Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπερα σας!!!πως ειστε?

εγω απο θεμα δοντιου ειμαι λιγο καλυτερα με επιασαν τα φαρμακα!!

σημερα ηρθε και ο πατερας του μικρου για την μηνιαια του επισκεψη....σχεδον καθολου δεν τον κρατησε επαιξε πολυ λιγο μαζι του παροτι ο μικρος ηταν ολο χαρα μαζι του οπως και με καθε ξενο...και στο τελος μου ειπε κιολας οτι δεν του μοιαζει...που ειδικα τωρα που κουρευτηκε ειναι φτυστος και το λενε ολοι...τι να πω????

ειναι καμμια εδω η μονη μου μιλαω παλι?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!

Δυσκολη μερα η χτεσινη απ΄οτι ειδα...εμεις το απογ μονο βγηκαμε,αφησαμε τα παιδια στη μανα μου και πηγαμε με το νονο του μεγαλου για καφε...ο Αναστασης μου λιγο ηθελε χτες για να μου κανεις μια ωριοτατη λαρυγγητιδα αλλα τη γλιτωσαμε στο τσακ...για να δουμε σημερα......

Λορετα ρε συ ειχαμε κι εμεις παρομοια προβληματα με μια νοικαρισα αλλα τελικα τιποτα δε καναμε...μαλλον να σε φοβησουν θελουν για να της τα χωσεις δε νομιζω να μπορουν να σου κανουν κατι...

Γλυκουλα...αλλα λογια να αγαπιομαστε ο μπαμπας....αντε μη τα παρω!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα!

ειμαι πολυ καλυτερα γατι ξυπνησα πριν μιση ωρα!!! χιχι..

γλυκουλα τι να πω, μια φορά το μηνα το βλέπει το παιδί?

καλά πως αντέχουν, δε ξέρω!!!

Μη στεναχωριεσαι βρε κορίτσι μου (μια κουβεντα ειναι), καμιά φορά το να τον έχεις μεσα στο σπιτι, αδιαφορο και απων ειναι χειρότερο!

Ελενάκι γιατι ετσι ρε συ ο ανασταστασης?

Εμεις απο χθες ολο θελουμε να σηκωνομαστε ορθιοι!!! και εχει μια χαρααααααα

αντε παω να τον δω λιγο φιλιααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γλυκουλα...αλλα λογια να αγαπιομαστε ο μπαμπας....αντε μη τα παρω!!!!

εντελως!!!!εγω να δεις ποσο τα εχω παρει μαζι του...

καλημερα!!!!

γλυκουλα πες του μπαμπα καλυτερα που δεν του μοιαζει.

του ειπα να παει να κανει dna για να σταματησει να με ζαλιζει...και αφου δεν το θελει να μην ξαναρθει...εξαλλου παντα μου τον αναστατωνει:twisted:

Καλημέρα!

γλυκουλα τι να πω, μια φορά το μηνα το βλέπει το παιδί?

καλά πως αντέχουν, δε ξέρω!!!

Μη στεναχωριεσαι βρε κορίτσι μου (μια κουβεντα ειναι), καμιά φορά το να τον έχεις μεσα στο σπιτι, αδιαφορο και απων ειναι χειρότερο!

δεν ειναι ευκολο δυστυχως!!!

ναι μια φορα τον μηνα ερχεται μην σου πω και πιο αργα...αντεχει γιατι δεν αισθανεται τιποτα γι αυτο το παιδι και ουτε το θεωρει παιδι του...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Αντρεεεεεεεεεεεςςςςςςςς γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!

Εμεις παιξαμε φαγαμε γκρινιαξαμε και ξανακοιμηθηκαμε...ξαπλωσα και γω λιγο πας και με παρει....ο υπνος φυσικα....αλλα....ουτε αυτος πια δε με παιρνει!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ρηνιω μου μιση ωρα μετα μπηκες!!!!!!!που να ξερα;;;;;;;;;; :) Ηθελε το μεγαλο μου το βλασταρι να παιξει παιχνιδακι και σημερα ειναι η μερα που τον αφηνουμε και του παραχωρησα για λιγο το λαπιτοπι!

Λορετακι μου!!!δεκα η ωρα ξυπνησες;;;;;Βασιλισσα εισαι μη μιλας!!! :) :) :)

Παιδια σημερα θελω να φαω γυροοοοοοοοοοοοοοο!!!σλουρπ!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αντρεεεεεεεεεεεςςςςςςςς γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!

Εμεις παιξαμε φαγαμε γκρινιαξαμε και ξανακοιμηθηκαμε...ξαπλωσα και γω λιγο πας και με παρει....ο υπνος φυσικα....αλλα....ουτε αυτος πια δε με παιρνει!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

ρηνιω μου μιση ωρα μετα μπηκες!!!!!!!που να ξερα;;;;;;;;;; :) Ηθελε το μεγαλο μου το βλασταρι να παιξει παιχνιδακι και σημερα ειναι η μερα που τον αφηνουμε και του παραχωρησα για λιγο το λαπιτοπι!

Λορετακι μου!!!δεκα η ωρα ξυπνησες;;;;;Βασιλισσα εισαι μη μιλας!!! :) :) :)

Παιδια σημερα θελω να φαω γυροοοοοοοοοοοοοοο!!!σλουρπ!!! :)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οσο για το γυρο ενα θα ρωτήσω: που τα βαζεις;;;;;;;; παιδιά ειναι παναδύνατη....

οσο για μενα τρώω ακατάπαυστα και γλυκά και κρουασάν και φαγητά και και και......

επισης ο μικρός εδω και δυο μερες αρχισε παλι να κοιμαται! δυο φορες μεσα στη μερα!!!:D απο αυριο παλι θα μου κανει νερά....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοιμησου κοπελια κι εσυ τωρα που μπορεις!!!

να...αυτα ειναι...εκει που εισαι ετοιμη να καταρρευσεις,εκει αλλαζουν και γινονται αγγελουδια....παιδια....τι να πεις;;;;;

Υ.Γ.: καλα....μονο ΠΑΝΑδυνατη;;;μονο;;;;λιγα λες κοπελια...πες κι αλλα πες κι αλλα....(ψιτ παλικαρι καντους 3 τους γυρους για το μεσημερι!!! :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλησπερα περασαμε πολυ ωραια χτες...πηρα τον μπεμπη στις 12,30που ηρθμαε πανω ηταν ξυπνιος και επεινε γαλα τον πηρα τον ταισα εγω και οταν τον εβαλα για υπνο κοιμηθηκε στις 2,30μετα απο πολυ σπαρακτικο κλαμα...και το πρωι ανακαλυψα το νεο μας δοντακι,5στο συνολο...τωρα βλεπω big brother και εχω ψιοφησει στο γελιο μια σιλικονατη ενας βλαχος αχαχα και ειναια ακομα αρχη...φιλια σε ολες??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...