Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου! Το μικρουλίνι μου κοιμήθηκε ΤΕΛΕΙΑ στη γιαγιά... 8.30μμ - 9.40πμ!!! Πως σας φαίνεται;; Αφού πήρα κατά τις 9 το πρωί να μάθω νέα και κοιμόταν του καλού καιρού!!!! (βέβαια κοιμάται στο δικό της παρκοκρέβατο που είχαμε εδώ και που κοιμάται όποτε φεύγουμε, οπότε δεν της ήταν άγνωστο το κρεβατάκι)

Λορεττάκι είδαμε το 'i am love - i sono l'amore' (ιταλικό είναι).... αλλά παρολες τις καλές κριτικές δεν μ'αρεσεεεε...στο τέλος με είχε τσαντίσει και όλας! :P:p Kαι μετά πήγαμε για ποτάκι και μετά για μεταμεσονύχτια κρέπα ...εμ πως... να μην την κάνουμε την γουρουνιά μας?!!

Ειρηνάκο ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά γιατί οσο να'ναι εγώ δένομαι με τα σπίτια... και από τη μια χαίρομαι αλλά από την άλλη στενοχωριέμαι και όλας! Την μετακόμιση θα μας την κάνουν όλη η εταιρεία, άρα δεν αγχώνομαι και πολύ για την κούραση!

Ελενη μου τι να πω για τη δουλειά... σε καταλαβαίνω αλλά πιστεύω ότι θα μπεις γρήγορα στους παλιούς σου ρυθμούς πάλι!!

Χαρουλίταααα πλησιάζει η μεγάλη μέρα!!! Άντε με το καλό!!! Βάλε καλέ καμιά φώτο του παυλίτου να τον καμαρώσουμε!!

Περαστικούλια και σε όλα τα άρρωστα μωράκια της παρέας!!

υ.γ. βλέπω big brother...Tι βλαχαδερά είναι αυτά καλέ;; χααχχχα ένας και ένας!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια πως ειστε?

εγω μια χαρα αν εξαιρεσουμε το δοντιο μικρος σημερα δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει και επαιζε διαρκως...τωρα καταφερα και τον κοιμησα αλλα δεν εφαγε πολυ γαλα...αντε να δω τι νυχτα θα εχει γιατι τωρα τελευταια ειναι πολυ ανησυχος τα βραδυα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

δεν λες παλι καλα που κοιμαται απο τετοια ωρα?εμεις αν δεν παει μια η ωρα δεν κοιμαται.πλακα πλακ απαω να ξαπλωσω μαζι του μπας και κοιμηθει.

χριστινουλα και εγω εριξα κλαμα τωρα που φυγαμε και ο δημητρης με κοροιδευε.

4ywWp2.png

ναι εμενα ειρηνη μου ευτυχως κοιμαται απο νωρις....9 μιση το πολυ ειναι στο κρεββατι του...και εγω μερικες φορες τον παιρνω στο κρεββατι μου ομως δεν πρεπει γιατι συνηθιζει και δυσκολα θα κοπει μετα αυτο...αχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας!

εβγαλε κρυο εδώ στο Βορρα! Αλλά εμεις σταθεροι, 3 φορές τη μέρα εξω ο μικρός...

εμ πως!!!

εβγαλα χειμωνιατικα και εκανα τρελή εκκαθάριση, τα μισά μου ρουχα πανε για δοσιμο, τα αλλα μισα δε μου κανουν οποτε θα βγαινω γυμνη!!!

λορρετακι δεν φοριουνται τα ρουχα σου?τι νουμερο φοραγες?αν εχει τιποτα σε ελαστικα στειλτα απο δω

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημέραααα

τι μου κανετε? εμεις ξυπνησαμε και παιζουμε...

ο μικρός θέλει αγκαλιά για να σπάσει παλι τον υπολογιστεί...αμ δε!!!

ειρηνάκι θα σου στειλω πμ...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσακια να μαι και εγω..τι θα γινει η θα μπαινουμε ολες μαζι η καθλολου ε???εμενα 2μερες με εχει ψοφησει ο μικρος γκρινια κ δεν καθετε πουθενα:mad:

οσο για τα χειμωνιατικα λεω απο το σαββατο να τα κατεβασω και ακομα δεν εχω κατεβασει τιποτα..και εγω αυτη την φορα θα δωσω πολλα μιας και ελαχιστα μου αρεσουν και πιο ελαχιστα ακομα μου κανουν χαχαχα

Καλημερα κι απο μενααααααααα!!!

Εξαφανιζολ χτες γιατι τωρα που ειναι χειμωνας δε κατεβαινουμε κατω και αντα να τα απασχολησεις μες στο σπιτι δυο παιδια...πφ...τεσπα,εντωμεταξυ με πηραν χτες κατα τις οκτω οι φιλες μου να παμε για ρετσινακαι βγηκα κι ολας....τρομαρα μου....χαχαχα(λορετακι ζουλευεις;;;; :) )πηγαμε κρηνη και φαγαμε μεχρι σκασμου..!!!εντμεταξυ εβαλα το μωρο για υπνο και μετα εφυγα και με το που μπαινω στο αυτοκινητο με παιρνει τηλ ο αντρας μου κλαιει το μωρο δε κοιμαται....ε και τι να κανω εγω δηλαδη;;;;;;;τεσπα με τα πολλα κοιμηθηκε.....

Σημερα λοιπον ειμαι αφυδατωμενη απο το κρασι και....το γυρο και πινω πινω εχω κανει κοιλια 4 μηνων εγκυου!χαχαχαχαχα!!

ΕΙναι καμια εδω ή μιλω μονη;;;ε;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

εγώ ειμαι εδώ ελεναααακι μου...ζουλευυυωωωωω αλλά καλά εκανες και πηγες για μαμ και ρετσινα. Εμεις βγηκαμε βολτα (ακαθεκτοι) στις κουνιες που ειμασταν μονοι και ανεβηκαμε σε οοοολες τις κουνιες και στα αυτοκινητάκια!!!!

τώρα κοιμαται. ρε γαμώτο εστρωσε το προγραμμα του τώρα και σημερα θα παει στην πεθερά μου και θα ξαναχαλάσει..τι να κανω? τι ωρα να τον βάζω για απογευμα;;;;

ελεναααακι κοιμηθηκες;;;;;

ιωαννα γιατι γκρινιάζει ο μικρός...;;;; δοντάκι; δωστε μας και μας καλε κανενα...δεν έχουμε ουτε ενα!

οι υπολοιπες;;; ξύλοοοο;;;;

χριστινακι τι κρεπα τρως; να σου πω μια γλυκια-κολαση;

Νουτελα, λιγη μαρμελαδα φραουλα και λιγο τριμενο μπισκοτο....μιααααααααααμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μπα....δε πηγα για υπνο τελικα....:)

μιλαμε...εβαλα τουλαχιστον 2 κιλα χτες το βραδυ....και φυσικα οταν γυρισα...ουτε λογος για να τα καψω!!!χαχαχαχαχαχα!!!

καλα ητανε Λορετακι μου και ημασταν και 8 κοριτσια...(κοριτσακια καλε μικρουτσικα :) )ζωη να χουμε!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εστρωσε ο Αργυρακος σου ε;;;

ρε συ δεν εχει σημασια...τα κανουν αυτα τα παιδια...και εκει που λες εστρωσε...ξανα μανα απο την αρχη.....:)

αστον να παει στη γιαγια του...εμενα παλι θα ρθουν τα πεθερικα μου σημερα.....σα να μας εγινε συνηθειο;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...