Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!!! Μια σελίδα σε δύο μέρες;; τσ τσ τσ...!!!!! Τι μου κάνετε; Εμείς μετακομίζουμε αύριο και τρέχω να συμαζέψω το νέο σπίτι γιατί η προηγούμενη που έφυγε το άφησε σαν αχούρι και βρώμικο!!!! Καλά αναρωτιέμαι, δεν ντέπονται;;

Λορεττάκι μου άνοιξες την περιέργεια με τη συνταγή για κρέπες.. δηλαδή ταιριάζει η σοκολάτα με τη μαρμελάδα εε; (τώρα που το λες τα αγαπημένα μου κουλουράκια είανι αυτά που έχουν μέσα μαρμελάδα και επάνω σοκολάτα!!!)

Τα άλλα κορίτσια που είναι;; Μαρίνα, στέγια κλπ;;

PCqNp2.png

Καημερα φιλεναδιτσες.:)Χριστινακι καλο κουραγιο για την μετακομιση.

Εμεις εδω,ειμαστε καπως καλυτερα μπορω να πω,μονο εχτες το απογευμα βρηκε να κλαιει το σκατουλι που την κρατησε ο Αντρεας για να γραψω κατι εμβολια και με πηρε 3 τηλ μεσα σε μια ωρα,ουφ,τετοια του κανει και αντε μετα να την ξανακρατησει.:(ειδα και επαθα για την κρατησει εχτες,τωρα τον αλλο μηνα παλι ετσι οπως γκρινιαζε:?

Επισης στον οαεε μου ειπε η γιατρος οτι θα καταργηθουν τα βιβλιαρια και απο τελος του μηνα θα ειναι με κομπιουτερ οι συνταγες.:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!

εμενα πια ο γιος μου δε μ'αφηνει να κανω τιποτα. Θέλει παιχνιδια ολη την ώρα αλλιώς μπουσουλάει και κάνει ζημιές...

χμμμμμμμμ

κέλι μου ο ανδρέας ειναι ο αντρουλης σου; χμμμμμμμμ!!!!

οταν μας παιρνουν τηλ. ενώ ειμαστε μακρυά και δε μπορουμε να κανουμε τιποτα πολυ μ'αρεσει!!!!!!

σημερα του κατεβασα το χειλακι του αργυρη να δω για κανενα δοντάκι και καααααααααααατω κααααααααατω ειδα κάτι ασπρα...ειναι δοντια αραγε; ηταν πολυ κατω...δηλαδη ποσο θέλουν ν'ανεβουν;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι.Δοντια ειναι ναι ναι,ειναι αναλογα ποσο σκληρα ειναι κα τα ουλα αλλα οπου να ναι θα σκασουν.:)

Αντρεας ειναι ο αντρουλης μου ναι.Εμενα δεν μου αρεσει καθολου οταν με παιρνει τηλ αγανακτησμενος, γιατι αγχωνομαι και τα κανω ολα με την ψυχη στο στομα ή τα κανω μισα, και το χειροτερο ειναι οταν φωναζει αντε ελα κλαιει, δεν μπορω και τετοια και ακουγεται απο το ακουστικο :?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ καθολου,ασε που μετα θελει και καμια ωρα να συνελθει απο το αγχος του.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Τι να πω βρε Κέλη μου με 4 παιδιά πώς καταφέρνεις και τον έχεις και τόσο χαιδεμένο το σύζυγο, μπράβο σου! Να η σούπεργούμαν μπροστά μας κυρίες μου!

Εγώ κομμάτια γι αυτό δεν πολυγράφω, τελικά αδιαθέτησα και ο πονοκέφαλος των προηγούμενων ημερών με έχει αποτελειώσει, θέλω να μείνω κουκουλωμένη ένα 24ωρο να ισιώσω αλλά ντεν παίζει!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα Μαρινακι.Σε καταλαβαινω γιατι και εγω ετσι ημουν τις τελευταιες μερες,ευτυχως τελειωσε η περιοδος και συνηλθα γιατι ειχα κα πολλα νευρα.

Σουπεργουμαν δεν ξερω αν ειμαι,αλλα χαιδεμενο τον εχω σιγουρα και το πληρωνω.Του εχω αδυναμια τι να κανω;

Μολις με πηρε και η κοπελα απο την σχολη οδηγων,την Παρασκευη θα εχω το καινουριο μου διπλωματακι.:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Μπράβο κελι μου - για το διπλωμα -

Ο συζηγος δεν εχει συνηθίσει πια το κλάμα;;;;;

τα δοντάκια τωρα πονανε η πιο μετά;;;;

εμενα πηγε χθες στην πεθερά μου και ηταν μια μερα αρκετή για να χαλάσει πάλι το πρόγραμμα του ύπνου... κοιμηθηκε με κλαμα παλι...

πηγαμε βολτα αλλά κανενα παιδάκι δεν βγαινει εξω...μονο εμεις ειμασταν στα παρκα..

καναμε κουνια και ηρθαμε...

θα μαγειρεψω αρακα και γαλοπουλα φιλέτο...παει; δε παει αλλά δε πειράζει...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημερες σε ολες τις τσουπρεεεες!!!

Χριστινα μου αντε με το καλο να μετακομισετε να τελειωνετε!!!(ή μηπως να αρχιζετε;;; :) )

Κελακο μου προχτες που βγηκα 3 φορες με πηρε κι εμενα ο δικος μου κλαει λεει.....ε και τι να κανω εγω δηλαδη απο τη ταβερνα;;;;να πω κανα νανουρισμα;;;;;βαλτου τη πιπιλα θα κλαψει θα κοιμηθει!!εμ αμα τα κρατανε τα παιδια μια φορα το χρονο δε θα κλαινε οταν ειναι μαζι τους;;;;;

Λορετακι μου αν παρουν το ασανσερ θα ανεβουν γρηγορα!!!χαχαχαχα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορετακι ρε εδω ψιχαλιζει παντως...δεν ειναι για εξω.....

κελακο μου με το καλο να το παρεις το διπλωμα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Eυχαριστω πολυ κοριτσια.

Λορετα οχι μονο δεν εχει συνηθησει αλλα δεν αντεχει αλλο,δεν μπορει,αλλα δεν μπορω να πω τιποτα γιατι το ξεκαθαρισε απο την αρχη και δεχτηκα να εχω ολη την ευθυνη,δεν μου ειπε απο την αρχη ναι αγαπη μου εγω ειμαι εδω και κανει τωρα το κοροιδο.Ηταν ξεκαθαρος:wink:

Ελενη συμφωνω απολυτα δεν νιωθουν ανετα μαζι τους αλλα εμενα εχτες ετυχε που ηταν και αρρωστη και ηρθε και εδεσε.Καλα για να βγω βολτα οπως εσυ ουτε λογος,απο την μυτη θα μου εβγαινε το κρασι,να μου λειπει λοιπον,που θα παει θα μεγαλωσει το μεγαλο μου το σπλαχνο και αλλο λιγο και δεν θα εχω κανεναν αναγκη.Καλα για λιγο γιατι και αυτη θα εχει τα δικα της αλλα θα ειναι μια ανασα για μενα.:-)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλα σημερα πηγαν την πρωτη εκδρομη για φετος και εδωσα στην μεγαλη ενα κινητο παλιο που ειχαμε , να το εχει μαζι της και μου εχει στειλει 10 μηνυματα και αλλες τοσες με εχει παρει τηλ:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...