Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια,είμαι στην διαδικασία να κάνω έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένα,σήμερα με είδε ο γιατρός και το ενδομήτριο είναι στο 10,2 είπε ότι είναι καλό,επίσης έκανα εξετάσεις και η οιστραδιόλη μου ειναι 133 και η προγεστερόνη στο 0,1 σήμερα κλείνω δέκατη μέρα με σικλακουρ και την Τετάρτη θα κάνω έμβρυο μεταφορά,από το Σάββατο θα παρω και τα υπόλοιπα ,βασκλορ ουτροτζεσταν και προλουτεξ,είμαι να σκάσω είναι εντάξει οι τιμές μου?μέχρι να μιλήσω αύριο με τον γιατρό έχει κάποια ανάλογη εμπειρία να μου απαντήσει?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

... agaliaaaaa....πονανε τα δοντια νομιζω.....

λοιπόν, για τον τραχανά που όλο ρωτάτε και όλο ξεχνώ να απαντήσω. Ο ξινός τραχανάς φτιάχνεται με ξινισμένο γάλα, δηλαδή που ενώ το έχουμε βρασει μετά με μια διαδικασία που δεν θυμάμαι, και όχι να χαλάσει τον προσέχουμε εννοείται τον αφήνουμε να ξινισει- γιου νόου....- αλλά ο γλυκός φτιάχνεται από κανονικό βρασμένο γάλα που απευθείας όπως είναι καυτό- καυτό σχεδόν το ανακατεύουμε με κίτρινο αλευρι, αυτά.... ξέρω από καλό τραχανά, καρντιά μου!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

... καλά καθυστερημένα απαντώ ντεν πειράζει! Λορέτα μου ευτυχώς ηρεμήσανε, γι αυτό κάνω το δάσκαλο τώρα στην Ιωάννα, αλλά ειπαμε στοργή και αγαπη...- άλλο που απο μεσα σου βραζεις ολιγον!

ΤΑΟ

... καλά καθυστερημένα απαντώ ντεν πειράζει! Λορέτα μου ευτυχώς ηρεμήσανε, γι αυτό κάνω το δάσκαλο τώρα στην Ιωάννα, αλλά ειπαμε στοργή και αγαπη...- άλλο που απο μεσα σου βραζεις ολιγον!

εγώ συμφωνώ με τη στοργή και την αγάπη αλλά γινεται και συνέχεια αγκαλιά; μήπως λιγο τα κακομαθαίνουμε; μ'αυτες τις απορίες ζω ολη μερα..΄θέλω να τον βλέπω να χαμογελάει αλλά θέλω να ειναι χαρουμενος και εκτός αγκαλιάς...με παιχνιδια, με παιδάκια, με ηχους, με τραγουδια κλπ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

.... λογικά δεν τα κακομαθαίνουμε.... δεν ειναι η φάση ακόμα να παίζουν για ώρα μόνα τους... αν τα αφησουμε πολυ ωρα να γκρινιάζουν τους δημιουργούμε νευρα κ αλλη γκρινια... μετα τον εναμιση χρονο που θα επικοινωνούμε με λεξεις θα ναι ευκολοτερα.... τωρα δινουμε κ αυριο θα θερισουμε...- καλά μη βαρατε κ γω μικρό καλαθι κρατώ, αλλά τωρα σε αυτο το παιδί ετσι μου βγαινει! για το αποτελεσμα ειπαμε θα δουμε!

ΤΑΟ

.... σας αφηνω παω στη μπεμπέ Τιτη.... μαλλον νυσταζει φιλακια!

ΤΑΟ

Γεια σας και χαρά σας!

Κάτι πήρε το αυτί μου για νέες εγκυμοσύνες και με έπιασε κρύος πυρετός, μπλδουμ, μπλδουμ!!! Αχ, δεν ξέρω, και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει πανικός, όπως καταλάβατε δεν έιμαι έτοιμη για άλλο παιδί:tongue::tongue::tongue:!!!!

Ιωάννα μου υπομονή, είναι που είναι μικρά και τα δύο και ποιό να πρωτοφροντίσεις. Νομίζω πως η Ταό σου έδωσε καταπληκτικές συμβουλές. Αχ βρε Ταό, πολύ θα ήθελα να ήσουν δασκάλα στο παιδάκι μου, φαίνεται η κλάση του ανθρώπου από μακρυά!!!

Εγώ να σας πω, μέχρι τους 6 μήνες, τον είχα αγκαλιά όλη την ημέρα και περίμενα να κοιμηθεί για να κάνω τις δουλειές μου. Ερώτηση κρίσεως: πότε κοιμόταν η μαμά οεο????? Αλλά τώρα κάποιες στιγμές, θα τον βάλω κι εγώ στο καρεκλάκι του να παίζει με τα παιχνιδάκια του όταν μαγειρεύω, ή στο πάρκο να παίζει με το τρενάκι του και την αγαπημένη του καμηλοπάρδαλη:tongue::tongue::tongue:, ή όταν βάζω σκούπα του λέω " άκου τώρα το μηχάνημα που θα κάνει βουμ βουμ", και γουστάρει τρελά:P:p:p και σε στιγμές SOS που αρχίζει η γκρίνια αλλά πρέπει να απλώσω τα ρούχα, παίζουμε στα κλεφτά " κουκου - τσα". Κοινώς τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!!!

Υ.Γ. σαφώς βέβαια και υπάρχουν στιγμές που τραβάω τα μαλλιά μου ή ψάχνω τοίχο να κοπανήσω το κεφάλι μου, έτσι, μην ξεχνιόμαστε!!!!!!

Πολύ τραχανοσυζήτηση έχει πέσει. Εγώ αγοράζω τον γλυκό, αλλά δε δίνω στο παιδί γιατί ξέρω πως το συγκεκριμένο τον φτιάχνουν με στάρι και κατσικίσιο γάλα, έτσι προς το παρόν τον τρώω μόνο εγώ!!! Βάζω ενάμισι πιάτο (βαθύ) νερό και τέσσερις κουταλιές της σούπας τραχανά και λίγο πελτέ. Τον βράσω 10 λεπτά στο 6,5 και γίνεται μούρλια.

Κάναμε και εμβολιάκι σήμερα και τώρα μου κοιμάται το τσαμένο!!!!

Αχ με έπιασε ντελίριο πολυλογίας και ξέχασα να σου πω Ιωάννα, πως ο κανακάρης μου (όχι ο γιος, αλλά ο αντρούλης μου!!!), έχει γυρίσει και μου έχει πει κάποιες φορές, ότι είμαι τυχερή που δεν δουλεύω και τί να πουν άλλες που δουλεύουν φουλ και έχουν και το σπίτι και το παιδί,:evil::evil::evil::evil::evil:, αλλά την Κυριακή που ήταν όλη μέρα σπίτι, γύρισε και μου είπε το βράδυ πως αισθάνθηκε εξαντλημένος κι ας μην δούλεψε:):):)!!! και τί έκανε εδώ που τα λέμε? Τον έπαιρνε αγκαλιά και τον άκουγε που έκλαιγε από τα δόντια του! Κοινώς τα χαζουλίνια μας δεν πολυκαταλαβαίνουν τί κάνουμε οι multitasking νοικοκυρές!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοίταξε, εμείς ανήκουμε σε ειδικό τεφτέρι μετρήσεων:tongue::tongue::tongue: τα έχω ξαναπει εξάλλου. Από μπόι είμαστε 68cm και σε βάρος 6.650. Είμαστε ακόμα λίγο έξω από την καμπύλη (στο βάρος) , αλλά πήραμε 450 γρμ αυτό το μήνα που είναι σούπερ. Βασικά χάσαμε πολύ έδαφος το καλοκαίρι που είχε πάρει 200 γρμ σε ενάμισι μήνα. Από τη στιγμή που τρώει μπορώ να πω πολύ καλά, παίρνει βάρος και αναπτύσσεται κανονικά δεν ανησυχώ καθόλου!

Α, και κάτι άλλο!!! Από χθες το μεσημέρι, λέει συνέχεια βαβαβαβαβα! Απομένει να του μάθω το σωσωσωσωσω και είμαι καλυμμένη η μάνα σωστά? Αλήθεια έχετε σκεφτεί τί θα κάνετε όταν ακούσετε "μαμά" για πρώτη φορά? Εγώ στάνταρ νομίζω πως θα βάλω τα κλάματα η μάνα, τώρα μπορεί και καμμία κωλοτούμπα στο τσακίρ κέφι!

Πάω να βάλω πλυντήριο/πλυντήριαααααα!!!!

Τα παιδιά μας βρε ειρηνακι...δεν ειπες οτι νυστάζει και αντιστέκεται...;;;;;

μπράβο ελενάκι! εμείς ακομη τιποτα γμτ...!!!

αααααα ναι ειπα!!!!!!ε δεν ξερω γιατι προσπαθει να κρατηθει να μην κοιμηθει.μηπως για να με θαυμασει ???

καλες δαγκανιες ελεναλ!!!!ευχομαι να ειναι "σιδερενιο να ροκανιζει το ψωμι το παξιμαδαρενιο"

4ywWp2.png

:tongue:

Κοίταξε, εμείς ανήκουμε σε ειδικό τεφτέρι μετρήσεων:tongue::tongue::tongue: τα έχω ξαναπει εξάλλου. Από μπόι είμαστε 68cm και σε βάρος 6.650. Είμαστε ακόμα λίγο έξω από την καμπύλη (στο βάρος) , αλλά πήραμε 450 γρμ αυτό το μήνα που είναι σούπερ. Βασικά χάσαμε πολύ έδαφος το καλοκαίρι που είχε πάρει 200 γρμ σε ενάμισι μήνα. Από τη στιγμή που τρώει μπορώ να πω πολύ καλά, παίρνει βάρος και αναπτύσσεται κανονικά δεν ανησυχώ καθόλου!

Α, και κάτι άλλο!!! Από χθες το μεσημέρι, λέει συνέχεια βαβαβαβαβα! Απομένει να του μάθω το σωσωσωσωσω και είμαι καλυμμένη η μάνα σωστά? Αλήθεια έχετε σκεφτεί τί θα κάνετε όταν ακούσετε "μαμά" για πρώτη φορά? Εγώ στάνταρ νομίζω πως θα βάλω τα κλάματα η μάνα, τώρα μπορεί και καμμία κωλοτούμπα στο τσακίρ κέφι!

Πάω να βάλω πλυντήριο/πλυντήριαααααα!!!!

μπραβο το γλυκουλακι σας πρινσι!!!

και ο δικος μου πηρε αυτον τον μηνα 500 γρ.ιουλιο αυγουστο ηταν σταθερα 7 κιλα,δεν πηρε ουτε γραμμαριο.σεπτεμβρξη πηρε 250 αφου ξεκινησα και του εδινα γαλα μετα απο καθε γευμα.και προχτες που πηγαμε για εμβολιο πηρε 500.

οποτε εχουμε 7.750 και 73 ποντους και μια πατουσα σαν του ροζ πανθηρα.

4ywWp2.png

Γεια σου Ρηνιώ! Μια χαρά ο γαντζούλης!!! ώστε έτσι κι εσένα ε? Φαίνεται πως το καλοκαίρι τα ξετίναξε τα παιδάκια μας... Αχ, μόλις μου ξύπνησε, πάμε για κοτόσουπα!!!!!! Αλήθεια βρε να κανονίσουμε και καμιά βολτούλα αν έρθεις απ' τα μέρη μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...