Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

... ego μαπινοβγαίνω... τώρα ξυπνησε και το Χρίστίνι μου!!!

Ναι... ειναι που λέμε σταβα πάει ο γιαλός ΄ή στραβά αρμενίζω.... με πολύ υπομονή και σταθερή αγαπη προς τα νινάκια μας θα το εμπεδώσουν πως δεν πάμε πουθενά..... για την Ιωάννα ειναι πολυυυυ δυσκολα γιατί τα χει και τα δυο μικρά. Αλλά και στο συζυξ λίγο το βλάκα κάνουμε ενιοτε.... εεεεελα βρε αγαπηηηηη μουυυυ- όχι πολύ μου γιατί θα το πάρει χαμπάρι- παιδιά είναι τι να κάνειςςςς;;; ήηη λές.... εεεε, ας το συνηθίσουμε, τώρα είναι η αρχή, έχουμε αααακόμαααα- εκεί τρομοκρατείται για τα χειρότερα και παύει! ήηη: 'ελα, τώρα θα μεγαλώσουν και να δεις τι ωραία που θα μαστε!!! Ας τον τρελό στην τρέλα του! Και προπαντώς δεν τον παίρνουμε σοβαρά, τον συζυγο ενοείται, έρχεται και νομιζει ότι θα βρει τα παιδιά της διαφημισης, εμ δεν παίζει! ΟΠΟΤΕ γιατί να πικραθούμε και μεις και αυτός, με τον τρόπο μας του δείχνουμε ότι αυτά τα παιδία δεν υπάρχουν! ΑΑΑ, πάω γκρινιάζει την έχω στην καρέκλα, επανρχομαι...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

. αααα, όλες εδωωω;;; γιούπι!!! ['αω στη ΧΡΙΣΤΊΝΑ και στα μακαρόνια, το παιζω σε διπλό ταμπλό!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ευχαριστω κοριτσια για τα περαστικα αλλα αν αρχισαμε απο τωρα...ο χειμωνας προβλεπεται δυσκολος...βεβαια....δε θυμαμαι να σταματησαμε και ποτε...τεσπα!

εγω γιατι τον τραχανα τον φτιαχνω με νερακι ε;;;;μου λετε;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΒΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ:shock:ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ 10ΤΗΛΕΦΩΝΑ...ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ..ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ

Καλημέρα και σε όλες τις υπόλοιπες!

Όλα μαζι ρε Ελκαράκι άντε περαστικά σας πια!

Ειρηνάκο κράτα γερά κι εσυ!

Τάο μου εσύ πάντως είσαι όντως έτοιμη για το 4ο, φαίνεται από τις συμνουλές και τις αντοχές σου!;)

Λορετάκι για πες πόσο γάλα θα δώσεις στον μικρό όταν δίνεις με μπιμπερό? Κλασσική ερώτηση, στην κάνω κάθε τρεις και λίγο, αλλά αποφάσισα να μπούμε κι εμείς σε πρόγραμμα, και τη θηλάζω πρωί μετά κάνω δύο αντλήσεις μέσα στη μέρα και της δίνω το γάλα κατά τις 9 το βράδυ περίπου 170μλ και ξανά στις 12 θηλάζει. Δε θυμάμαι αν σας έγραψα χτες ότι τέρμα οι κρέμες (αφού δεν τις θέλει καθόλου) και πια θα τρώμε χυλοπίττες ή τραχανά απογευματινό! Γμτ κι άλλο μαγείρεμα! Αναρωτιέμαι όμως τον τραχανά πώς θα τον φτιάχνω με γάλα φρέσκο?

καλημερα μαρινακι μου.

τι να κρατησω γερα?εσυ καθισες να πιεις κατι και εγω λεω να πιω κανα χαπι!!!θα φαρμακοθω λεμε!!!!γιαννουλα να ερθω να κοψει η μια τις φλεβες τις αλλης?μονη δεν μπορω ανατριχιαζω.πηγα να το κανω μια φορα και επειδη δεν κοιταζα εκοψα τον αντιχειρα.

πλακα κανωωωωωω λεμε :tongue:

μαρινα πες μου σε παρακαλω πως φτιαχνεις τον τραχανα?γλυκο της φτιαχνεις?δωσε μου τα φωτα σου καλη μου.σημερα θα φτιαξω για εμας ξυνο με χυμο ντοματουλας και φετα.στο μπεμπη τι να φτιαξω??

4ywWp2.png

καλημερα μαρινακι μου.

τι να κρατησω γερα?εσυ καθισες να πιεις κατι και εγω λεω να πιω κανα χαπι!!!θα φαρμακοθω λεμε!!!!γιαννουλα να ερθω να κοψει η μια τις φλεβες τις αλλης?μονη δεν μπορω ανατριχιαζω.πηγα να το κανω μια φορα και επειδη δεν κοιταζα εκοψα τον αντιχειρα.

πλακα κανωωωωωω λεμε :tongue:

:shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρηνουλα τι μπλακ χιουμορ ειναι αυτο πρωι πρωι παιδακι μου;;;;

ειδες τι σου κανει ομως η αυπνια;;;:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μωρέ κοριτσούδια εγώ μπήκα να μου πείτε πώς φτιάχνεται εσείς τον τραχανά κι εσείς ρωτάτε εμένα? Σωθήκατε! Τέσπα! Εγώ έβραζα γάλα με νερό, έριχνα τον τραχανά (ξινό) καλό ανακάτεμα και λίγο βουτυράκι προς το τέλος! Πείτε πώς γίνεται χωρίς γάλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

εγω τον φτιαχνω ετσι ακριβως...αλλα...χωρις γαλα.....τωρα αν ειναι ο τραχανας γλυκος ή ξινος...δε ξερω....πως τον ξεχωριζετε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...