Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααααααααααααααααααααααααα τα καταφερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!

Αχουυυυυυυυυυυυ τα παιδιακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οι κορες σου μοιαζουν πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βαλε και το μωρο!!και πεςπως το κανες για να το κανω κι εγω!!! χαχαχαχα!!!

Θες και εξηγησεις;;;χα,χα:lol:Μου'κατσε βρε,εκανα ξανα προσπαθεια,εδω δεν ξερω αν θα το ξαναπετυχω εγω..:lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Πρεπει να εχει υποδοχη καπου ο υπολογιστης για να τα περασεις...

Μωρε οτι εχει εχει,αλλα που;;:lol:Πω,πω να με ακουγε ο αντρουλης μου με τις ασχετες ερωτησεις,το γελιο της αρκουδας θα εκανε..Αντε βρε κανε καμια προσπαθεια ακομα να κανω κι εγω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Για πε,για πε.:P

πανε στο απαντηση,εκει που λεει προσθετες επιλογες πας στη διαχειρηση συνημμενων αρχειων πατας επανω και σου βγαζει ενα πα

ραθυρ ακι,βρισκεις τη φωτο που θες και την ανεβαζει και μετα αποθηκευση αλλαγων!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Συνδεσα την φωτογραφικη με τον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να τις αποθηκευσω για να την στειλω μετα,πω,πω κολλησα.:rolleyes:

Γιατι πουλακι μου;;Αντιγραφη θα τα κανεις απο τη καρτα σε ενα δικο σου φακελο στον υπολογιστη!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

που γραφει αντιγραφη;γιατι εγω δεν βλεπω πουθενα

Θα κανεις κλικ επανω στη φωτο και μετα δεξι κλικ και θα σου βγαλει την επιλογη αντιγραφη μετα θα πας στο δικο σου φακελο θα κανεις κλικ σε καποιο κενο σημειο και δεξι κλικ επικοληση!

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?

ελκαρακο μου πολυ ωραιο το μωρακι σου!!!τελειοοοος...να τον χαιρεσαι...

εμεις σημερα ξυπνησαμε με πολυ γκρινια και δεν ηρεμει με τιποτα...θα δουμε πως θα εξελιχθει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σου γλυκουλα!!!!ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!Θα τον ποναει η κοιλιτσα του μωρε...ελπιζω να ηρεμησει στη πορεια της ημερας!Πως πατε κατα τα αλλα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...