Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλα...ημερισια;;;;;;

Ο γιος μου εχει πολυ πλακα ρε παιδιααααααα γυρναει γυρω γυρω,αφηνει τα χερακια τουυυυ!!!!!!!

επισης παει στις κουρτινες κρυβεται και μετα βγαζει το κεφαλακι του στο πλαι και κανει τα!!!χαχαχαχαχαααααααααααααχ θα το δαγκωσωωωωω!!!!

χαχα το γλυκακι σας μωρε!!!

και εγω θελω να δαγκωσω τον δικο μου παρολο που δεν μου κανει τετοια!!δηλαδη λεναλ μου περπαταει κανονικα μονος του ο αντρακλαρακος?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΥΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΥΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΟΞ ΤΟ ΘΕΟ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ Η ΠΤΩΣΗ.........

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΜΠΑ!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΕΔΩ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ........

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.......ΤΣΙΡΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΔΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χελοου,

πηγα στο ρημαδοσπιτο που νοικιάζω στον ευοσμο (στην αλλη ακρη της πολης) γιατι η κοπελα που το νοικιάζει φευγει και πρεπει να βρω αλλον. Μαλλον σας τα'πα αλλα σας τα ξαναλέω. Αυτη η ενοικιαστρια ειναι Ρουμανα pole dancer, αυτο σας το'πα; Τώρα ομως βρηκε εναν τυπο και θα παντρευτουνε και δε την αφηνει να δουλεψει το βραδυ...και ειναι μες στην τσατιλα..

Χριστινάκι δε μου το εχουν ξαναπει αυτο με τον μπερλουσκονι... Λες να του φερνει λίγο; μικρός παντως εμοιαζε με τον Κώστα Καρρα...

Δε θα με χαλουσε να ειχε και λίγα απο τα λεφτά του Μπερλουσκόνι...

Σημερα εφαγα δυο τεραααστια γλυκα...δηλαδη τώρα τρώω το δευτερο...

επιασαν και τα κρυα, σιγα μη χασω τα κιλά...

Εντωμεταξυ ελειπα αρκετή ωρα για το σπιτι και μπαμπας και γιος τα κανανε λιμπα εδώ...:-D αλλά παιξανε πολυ και ηταν και οι δυο μες στην τρελή χαρά οταν ηρθα...

τι κανετε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

λωρακι γιατι εισαι στην τσατιλα?επειδη θα σταματησει τα "νυχτερινα"?χαχα.αντε να βρεις ενα πιο ησυχο ενοικιαστη.

γλυκουλα τι γινεται?εμεινες ηλιουπολη?πηγες οδοντιατρο τελικα?

4ywWp2.png

Καλημεεερεεες!!!

Τι κανετε;;;;χαλια ο καιρος;;;;με αρεσει!!! :)

Εμεις κοιμομαστε δε ξυπνησαμε ακομα....πηγα τον μεγαλο σχολειο και αφου κοιμται το μωρο δε μπορω ουτε να παω για καφε ουτε να ρθουν σε μενα οποτε ...τσουπ μπηκα! :)

Απο Δευτερα παντως θα ειμαι 9.00 τζαστ στο ποστο μου! ;)

Λορετακι η Ρουμανα τσατιστηκε που δε θα ξαναδουλεψει βραδυ;;;;;απιστευτο.........

ρηνουλι μου μονο για δαγκωμα ειναι τα νινακια μας!! :)

Οχι καλε....πιανεται και περπαταει!!!Απλα εχει αρχισει να αφηνει τα χερακια του οταν στεκεται...και να μεκοιταει σα χανος!!(καλα...αυτο δεν ειναι κινουριο!!!χαχαχαχα)

Γλυκουλα ολο στη βολτα ειστε ετσι;;;:) Αντε περαστικα και αγυριστα το δοντακι!

Στεγια κανατε το πρωτο σας καρουμπαλο;;;ευχομαι και το τελευταιο!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εμεις ειχαμε κάποιες περιπέτειες δεν θα ησυχάσουμε ποτε μου φαινεται ευτηχως ειναι περαστικά !Την Παρασκευή ο άντρας μου έπεσε απο την σκάλα και εσπασε την κεφαλή κερκίδας είναι το κόκαλο μεσα στον αγκωνα και ήμασταν όλο το σαβ/κο θα μπει για χειρουργειο ή όχι μεχρι που υπέγραψα και φυγαμε και τον πήγα σε εναν δικό μου γιατρο και τελικά δεν χρειαστικε πληρωνε καθε μήνα ασφαλεια για να τα δίνουμε σε ιδιωτες μετα!Τεσπά η μικρή μου εβγαλε και δευτερο δοντάκι και ούτε που την καταλαβαίνουμε δεν γκρινιάζει η κακομοίρα καθολου μονο αγκαλήτσες θέλει!μου φαινεται θα κάνει μπουκομα πειτε κανένα γιατροσοφι!Τι σαμπουαν χρησιμοποιειτε?Θέλω να αλλάξω εχω της φρηζεδερμ αλλα θέλω ένα που να μοιρίζει μωρουδήλα αλλα να είναι και καλό!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Εμενα η μικρή δεν πολύ μπουσουλάει αλλα πιάνετε απο την κούνια και σηκωνεται ορθια κάθεται κάποια δεύτερα και πεφτει και ξανά!

Δόξα το θεό καλά ειναι το μωρό μου εχει αδυνατησει πολύ τρωει βεβαια και πολύ ειναι 7 κιλά ακόμα και 71 πόντοι !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Αχ....το γνωστο Μαρακι με τις ερωτησεις του!! :)

Λοιπον...κατσε να παρω ανασα:

Για το μπουκωμα...δυστηχως δε μπορεις να κανεις και πολλα....μονο φυσιολογικο ορο και αμα θες δινε της και λιγο χαμομιλακι.....

Κατα τη γνωμη μου το προδερμ ειναι το πιο μοσχομρωδατο σαμπουαν αλλα εγω χρησιμοποιω υποαλλεργικα προιοντα αφου εχει ο μικρος ατοπικο δερμα!

Περαστικα στον αντρουλη σου και καλοριζικο το καινουριο σας δοντακι! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...