Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα

κοριτσια ο μικρός πατησε κατι στον υπολογιστη και ολα φαινονται πολυ μικρά. δε βλέπω σχεδόν τι γρα΄φω...

μηπως ξέρε πως φτιάχνετε αυτό; ευτυχώς ξέρω τυφλό συστημα...

χθες ηρθε απο την πεθερά μου οπως σας ειπα και κοιμηθηκε στις 8 και ξυπνησε σημερα στις 9...βεβαια ξυπνησε και μες στη νυχτα για μαμ αλλά κοιμηθηκε 13 ώρες...

αχ τι παθαμε με την οθονη

θα προσπαθησω να τη φτιαξω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο Λορετακι μου!!!Αργησε λιγο ο Αργυρακος αλλα θα τους περασει ολους μου φαινεται στον υπνο!!!φτου φτου(σαλιαααααααααααααααααα) στο αγορι σου! :)

Αντε φτιαξε την οθονη μπας και διαβασεις τι γραφω....αλλη λυση,παρε μεγεθυντικο φακο! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ενταξει, το εκλεισα και το ξανανοιξα και εφτιαξε!!!!

πω πω γραψατε πολλά. Χριστινάκι θα παρω και γω απο το Mothercare αυτους τους υπνοσακους αν και 25 ευρώ ο ενας μου φαινονται πολλα.:?

Τα παμπερς οντως μοιρίζουν (καποια brand)... αυτό που παιρνω εγώ οχι, αλλά λετε να δοκιμάσω και λιμπερο; εμεις τα παιρνουμε απο το φαρμακειο βεβαια.

τζες μπραβο που εχασες κιλά...εγώ βοδι κανονικό μμμμμμμμμμμοουουυουου

Ελενακι απο δευτερα δουλιτσα ε? αντε και κει καλά θα ειναι... θα ξεφυγεις λίγο και απο το σπιτι...

ΠΡΈΠΕΙ να βάλω τον μικρό για ύπνο αλλά δε θέλω παλι κλαμματα

αντε παω και ερχομαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Παλι ειμαι μονη;;;μανιταρι...σε βλεπω!!!

πηγα λιγο διπλα .

η κορη μου ακομα να κοιμηθη τα δωματια ακαθαριστα ακομα στο τελος θα μου γερουν τις πετσετες στην μουρη.

λορεττα μηπως ειναι αυτο που γραφει 100%κατω δεξια?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

τον κοιμησα!!!! ουφ...δεν εκλαψε πολυ! με το που μπαινουμε στο δωματιο του κλαιει ρε παιδιά. τι κακό μ'αυτο το παιδί να μη θέλει να κοιμηθει...αλλααααα δε θα παει σχολειο;;; δε θα μου λεει "μαμα ασε με λίγο ακόμηηηη" οχιιιιι εκει θα τον σηκώνω απο τις 6!!!! γκριρρρρριριριριρικγ

Μανιταρακι δεν εισαι στις καλές σου ε; δε πειράζει να μας τα λες...

ειρηνάκι στο καλό κορίτσι μου...

Ελενακι θες να παμε αθηνα να βρεθουμε με τα κοριτσια!!! ενα σουκου μωρέ θα λειψουμε...αντε να παρουμε και τα μικρά μαζί μας...:D

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε??εμεςι τρεξιμο πλυναμε χαλια κατεβασαμε χειμωνιατικα ανεβασαμε καλοκαιρινα στρωσαμε χαλια και χτες εγω ημουνα κομματια ξυπνησα με πονολαιμο πονο στα κοκκαλα ανακατωσουρα ημουνα τεζα και κατα της 11το βραδυ αρχισα να συνερχομαι πηρα 2ντεπονακια εφαγα φιδεδακι και στανιαρα και στο καπακι μου ηρθε και περιοδος 4μερες νωριτερα:confused:....σημερα εχουμε να παμε τζαμπο σ.μαρκετ και σε κατι γενεθλια αυριο βαφτιζει η κουμπαρα μου την κορη της και μεθαυριο ενας ξαδερφος του αντρα μου.....και ενα ευχαριστο η κοπελα που εκανε το προηγουμενο σαββατο το τραπεζι ειναι εγκυος:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ 3 ΝΕΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!!

4 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ!!!!!!!!!!

ΤΡΕΧΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ..

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...