Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω πια έχω συνηθίσει με 6 ώρες ύπνου συνήθως 1-7 γιατί αν κοιμηθώ μεσημέρι, μετά το βράδυ έχω πανηγύρια. Παίζει να μου έχει πέσει κανένας αιματοκρίτης, τέσπα δεν είναι τίποτα απλά πρέπει να το ελέγξω!

mGKop3.png60Jvp3.png

αντε λελενιτσα μου εσενα περιμενα να δω για να φυγω.σε ειδα user_online.gif

που ησουν τοσες ωρες?κουραστηκα να σας περιμενω!!!!!αμαν πλεον.

ναι μαρινακο να το ελενξεις και να μην ειναι τιποτα κοριτσακι μου

4ywWp2.png

Καλημεραααααααααα!!!

Ελεγξε το μαρινακι μου...γιατι....μπορει σε λιγο να αρχισει να κλοτσαει!χαχαχαχαχα αστειακι...αλλα μαλλον εσυ ΔΕ γελασες! :) :) :)

Κι εμεις μια απο τα ιδια,ξυπνησαμε απο τα αξημερωτα και τωρα θα τον ταισω και θα τον βαλω για υπνο...και μετα...θα βαλω και τον εαυτο μου!!!(για υπνο...)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

σταματα καλε δε μου φτανει η γκρινια που χω απο τα βλασταρια μου;;;χαχαχαχ

καλημερα ρηνιω μου!

ειμαι νοικοκυρα οπως ξερεις και εκαμνα δουλιτσες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

σταματα καλε δε μου φτανει η γκρινια που χω απο τα βλασταρια μου;;;χαχαχαχ

καλημερα ρηνιω μου!

ειμαι νοικοκυρα οπως ξερεις και εκαμνα δουλιτσες!

και εγω αυτο λεωωωωωω

ολη μερα θα γκρινιαζουν τα μικροφωνακια μας να μην γκρινιαξω και γω λιγακι.αντε

δεν ξερω αλλα με εχει πιασει και μενα να θελω να παω να κανω καμια δουλεια.πειτε και καμια ιδεα φαγητου και για μας και για τον μωρουλι.χυ=τες τον τσακησε τον τραχανα.σημερα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα εμεςι εχουμε κανα 2ωρο που ξυπνησαμε αχ και εγω νυσταζω και καταπιαστηκα πλεον κοιμαμαι οπως πεσω ουτε πλευρο δεν αλλαζω απο την κουραση...τα ιδια εχω και εγω μαρινα υπνηλια ζαλαδες κουραση αστα να πανε...το βραδυ θα ατ αφησω και τα 2στην πεθερα μου γιατι εχουμε να παμε σε ενα τραπεζι απο την μια χαιρομαι που θα ξεσκασουμε λιγο μονοι μας απο την αλλγη δεν θελω να τα αφησω αλλα και δεν μπορω να τα παρω και μαζι ουφ διλλημα...αυτα παω να λουστω και να ψωνισω δωρακι για την κοπελα που θα κανει το τραπεζι φιλιαααααααααααααα/...

ελενη και εμεις κοτοσουπα σημερα:tongue:

Γεια σας!

αχ ηταν μια πολυ ωραία μερα μεχρι που μου τη χάλασαν:?! Νοικιάζω ενα ρημαδοσπιτι στον ευοσμο (το ειχα αγοράσει πριν παντρευτώ με δανειο 40 χρονια:confused:!!!) και η κοπελα που το νοικιάζει δημιουργει προβληματα στην πολυκατοικία! Εχει ενα σκυλάκι και το αφήνει μονο του και αυτο το καημενο κλαιει και γαβγίζει. Σημερα με πηραν και μου ειπαν οτι θα μας κανουν μηνυση (και μενα μαζι)....τελος παντων τα βολεψα. Αυτη φευγει και απο τη μία καλύτερα απο την αλλη εχω καθε μηνα το δανειο και τα κοινοχρηστα! Ελπιζω να βρω καπου να το νοικιάσω!!! Εντωμεταξύ η κοπέλα ειναι ρουμάνα που κανει στριπτιζ...αν σε πιασει στο στομα της την εβαψες! Με βριζουν ολοι με λιγα λογια:cry:

μπουχουχουχουχου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...