Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουτε βαφτισαμε ουτε βαφτιστηκαμε δυστυχως.Δεν εχουμε νονο/α.Μας τελειωσαν οσους ειχαμε προχειρους:tongue:ελπιζω καποιος να βρεθει μεχρι την ανοιξη αλλιως θα την βαφτισει ο μπαμπας μου που θα ακουσει και το ονομα του.

Α,δεν σας ειπα,ειναι εγκυος η νυφη μου.:DΑπιστευτο μου φαινεται οτι θα κανει ο αδερφος μου παιδι...

Καλη ορεξη:Pεμενα προς το παρον κοιμαται στο καροτσι.Δεν ξερω τι εχει παθει και δε κοιμαται τα μεσημερια.και τωρα δεν αντεξε, κοιμηθηκε και πρεπει να φυγουμε.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλησπέρα και απο μένα!

περάσαμε σουπερ σημερα με την ελενίτσα! δε κατάλαβα πως περασε η ώρα!! αααχχχχ τώρα ποτε θα ξαναβγουμε!

Τι κανετε εσείς?

κανονίζετε συνάντηση κοριτσακια μου? μακάρι να βρισκομασταν καποια στιγμη ολες μαζί! βαζω στοιχημα οτι δε θα καταφερναμε να κανουμε μια ολοκληρωμενη κουβεντα...:P

Ειμαι στεναχωρημένη γιατι ηρθε η κυρία που μας καθαρίζει και μου ειπε οτι η νυφη της, που ηταν εγκυος, μαλλον εχασε το παιδι! τελικα την πηραν και απο το νοσοκομειο και το επιβεβαίωσαν! Σχεδον εκλαιγε η γυναίκα, φυσικα της ειπα να τ'αφησει ολα και να παει να τη δει! Το κοριτσακι ειναι 20 χρονων! Κριμα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μέχρι τώρα ήξερα ότι στα αγγλικά είναι...water! ;);)

Kρίμα για την κοπελίτσα ....οτι και να πει κανείς σε τέτοιες περίπτωσεις είναι λίγο...

Μαρίνα μου ok όταν μετακόμισουμε και τακτοποιηθούμε θα πάρω να κλείσω ραντεβού και για τις 2 μας!! Θα μιλήσουμε με πμ για λεπτομέρειες όταν έρθει η ώρα!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι καλη εκγυμναση.:tongue:

Παπαπά έτσι όπως το διάβασα νόμιζα έγραφες καλή εγκυμοσύνη και κόντεψα να μείνω!:shock::shock::shock: Πήγαμε παιδίατρο η μικρή 7.015 και 68 πόντους τελικά με τις κρέμες δε θα το παλέψουμε άλλο και θα δίνω χυλοπίττες ή τραχανά απόγευμα! Κάτι που δε διευκρίνησα βέβαια είναι με τι γάλα θα φτιάχνω τον τραχανά!:rolleyes: Γϊνεται και με νερό? Εντομεταξύ φρούτα και μεσημεριανό τρώει καλά, αλλά έχει καλό μεταβολισμό και καθόλου θυροειδή σε σχέση με τη μαμά!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διάβασα και τα υπόλοιπα αλλά δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω έχω τρελό πονοκέφαλο όλη μέρα! Πρέπει να κάνω εξετάσεις αίματος που το έχω αμελήσει μετά τη γέννα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Γλυκουλα αν σε παρηγορει εμενα με πονανε 2 δοντια και που χρονος να τα φτιαξω αλλα και δυσκολο καποιος να τα κρατησει.εχω παραμελησει τελειως τον εαυτο μου.:?

περνεις κατι για τον πονο;

παιρνω ντεπον για παυσιπονο και αμοξιλ αντιβιωση των 1000...αστα και δεν παιρναει με τιποτα!!!

και εγω κελακο μου εχω παραμελησει τον εαυτο μου!!:(

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Παπαπά έτσι όπως το διάβασα νόμιζα έγραφες καλή εγκυμοσύνη και κόντεψα να μείνω!:shock::shock::shock:

Γιατι μωρε!μια χαρα, θα γινεις και τριτεκνη:tongue:εγω περιμενω πως και πως να μου ανακοινωσετε καμια εγκυμοσυνη...:D

Γλυκουλα καταλαβα και εσυ μια απο τα ιδια:rolleyes:κουραγιο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γιατι μωρε!μια χαρα, θα γινεις και τριτεκνη:tongue:εγω περιμενω πως και πως να μου ανακοινωσετε καμια εγκυμοσυνη...:D

Γλυκουλα καταλαβα και εσυ μια απο τα ιδια:rolleyes:κουραγιο.

ευχαριστωωωωω!!!!

κατσε βρε κελακο να μεγαλωσουν λιγο αυτα και μετα η επομενη εγκυμοσυνη!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ??????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσια!!!σε λιγακι θα παμε στην παιδιατρο για εμβολιο και μετα στον αλλο παιδιατρο για συμβουλες διατροφης.θα μπω πιο μετα για νεωτερα.φιλακια στα ζουζουνια σας:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...