παιδάκι και δεν το έχεις εκτιμήσει! (εμοτικόν που βγάζει γλώσσα κολλάει εδώ!)

Μανιταράκι μου συγκλονίστηκα με την ιστορία που έλεγες για το άλλο φόρουμ. Μα τόσα κοινά? Για τη συνάντηση η Κυριακή μεσημεράκι mall με βολεύει κι εμένα πάρα πολύ, αλλά ό,τι αποφασίσετε!

Χριστίνα ο υπνόσακος από τα mothercare είναι ένα φλις? Εγώ δεν τα πάω καθόλου τα φλις (ειδικά για τα μωρά), τελικά καταβολεύτηκα άλλους 2 (έναν για κάθε χρόνο έπαιρνα στο γιο μου) της Disney αν δεν κάνω λάθος, που ήταν βαμβακερός και μέσα δε θυμάμαι τι υλικό είχε πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Εγώ τη μικρή την έχω ακόμα με μακρυμάνικες πυτζαμούλες και ένα σεντονάκι που το κάνει σφεντονα-κι!

Ειρηνη μου δεν ξέρω έχω κολλήσει με τα πάμπερς δε μου μυρίζουν ή μάλλον έχω συνηθίσει τη μυρωδιά τους! Πήρα μια φορά libero αλλά μου φάνηκε ότι ήταν πολύ πιο πλαστικό (σαν χαρτί κάπως) οπότε δεν ξαναδοκίμασα!

Κατά τα άλλα αν γλιτώσει η μικρή τη λαρυγγίτιδα είμαστε σε καλό δρόμο, την έβγαλα στον κρύο αέρα με μπουφανάκι και της ψώνισα παπουτσάκια (για τα πρώτα βηματάκια) γιατί μέσα σε 2 μέρες μου έχασε 3 ζευγάρια κάλτσες! Ελπίζω να μην τα βγάζει κι αυτά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κέλη εντάξει άμα κόψουν και τα "τεράστια" επιδόματα που παίρνετε οι πολύτεκνοι, τι να πω....Πραγματικά μπράβο σας που καταφέρνετε και τα βγάζετε πέρα, γιατί αν περιμένετε από το κράτος μας σωθήκατε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι οι υπνόσακοι που έχω πάρει από το mothercare δεν είναι φλις αλλά βαμβακεροί! Δεν είχα πάρει τίποτα σε φλις γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι δεν είναι καλό τόσο μωρά οπότε το απέφευγα! Εγώ θέλω να πάρω και ένα δεύτερο γιατί το χειμώνα μέχρι να το πλύνω και να στεγνώσει ...άστα να πάνε... βρε Μαρινάκι μήπως να αρχίσεις να βάζεις κάτι πιο χοντρό στη Μαριαλένα το βράδυ;; Δεν ξέρω...εκτός και αν εσείς κοιμάστε ακόμα με σεντονάκι..εγώ πάντως θα ήθελα να ανοίξω καλοριφέρ σήμερα...κρυώνωωωω!!! μπρρρρ.......

Κορίτσια έχουμε μπερδευτεί μου φαίνεται με τη συνάντηση.. το μανιτάρι έρχεται 16-18/10.. Εγώ προτείνω αν μπορείτε 18/10 (Δευτέρα μεσημέρι) στο mall ώστε να φύγει μετά κατευθείαν για αεροδρόμιο! Αν δεν μπορείτε προτείνετε άλλη μέρα και ώρα! (εγώ στις 17/10 ξέρω από τώρα σίγουρα ότι δεν μπορώ.. αν όμως θέλετε όλες τότε βρεθείτε εσείς και δεν χάνομαι εγώ..!:-)

Ερώτηση: όταν δίνετε κανονικό φαγάκι στα μικρά σας, με το θέμα λαχανικού τι κάνετε;;

PCqNp2.png

Καλησπεεεεεεεεερααααααααα

τι κάνετε;

εγώ ξανακοιμησα τον μικρό (οεεεεεεεο) και χαλαρώνω λίγο. Ρε κορίτσια χαίρομαι πολυ οταν μπαινει σε πρόγραμμα ο μικρός γιατι ειναι οντως πιο χαρουμενος και ο ίδιος με περισσότερη ενέργεια και κεφι αλλά εγώ δεν κανω τιποτα αλλο. Δηλαδη εχθές θα εβγαινα με κατι φίλους μου αλλά ηθελα να ερθει νωρίς απο την πεθερά μου για να τον κοιμησω. Σημερα θα βρισκομουν με μία φιλη μου αλλά σκεφτηκα οτι αν ερθει εδώ θα δυσκολευτω να κοιμησω τον μικρό κλπ κλπ...θα οδηγηθω στην απομονωση μου φαινεται! ουφ, πως τα καταφερνετε εσεις;

Μαρινάκι καλά εκανες και πηρες παπουτσακια γιατι κανει και κρυο...οσο για τον αργυράκο ειναι καλουλης αλλά με τον ύπνο πρεπει να ειμαι βράχος, τα'παμε μη τα ξαναλέμε :-))))

χριστινάκι εμενα δεν τρώει ουτε κανονικό φαι ουτε λαχανικά. Μονο λίγο φρουτο, κρεμα και γιαουρτι και πολυ γάλα φυσικα! ηθελα να σε ρωτήσω απο καιρό, χωρίς δοντια πως το τρώει το κανονικό φαι; της το αλέθεις; επισης βαζεις αλατι κλπ;

επιτελους ερχεται σαββατοκυριακο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λοιπόν πάντα μπαίνω τρέχοντας (και τώρααααααααα)αλλά ε την ευκαιρία που τελειώσαμε ην απογευματινή φρουτόκρεμα και έκλεισα το τηλ σε φιλενάδα ήθελα να σας πω:

ΑΒΟΚΑΝΤΟ!!!!!!Το θαυματουργό........

http://www.vita.gr/html/ent/260/ent.7260.asp

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=6&articleID=5625&la=1

η κοπελιά με χ΄λιοευχαρίστησε για τι η κόρη μέσα σε διάστημα 20 ημερών πήρε 500γρ..(δεν έπαιρνε με τίποτα!!!)

επιστρέφω με συνταγές από τα βιβλία που κάνω

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Βάσω κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω δίκιο τα μωρά Ιανουαρίου 2010 τα πιο κουκλιά!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...