Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγω ειμαι εδω μολις ταισα τον μπεμπη και χαζευω στο ιντερνετ..περιμανω να κοιμηθει να μαζεψω και εγω το δικο μου αχουρι..εσεις τι κανετε η μικρη?βαλε μας καλε μια φωτο..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βαλε μια φωτο στον υπολογιστη πηγαινε σε αυτο το σαιτ..κανε σμικρυνση της φωτο,μετα αντεγραψε τον κωδικο url που λεει τον κανεις επικολληση εδω και ετοιμη.. www.shrinkpictures.com

:-D

Καλημερούδια και από μένα!! Μόλις γυρίσαμε και από τη δεύτερη βολτίτσα μας... ήταν να μην κάνουμε την αρχή..τώρα ποιος μας πιάνει!! (βέβαια μην φανταστείτε.. κοιμάται όλη την ώρα)

Εγώ πάλι λέω να το αφήσω το αχούρι μου ως έχει...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!!!Πηγαμε παλι στη γιατρο μας και μας βρηκε πολυ καλυτερα απο χτες!!!Συνεχιζουμε ορο λοιπον οχι πανω απο 4 φορες τη μερα μου ειπε και να σταματησω τη συσκευη για τις μυξες γιατι ειναι λεει πολυ μωρο και μπορει να δημιουργηθει προβλημα στα αυτακια του..Οσο για το μωρο μου ειναι πολυ πιο ευδιαθετος απο χτες,του μιλουσε ποση ωρα η γιατρος κι αυτος ολο αγκου και γελακια ητανε!!!χαχαχαχα τρελλαθηκε η παιδιατρος!!!!επισης το βλασταρι μου πηγε 5500 κιλα...που θα φτασει αυτο το παιδι;;;;;Μου ειπε να του δινω και λιγο χαμομιλακι 2 φορες τη μερα και ολα καλα!ΕΛπιζω να μην υποτροπιασουμε!!!Εγω φακες για σημερα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κ μενα τωρα κοιμηθηκε ταιζω την μικρη εβαλα και την φασολαδα στο ματι και θελω να κανω τις ντουλαπες μου σημερα..

Κι εγω τετοιες δουλειες εχω ανοιξει.Η ανοιξη βλεπεις,μου αρεσει πολυ το ξεκαθαρισμα τετοια εποχη.Ας προσπαθησω για τη φωτο.Καλημερα Χριστινα,δεν ειναι κι ασχημη ιδεα να το αφησεις ως εχει.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα Ελενακι,μπραβο μωρε μια χαρα λοιπον.Να κανεις οτι σου ειπε η παιδιατρος η καθε μια εχει το δικο της συστημα.;)

Ναι κελακο μου αυτο θα κανω...βαλε ρε φωτο της μπουμπους!!!!!!Βαλε λεμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Δε μπορω λεμεεεε.Προσπαθω η ασχετου.:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol: η προσπαθεια μετραει!!!!(αρκει να εχει αποτελεσμα!:tongue:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Άντε βρε ελενάκι μπράβο με τον μικρούλι σου!! Έχουμε ακριβώς μια εβδομάδα διαφορά εε; Εγώ δεν τη ζύγισα αυτή την εβδομάδα για να δω πόσο έχει φτάσει.. πρέπει πάντως γιατί μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή μεγέθους πάνας όπου να'ναι....

PCqNp2.png

Καλα χριστινα μου εσεις ειστε και κυριες προσεχετε τη γραμμη σας!!!! :)

Ακριβως μια εβδομαδα !!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μπραβο βρε,πηρα τα πανω μου τωρα.:lol::lol::lol:Αντε βοηθειστε λιγο παραπανω την κατασταση.

Οκ..για πες που εχεις κολλησει;;στην αρχη;;;:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...