Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα...ξυπνησε...μονο μια ωρα κοιμηθηκε κλααααααααψψψψψψψψ

θα παει στη γιαγιά του αλλά πιο νωρίς για να τον κοιμησω οταν ερθει...

εννοείς εφαγε ο μικρός μακαρονια με κιμά;

εμείς ειχαμε χθες...σημερα δεν εκανα τιποτα. εεεεεεεε δε θα μαγειρευουμε και καθε μερα. τι ψαρι; πως το εκανες...πω πω πεινασα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ε να...δε στα λεγα;;;;

καλα ειναι και μια ωρα...απο το τιποτα!!!

ναι,μακαρονια με κιμα για το μωρο!και για τους υπολοιπους βεβαια...!!! :)

μπακαλιαρακι,σουπα.....;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ουφ μαγειρευω και μαζευω ταυτοχρονα ο συζυξ ειναι στην ταρατσ ακαι πλεινει τα χαλια αντε να στρωσουμε χειμωνιασε επιτελους!!!!!!!!!!παρτε και ενα τραγουδακι

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=N4mBU0IZj5U?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=N4mBU0IZj5U?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Διαφημίσεις

Γεια σας,γεια σας...ευχαριστω για τα περαστικα.Και η Ελενη και η Ανδριανη πυρετο.:(σημερα ομως ειμαστε καπως καλυτερα απο πυρετο.Ξεκινησε ο γιος πρωτος και οπως καθε φορα πεφτει ενας ενας..τεσπα τι να κανουμε ανοιξαν τα σχολεια και αρχισαμε.

Δεν διαβασα πολλα,εσεις ολα καλα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλη χωνεψη..:)κι εμεις το ιδιο,την εβαλα και για υπνο αντε να δουμε,εχτες με το ζορι κοιμηθηκε μιση ωρα ολη μερα.

καλα,το τι πλακα εχει η Ελενη,δεν θελω ντεπον μου λεει,δωσε στην Ανδριανη που το πινει,εμενα δεν μαρεσει.Και το πρωι που της ειπα να μαζεψει κατι χαρτακια που εκοψε μικρα μικρα μου ειπε οτι ειναι αρρωστη και δεν κανει να την βαζω να κανει δουλειες..:lol:λες και αν ηταν καλα θα εκανε...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

το χει πιασει το νοημα η ελενιτσα σου κελακο μου....!!! :) :) :)

καλα....η αληθεια ειναι ....οτι....εμεις οι...ελενιτσες....τα πιανουμε γρηγορα κατι τετοια!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

μακαρονια με κιμα....

ειπαμε δε διαβασες τα πρηγουμενα ε αλλα οχι και τοσο πια!!! :) :) :)

εσεις τι καλο;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

geia σας και από δω... η Χριστινούλα καλά, στοπ! Έβγαλε τα δυο πάνω δόντια, στοπ! Το χα πει αυτό;;;; Και τα μεγαλα πήγαν εκδρομή σήμερις, στοπ. Εδώ ζέστη, ακόμη! Στόπ.

Αυτα τηλεγραφικά.... κοιματοι η μικρή μου και μιλούσα μιαμιση ώρα με την κουμπάρα μου στη Θεσ/νικη.... καίρο ειχε να συμβεί κάτι τέτοιο, βέβαια τώρα πρέπει να τρέξωωωωω, λέμε! Λορέτα, ότι περισεψει από την Ειρήνη στείλτα σε μένα.... τα ρούχα εννοώ. Χριστίνα και Ελένη καλά κάνατε και φαγατεεε, αμ, πωςςς;;; Παω να χωρίσω δυο σκυλάκια που μάλώνουν, αχ!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...