Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσακια καλημερα τι καντε??εμεις τα κλασσικα γκριναι εχω φτασει στα οπρια μου στις 20ωρες το 24ωρο εχω γκρινια και απο τα 2πλεον ειμαι στα ορια να τα πνιξω..ο μπεμπης δεν καθετε πουθενα μονος του παρα μονο αγκαλια η μαρια δεν μπορεις να της πεις τιποτα ιεναι συνεχεια στα κλαμματα και στις φωνες....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera,

Αχ, βρε Ιωάννα μου μου θυμίζεις τις δικές μας γκρινιάρικες μερες και νύχτεςςς, να σου πω κάνε υπομονή;;; Να το ξερεις θα περάσουν!

Αλλά πρακτικά θα σε συμβουλέψω να κάνεις στροφή και να δεις τη ζωή με τα παιδιά αλλιώς από ότι τώρα, τι εννοω;;; Πιο πολλές βολτες μαζί τους για να βγαινουν και να ξεφεύγουν, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ της μερας, και επισης πολύ σημαντικό, πολύ αγκαλιά, άπειρη τρυφερότητα και να τους δειχνεις με υπομονή ποσο τα νοιάζεσαι, έχω παρατηρησει ότι όσο τα μαλώνουμε πχ. για ησυχία ή για να μην μαλώνουν μεταξύ τους τόσο γκρινιάζουν, σαν να μην τα καταλαβαίνουμε και να μας το ανταποδίδουν.... στο λέω επειδή τα χω κάνει. ΑΑΑΑ, και η μανούλα χρέιάζεται ξεκούραση.... άσε και κάποια δουλειά του σπιτιού, άφησέ τα στη γιαγιά καμιά φορά, όχι και τα δυο μαζί εναλλάξ και κοιμήσου με το άλλο εκείνη την ώρα, αυτά τα ολίγα..... Ηρεμησε και θα το κανουν και τα ζουζούνια σου!!!

Καλημέρα σε όλες ειπααα; Η Χριστίνα κοιμάται, ευτυχώς δεν έιχε πυρετό το βραδυ, αλλά κοιμήθηκε χαλια, πιασμένη ειμαι η καημενούλα, αλλά εδώ με καφεδακι..... Αντε καμιά εδώ για όσο προλάβω;;;

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

.... ααα, Ιωάννα τωρα δια βαζω πιο προσεχτικά και μεις με την μικρή όλο αγκαλιά είμαστε, αλλά δεν με πειράζει την αφηνω ΄κατω αν είναι να βγαλω ρουχα απ το πλυντήριο, στο καρεκλάκι αν είναι να πλυνω πιάτα και να μαγειρέψω, στο καρότστι και έξω στο μπαλκόνι μαζί μου να απλώσουμε ή να σφουγγαρίσουμε, καταλαβεςςςς :rolleyes: δεν της δινω το περιθώριο να γκρινιάξει γιατί αυτό που θέλει το έχει- εμένα!!! Και δίνε δουλίτσες και στη Μαρία, να σε βοηθάει και καλά...

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

ΑΧ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 2-3ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΩΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-10Λ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ,ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΣΥΧΙΑΣ??ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ...ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ:evil:ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑ 1ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ Τ ΑΔΕΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΔΕ ΜΠΕΜΠΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ...

Διαφημίσεις

Καλημερα;;;δε ξερω αν ειναι....ο καιρος το χαλι του το μαυρο....το μωρο χαλια χαλια χαλια μπουκωμενο,το βραδυ ο καημενος δε κοιμηθηκε καλα,τωρα του δωσα λιγο παναντολ μπας και ηρεμησει του εβαλα και λιγο οτριβιν μπας και ξεβουλωσει και κοιμηθει και ξεκουραστει λιγο...ο μεγαλος χτες μου εκανε εμετο μετα το ποδοσφαιρο αλλα δε νομιζω να ειναι κατι μαλλον απο το χοροπηδηχτο και το πολυ νερο,αν και του εχω τονισει να πινει λιγο στη προπονηση...τεσπα απο κει κι υστερα ηταν μια χαρα...

ο αντρας μου το πρωι ξυπνησε με χαλια στομαχι...

εγω παντως ειμαι μια χαρα και καταβροχθιζω μια ιον αμυγδαλου...να πανε κατω τα φαρμακια.....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα γιαννουλα ,ταο και λεναλ!!!!και εμεις ετσι ειμαστε γιαννουλα μου αλλα χωρις "μαρια".τα εχω παιξει ολιγον και ολο του φωναζω και αυτος μου γελαει .κοιμαται ορθιος και παλευει με τον εαυτο του να μην κλεισει τα ματια του.το κανει καθε μερα.εχω παθει και εγω μια φρικη κα ο μπαμπας του.ευχομαι να πανε ολα καλα και να ηρεμισει και ο δικος σου και ο σικος μου.

σοφη μου βαγγελιτσα εχεις δικιο.τι γινεται ομως οταν και με εχει και κλαιει και δεν σταματαει?οσο για δουλειες εχω γινει η καλυτερη τεμπελα .κορυφη λεμε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου καλημέρα! Όλες λίγο-πολύ μια από τα ίδια, κι εμένα θέλει συνέχεια αγκαλιά ειδικά από την ώρα που ξυπνάει μέχρι τώρα που τη βάζω για ύπνο είναι οι πιο κουράστικές της μέρας! Τώρα έκατσα να πιω κάτι! Εντομεταξύ αυτές τις ώρες θέλω να μαγειρέψω για μας, για εκείνη, για το Γιώργο αν χρειάζεται κάτι διαφορετικό, να μαζέψω σπίτι, ώστε μέχρι τις 12 που θα κοιμηθεί να κάνω π.χ. σίδερο ή σκουπισμα-σφουγγάρισμα και μετά να την πάρω για καμιά εξωτερική δουλειά και να γυρίσουμε να φάει μέχρι να έρθει ο Γιώργος. Εν ολίγοις συνέχεια στο τρέξιμο και εκείνη να κλαίει, στην αρχή την έπαιρνα αγκαλιά, τώρα την αφήνω λίγο κι ας κλαίει είτε στο πάρκο, μετά στο καρεκλακι,λίγο στο πάτωμα δε γίνεται αλλιώς! Για σένα είναι πολύ πιο δύσκολα γιατί δεν πάει η Μαρά σταθμό, μήπως να το σκεφτείς να τη στείλεις μιας και δεν έχεις καθόλου βοήθεια? Επίσης, ζήτα από τον άντρα σου 1 ώρα την ημέρα να κρατάει και τα δύο, το δικαιούσαι και σου είναι απολύτως απαραίτητη ώστε να είσαι κι εσύ καλύτερα και να αντιμετωπίζεις καλύτερα τα παιδιά. Άσχετο αλλά τι έγινε με την κουνιάδα σου και τη δουλειά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα και σε όλες τις υπόλοιπες!

Όλα μαζι ρε Ελκαράκι άντε περαστικά σας πια!

Ειρηνάκο κράτα γερά κι εσυ!

Τάο μου εσύ πάντως είσαι όντως έτοιμη για το 4ο, φαίνεται από τις συμνουλές και τις αντοχές σου!;)

Λορετάκι για πες πόσο γάλα θα δώσεις στον μικρό όταν δίνεις με μπιμπερό? Κλασσική ερώτηση, στην κάνω κάθε τρεις και λίγο, αλλά αποφάσισα να μπούμε κι εμείς σε πρόγραμμα, και τη θηλάζω πρωί μετά κάνω δύο αντλήσεις μέσα στη μέρα και της δίνω το γάλα κατά τις 9 το βράδυ περίπου 170μλ και ξανά στις 12 θηλάζει. Δε θυμάμαι αν σας έγραψα χτες ότι τέρμα οι κρέμες (αφού δεν τις θέλει καθόλου) και πια θα τρώμε χυλοπίττες ή τραχανά απογευματινό! Γμτ κι άλλο μαγείρεμα! Αναρωτιέμαι όμως τον τραχανά πώς θα τον φτιάχνω με γάλα φρέσκο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...