Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλα...ημερισια;;;;;;

Ο γιος μου εχει πολυ πλακα ρε παιδιααααααα γυρναει γυρω γυρω,αφηνει τα χερακια τουυυυ!!!!!!!

επισης παει στις κουρτινες κρυβεται και μετα βγαζει το κεφαλακι του στο πλαι και κανει τα!!!χαχαχαχαχαααααααααααααχ θα το δαγκωσωωωωω!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΧΑΙΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ?

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΕΙΝΑΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΦΑΓΩΜΕΝΗ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Kαλα...ημερισια;;;;;;

Ο γιος μου εχει πολυ πλακα ρε παιδιααααααα γυρναει γυρω γυρω,αφηνει τα χερακια τουυυυ!!!!!!!

επισης παει στις κουρτινες κρυβεται και μετα βγαζει το κεφαλακι του στο πλαι και κανει τα!!!χαχαχαχαχαααααααααααααχ θα το δαγκωσωωωωω!!!![/quote

αχ μωρε μωρε μωρε....

για πολλά φιλιά ειναι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΑ...ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ....

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ

ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΦΑΓΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΠ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ....

ΦΙΛΑΚΙΑ,...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Aχχ η μετακόμιση μεταφέρεται για το σκ... απο τη μια ήθελα να τελειώνουμε από την άλλη καλύτερα γιατί έχω ακόμα κάποιες δουλίτσες να κάνω!

Εμένα η μικρή μου είναι τρελαμένη με τον μπαμπά της παρόλο που τον βλέπει πολύ λίγο και κυρίως το πρωί και τα σαββατοκύριακα!! Αν είναι ο μπαμπάς σπίτι εμένα με έχει γραμμένη κανονικά!:D:D Τι να κάνουμε...αδυναμίες είναι αυτές!! (συν ότι τις μαμάδες τις έχουν μάλλον δεδομένες!!)

Από δόντι εμένα ΤΙΠΟΤΑ!!!

PCqNp2.png

ΑΑΑΑΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ....

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΑΩ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΚΑΙ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΟΡΑΣΗΣ.......ΤΣΙΡΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΑΑΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΥΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα ο μικρός νομίζω μου έχει μια αδυναμία αλλά οχι οτι δε μπορει μακρυά μου.

Σημερα απο το πρωί ελεγε συνεχεια μαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμαμα!!! χαρηκα στην αρχή, μετά δε χαρηκα και τοσο! χιχι...

οπου ειμαι μες στο σπιτι, μπουσουλαει και με βρισκει...

γενικα ομως ειναι αρκετά ανεξαρτητος, πεισματάρης και μερικες φορές θυμώνει! (οταν τον αλλάζουμε και τον ντυνουμε!)...

ρε παιδιά ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ...εσας το'χει αυτο; πολυ τσατιλα μιλαμε!

αχ τα μωρουλακια μας εχουν ηδη διαμορφώσει χαρακτήρα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!ηρθα ηλιουπολη για οδοντιατρο και ριχνει καρεκλες τωρα και οχι τιποτ αλλο αλλα δεν εχω και ομπρελλα!!!παπι θα γινω...

Λορεττακι μου και εμενα γκρινιαζει και δεν θελει με τιποτα να ντυθει να φορεσει παππουτσια να φορεσει καπελο γαντια...οτιδηποτε φοριεται τελοςπαντων...αστα μεσα στην τσιριδα ειναι διαρκως και αμα του πεσει κατω το παιχνιδι εκει κανει πολυ χειροτερα...εμεις δεν μπουσουλαμε γιατι βαριεται πολυ μονο καθεται στην στρατα του και κανει βολτες και λιγο μεσα στο παρκο με τα παιχνιδια του...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

το μαθατε αυτο????Απο το νιουζιτ.τζιαρ ...

pipila10_393_355.jpg

* html .col_2_00, * html .col_1_00 { margin: 3px ! important; padding: 1px; }

Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

Ανακλήθηκε από την αγορά μας πιπίλα καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία "CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)", με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA" με απόφαση του ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας "Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά).

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Δεν είμαστε καλά...αμάν πια...!!! ¨Ολο και κάτι καινούργιο βγάζουν...από πουθενά δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε πλέον!!

Λορεττάκι δε λένε ότι οι γιοι έχουν αδυναμία στη μαμά και οι κόρες στο μπαμπά;; ααα...τώρα που λέμε για μπαμπάδες...μήπως ο δικός σου φέρνει λίγο του.... Μπερλουσκόνι!!??:lol::lol:

PCqNp2.png

το μαθατε αυτο????Απο το νιουζιτ.τζιαρ ...

pipila10_393_355.jpg

* html .col_2_00, * html .col_1_00 { margin: 3px ! important; padding: 1px; }

Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

Ανακλήθηκε από την αγορά μας πιπίλα καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία "CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)", με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA" με απόφαση του ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας "Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά).

δεν παμε καθολου καλα:evil::evil::evil:την ειχε η μικρη αυτην την πιπιλα μεχρι 3 μηνων και μου αρεσει που ειχα κανει ερευνα για να παρω την καλυτερη πιπιλα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...