Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ειρήνηηηηη, σκέψου κι εμάς που παίρνουμε babylino και ειδοποία μας άν δεις κάτι!!!! Βασικά έχω προμήθειες για 1,5 μήνα ακόμα, αλλά όταν βγει το 30% θα εκδράμω πάλι !!!!!!!!

babylino ειχε ο σκλαβενιτης πριν μια βδομαδα 1 + 1 δωρο τις οικονομικες συσκευασιες μονο.δεν το ειχε ακουσει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!!

Για συνάντηση αν κανονίσετε για 18/10 λογικά θα έχουμε τακτοποιηθεί και θα μπορώ να έρθω! Για 16/10 δεν είμαι σίγουρη όμως..:rolleyes::rolleyes:

Καλέ τι κρύο ειναι αυτό;; μπρρρ.... αν μπορούσα θα άναβα άνετα το καλοριφέρ σήμερα!!

Ααα λορεττάκι για τους υπνόσακους που λέγαμε, πήρα στη μικρή μου ένα με πόδια από το mothercare πολύ ωραίο! Βέβαια της έβαλα 2 βράδυα και τον άλλο που είχα που είναι σαν σάκος και δεν την ενόχλησε καθόλου...αντιθέτως και με αυτόν αλώνισε όλο το κρεββάτι! Μου φαίνεται ότι θα πάρω από εδώ http://www.mybabycenter.gr/ και έναν κλασικό σαν σάκο!

Ειρηνάκι καλά κάνεις και δεν πτοεισαι με όλα αυτά που ακούμε συνέχεια (βλ. πιπίλες) Το θέμα με εμάς παλιά βέβαια είανι ότι μπορεί να τρώγαμε bpa full όπως λές, αλλά κάναμε κράτει στα φυτοφάρμακα και στα καυσαέρια.... Αφήστε το άλλο...εμένα η μικρή μου τρώει ΟΤΙ ΒΡΕΙ...πραγματικά ότι πιάσει στα χέρια το βάζει στο στόμα κατευθείαν! Εε.... και εννοείται ότι τρώει συνέχεια αποδείξεις... και ακούω προχθές πόσο καρκινογόνο είναι το μελάνι των αποδείξεων και κάτι τέτοια.... και έφριξα τελείως!!!!! (ακόμα και για τους μεγάλους δηλαδή που έρχεται σε επαφή με το δέρμα που το πιάνουμε.... δηλαδή.....λυπηθείτε μας!!!!!!!)

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσια!παλι χαλασε ο καιρος και θα μεινουμε μεσα σημερα:cry::cry::cry:τωρα εχω την μικρη αγκαλια γιατι πηγα να την βαλω στην κουνια της για να παρει τον καθημερινο της υπνακο και ουρλιαζε γιατι ηθελε αγκαλιτσα.φυσικα γιάυτο ευθυνεται η μανα μου που την κακομαθαινει συνεχως με αγκαλιες ενω εγω την αφηνω και λιγο μονη της στην κουνια ή στο παρκο,κανει λιγο γκρινια μα αργοτερα σταματαει και παιζει με τα παιχνιδια της.αχ αυτες η γιαγιαδες......

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενααααααα!!!

Σημερα ηπια το τελευταιο μου πρωινο καφεδακι με τις γειτονισσες....απο βδομ θα το πινω με τις συναδελφισες...μπουααααα :( :( :(

Εγω χτες εστρωσα κουζινα και χωλ σημερα τη κρεββατοκαμαρα και οταν μου φερουν και τα υπολοιπα θα στρωσω και το υπολοιπο σπιτι....ευτυχως εχω στο παιδικο μοκετιτσα και δεν ειναι γυμνο...

Τρελλο κρυοοοοοο πολυ με αρεσει!!!Βγαινω στο μπαλκονι και μυριζει χειμωνας και τζακι....και μη κοροιδεψετε...αλλα...μου μυριζουν ....και Χριστουγεννα!!!χαχαχαχα!!!και οχι δεν αργουν σας βεβαιω!!!

Σοφακι ρεεεε χαθηκαμε.....ασε και εδω μια απο τα ιδια........ευτυχως εμεις παμε σχολειο...αλλιωωωωωωως........

Πρινσι μου μεγαλωνει ο λαρδος σου ε; :)

Μανιταρακι.....τι να σε πω.....βλεπεις εμεις να λεμε τιποτα ιδιαιτερο καθε μερα;;;τα ιδια και τα ιδια....:)

Τζεσικα μη το συζητας...εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θα τον φερνω βολτα τα απογευματα αφου τα πρωινα θα ειναι με τους παππουδογιαγιαδες...αλλα τι να κανεις;;;;;

Λορετακι μου....οπου και να πανε....παντα σε μας γυριζουν ;) don;t worry! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ελενακι μου δεν σε κοροιδευω,και εμενα χριστουγεννα μου μυριζουν και γουσταρω τρελα!!!!!αφου εβγαλα το τικερακι με τα κιλα που παρεμπιπτοντως εχασα 2 κιλακια:D:D λεω να βαλω ενα χριστουγεννιατικο.επανερχομαι.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλημερα.

τζεσικα τωρα ειδα τις φωτο κουκλες και οι 2 .

λοιπον καλα εκανα και δεν ειχα κατι να πω τωρα που εχω τι καταλαβα?

εχθες βραδυ πηρα 3 κρεπες αλμυρες και 2 σοκολατα .δεν εφαγε κανενας τους κι ετσι κι εγω τσακισα 1 καιιιιιιιιιιιιιιι κατι αλμυρη και μιση σοκολατα.και σημερα πουρνο πουρνο 8-30 την μιση αλμυρη,και εχει και συναιχεια το εργακι.:mrgreen::mrgreen:ουφ και ειχα χασει 1 κιλακι γμτ.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Kαλα ρε μανιταρι!!!Κι εμεις εδω τι κανουμε;;;;;;Ολες μονη σου;;;;;;;Κι εγω ηθελααααα κρεπααααα ....αλμυρη κατα προτιμιση.......

Σε αρεσει το Χριστουγεννιατικο τικερακι μου;;;ε;;;ε;;; :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

σοφακι για να καταλαβεις λιγο πως ειμαι η δικια μου μαμα εφυγε για παντα.και τα αδελφια μου τα ανηψια μου τις αφλφικες μου φιλες το σπιτι μου την γειτονια μου κτλ εχω θα τα βλεπω μονο 15 μερες τον χρονο.

και τωρα που με εχει πιασει η μαυρηλα μου να σας πω και κατι που δεν το εχω πει σε κανεναν .οταν εμαθα οτι ειναι αρρωστη στην αρχη ελεγαν για πολλαπλο μυελομα κι εψαχνα πληρωφοριες και βρηκα ενα φορουμ ολοιδιο με το δικο μας μονο το χρωμα αλλαζε και η πρωτη κοπελια που ειχε γραψη ειχε το ονομα και το επιθετο μου.:?και μετα απο λιγο που ειχε ξαναγραψει αρχιζε (σημερα εχασα τον βραχο μου)το οποιο ειναι κατι που πιστευω κι εγω.....................................................................................

izE6p2.png?S6UQkQqM

και αλλαζω θεμα .και για τις 18 ειναι οκ.πεταω 17.00 για σαντορινι.

αμα θελετε μεσημερακι στο mall για να παω μετα αεροδρομιο κανενα προβλημα.(γιατι ειναι δυσκολο να ξαναγυριζω πειραια και μετα αεροδρομιο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...