Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας!!!!

ειναι καμια καλη κυρια εδω?

ασχετο...... ολη η την ερχομενη εβδομαδα ο βασιλοπουλος εχει -60% στις libero.εχω πο εχω μια ντουλαπα πανες μαλλον θα παω να παρω αλλες τοσες

4ywWp2.png

γεια σας...πως ειστε?

εμεις ειχαμε παει στο λουνα παρκ σημερα το απογευμα και κατενθουσιαστηκε!!!του αρεσε πααααρα πολυ και ηταν και ησυχος και ολο γελαγε και χαιρετουσε τον κοσμο...

γυρισαμε στις 9 εφαγε και επεσε ξερος...

ειναι καμμια εδω??????????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα γλυκουλα μου.που πηγατε στην βαρκιζα?ωραια εμπειρια θα ηταν για την μικρο.καλα ειμαστε δοξα τω θεο.αλλα με εχει τσακισει να τον κραταω συνεχεια ορθιο.μονο ορθιος θελει!!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ναι στην βαρκιζα εχει ενα πολυ ωραιο χωρο με πολλα παιχνιδια σαν το αλλου αλλα σε small edition!χιχιχι...

και εμενα θελει συνεχεια ορθιος τον συνηθισε ο πατερας μου ετσι αλλα ευτυχως εμενα θελει πολυ την στρατα του και το ποδηλατο του...

εσυ σε στρατα τον βαζεις?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οχι δεν μαρεσει η στρατα.θυμαμαι τον ανηψιο μου που εφυγε απο τις σκαλες με την στρατα και ειμαι καθετα αντιθετη!!!!!!! ησυχαζεις γιατι νομιζεις οτι ειναι προφυλαγμενος και μπορει να συμβουν τα χειροτερα.το οτι τεμπελιαζουν και σερνουν τα ποδαρακια τους με απασχολει και αυτο αλλα λιγοτερο

4ywWp2.png

εμεις δεν εχουμε σκαλα εδω και εχει αρκετη απλα οποτε τον βαζω και παει μια χαρα...περπαταει δεν σερνει ποδαρακια..βεβαια ο καθενας εχει τις αποψεις του.το σεβομαι..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!! Τι μου κάνετε;;

Εμείς ετοιμαζομαστε για την μετακόμιση (ψυχολογικά κυρίως)...!!

Εχθές αφήσαμε πρώτη φορά την μικρούλα μας στους γόνεις μου για βράδυ και πήγαμε σινεμά και για ποτάκι!! Ένα άγχος το είχα, δεν μπορώ να πώ... κυρίως για το αν θα προσαρμοστεί και αν θα κοιμηθεί καλά το βράδυ (θα μάθω σε λίγο πως πήγε!!)

Καλέεεεε...γιατί μου βγήκε αυτή η άσχημη και κακιά φατσούλα πάνω στο τίτλο;;;;;;

PCqNp2.png

Καλημέρα και απο μένα!!

τι κανετε κοριτσάκια;

εμεις αρχισαμε να κοιμομαστε καλά ελπίζω να συνεχιστεί...το σουκου κοιμηθηκε το γλυκο μου δύο φορές μες στη μέρα και την υπολοιπη ωρα ηταν μες στην χαρά!!!!

Χριστινάκι ποτε ξεκινάει η μετακόμιση? πως πηγε η μικρή; τι εργο ειδατε;

ρε γμτ εμεις οταν τον αφησαμε στους παππουδες αρχισαν μετά τα παρατραγουδα με τον ύπνο. μπορει να ηταν και τυχαιο αλλά θ'αργησουμε να τον ξαναφησουμε μαλλον...

κατα τα αλλα τα ιδια οπως καθε δευτερα, αρχίζω διαιτα, σκεφτομαι να μη ξαναπαω acqua και να πάω γυμναστηριο κλπ κλπ κλπ :wink:)))

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...