Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα μανιταρακι.δεν πολυκοιμαμαι γενικα.ναι θα κανονισουμε.θελω να σε δω απο κοντα.για που εχετε πει?εχουν απαντησει κανενα αλλο κοριτσακι θετικα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

τι μου κάνετε κορίτσια?

εμεις κοιμηθηκαμε καλά το βράδυ και ξύπνησε μόνο δυο φορες!!!! γιουπιιιιιιιιιιιι

Πρινσι καλά σόυ λέει ο άντρας σου για τους κλοουν..

χιχι

εγώ ειπα να γυμναστω αλλά ο οργανισμός μου αντιδρά, μου ήρθε περιοδος (ειχα καμιά δεκαριά μερες καθυστέρηση)...τώρα εγώ φταιω?????μπουααααααααα

με φωνάζει ο γιος μου θυμωμένος...μα τι παιδί...

θα συναντηθουμε με την ελενίτσα πιο μετά

μουτσες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερεεεεεεεεεεεεεες!!!τι κανετε?εγω εξακολουθω και ποναωωωωωωωω....

δεν ειναι φρονιμητης ειναι ενα δοντι σπασμενο και θελει απονευρωση αλλα με πεθανε στον πονο και παιρνω αντιβιωση!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα! Δεν την παλεύω άλλο λέμε! Από τις 7.30 που ξεκινήσαμε θηλασμό σταμάτησε στις 8 και εκτοτε μέχρι τώρα κλαίει σεωσημείο να θέλει να κάνει εμετό! Τα δόντια της είναι χάλια, τώρα ηρέμησε και αναστενάζει! Τι τραβάνε κι αυτά κι εμείς μαζί! Εγώ για τη συνάντηση θα μπορώ λογικά αρκεί να είναι κάπου κεντρικά!

Γλυκούλα περαστικά!

Λορέτα δε σε θέλει η γυμναστική, είσαι Θεά από μόνη σου!;)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ τρέξιμο από την ώρα που ξυπνήσαμε, αλλά τώρα το φαγητό της μπουμπούς είναι έτοιμο, μπριζολίτσες για μας (είπαμε διαίτης!!!) και μοσχαράκι λεμονάτο με μακαρονάκι κοφτό για το γιο μου! Η μικρή αφού έφαγε τα φρούτα της επιτέλους κοιμήθηκε, όταν ξυπνήσει πάμε φαρμακείο γιατί έχει εμβόλια σήμερα! Για να δούμε πώς θα μας βρει η γιατρός!

Σήμερα ερημιά το καφέ μας αφού οι πολυλογούδες Λορέτα και Ελένη αποφάσισαν να τα πουν κατ' ιδίαν! :)!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΏς ΕΊΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΆΡΕς ΜΟΥ?

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ?

ΑΧΧΧΧ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΗ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ????????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γιούχου!!! Ήρθα κι εγώ!!!

Ευτυχώς το καλό μου είναι πολύ καλύτερα, του έφυγε ο πυρετός, έχει μείνει βέβαια ακόμα το μπούκωμα, το οποίο συνεπάγεται γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Ιωάννα, ακόμα γελάω με την πεθερά σου που βαράει άμα λάχει και τα κουδούνια!!!!!:P:p:p

Τώρα για να κάνω και τη φιγούρα μου η ψωνάρα, να σας πω πως στα Ιταλικά το σωστό είναι acqua!!! Τώρα μπορεί σε κάποια άλλη γλώσσα να λέγεται και aqua, αλλά δεν γνωρίζω δεν απαντώ!!!

Λορέτα, με αυτά περί κορμάρας που λες, θυμήθηκα τις προάλλες που έλεγα στον άντρα μου ότι σε δύο μήνες θα έχω γίνει κορμάρα - μοντέλο και πως δεν ξέρω αν το αντέξει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: (παρεπιπτόντως αυτό το σε δύο μήνες το λέω ήδη εδώ και τέσσερις μήνες αλλά τεσπα!). Εκείνος όμως, μου είπε να μη γίνω μοντέλο, αλλά κλόουν για να βγάζω και κανένα φράγκο, όπως μία νεαρή τίνκερμπελ που έφερε η αδερφή μου στο πάρτυ της κόρης της και πήρε 80 ευρωπουλάκια για 1-2 ώρες!!! Αχ, άντρες τί τους λες τώρα!

Χριστινούκο, τώρα αν σου πω πως έχουν τύχει φορές που του έχω βάλει κι εγώ ασιδέρωτα φανελάκια, θα το πιστέψεις????? Είδες πως έχει ο καιρός γυρίσματα?:P:p:p

Κελάκο, καλωσόρισες επιτέλους!!!! Βλέπω κάθε βδομάδα αλλάζουμε και avatar, παρεπιπτόντως το προηγούμενο ήταν πολύ προστυχάτζα, ένα μόνο θα σου πω φτουσου, φτουσου!!!:tongue::tongue::tongue:

Χαρά, τί καλά που επέστρεψε το νετ από το διάστημα!!! Καλές ετοιμασίες!!!

Μανιτάριους, δεν κατάλαβα, διώξανε την κυρία σιδερώστρα χωρίς να σε ρωτήσουν??? Αίσχος!!!

Πριντσάκο εγώ θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!! Έχεις δίκιο και μ'αρέσει που έχω πάρει και το τελευταίο πτυχίο των ιταλικών τρομάρα μου!!!!! Mάλλον πρέπει να τα ξεσκονίσω επειγόντως!!!! Agua είναι στα ισπανικά... μάλλον aqua είναι στα ιταλικά εις την Ελληνικήν!! :-)

PCqNp2.png

Θέλω να πηδηχτώ από το παράθυρο σου λέωωω!!!!!! χαχαχαχα

Είδες τελικά για το παιχνιδαγωγείο; Εγώ σκέφτομαι να παώ σίγουρα για μια δοκιμή.. όχι όμως την ερχόμενη εβδομάδα γιατί ΕΛΠΙΖΩ επιτέλους να μετακομίσουμε με αυτές τις απεργίες τους....:evil::evil:

PCqNp2.png

καλησπερα τσουπρες!!!!

τι κανετε;;;

εγω μολις τον εβαλα τον μικρο για υπνο,

ο μεγαλος πηγε ποδοσφαιρο

και περιμενω τη κολονα(...)του σπιτιου να τη βαλω να φαει και να ξεραθωωωαχ πολυ κουραστηκαμε σημερα.....καναμε ψωνια...

πηραμε φυσιολογικους ορους

πανακια για ξεσκονισμα

και ενα κοκαλακι

χαχαχαχαχαχα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...