Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο που ειναι καρεκλιτσα με το τραπεζακι και καλα κολημενο διπλα!με ρολογακι και φωτακι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

..mπαινω για λίγο και εγώωω... καλημερα κοριτσια, εδω εμεις ξυπνιες από τις 5, η Χριστινα μου΄εκανε 38.5 το γλυκό μου και έχει και μυξες, αλλο τποτα θα δω πως θα παει και σημερα και ειμαστε για γιατρό αν δεν της περάσει και άυριο.... μου φαινεται δόντια ή ίωση αλλά με 38.5;;; ΤΕΣΠΑ, δεν έχει πόνους δεν βηχει, οποτε περιμένω! ααα, και όταν πέφτει ο πυρετός τρωει το φαγακι της, καλά το γαλα δεν το συζητώ όλη την ώρα ζηταει, μαλλον επιδή διψά...

ειστε καλά, εεε;;; μπραβο, και γω από όταν αδιαθετησα ήρθα στα καλά μου, κοπηκαν οι πολλές πείνες, αλλά τώρα να στρωσω πρόγραμμα πρέπει, μανιτάρι εγω εχω 8 με 9 τουλαχιστον για να γίνω όπως πριν, οποτε σουσσσσ, σκεφτειτε και μένα τη στρουμπουλίτα!!! φιλάκια, παω για τις δουλείες μου τωρσα που κοιμάται η μικρή μου, γιατί στις 12.20 ΄πρεπει να μαι σχολείο, θα μας ενημερώσουν για τα πρωτάκια!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Γεα σου βρε ταο!περαστικα στη μικρουλα σου!!!!

εμενα ο δικος μου μολις ξυπνησε και τον ακουω απο μεσα που τραγουδαει!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εγώ είμαι Χαρούλα μου! Πόπο βλέπω το τικεράκι σου πλησιάζει η μεγάλη μέρα! Με το καλό!

Μανιτάριους, μια χαρά σε βρίσκω με τα κιλάκια σου, τώρα που θα φύγει και η καθαρίστρια θα γίνεις στυλάκι αναγκαστικά! Άσε να μου λείπει τέτοιο αδυνάτισμα εμένα!

Ελενάκι τον μικρούλη θα τον κρατάνε τα πεθερικά? Θα έρχονται σπίτι σας και εσύ θα έχεις μειωμένο ή το πήρες μαζεμένο?

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

μανιτάρι μου τι κάνεις?

λες να κανω εγώ πρώτη νινί? δε το κόβω...θέλω πρώτα να κοιμηθώ λίγους μήνες και μετά...

απο κιλά εισαι καλα ε;

χαρά ετοιμαζεστε ε? τι κανει ο μικρός; βαλε καμιά φώτο να δουμε ποσο μεγάλωσε...

ταο μου περαστικά στη μικρουλα...

μαρινάκι κανεις διαιτα?

εγώ κανω, να ξερεις...

και γυμναστική ... φοβάμαι μήπως γινω πολυ κορμί...

δε θα το αντέξω μπουααααααααααααα

κανω φακές....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

GEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΕΕ?

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΥΛΙΤΟ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΚΙΛΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ?

ΤΑΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ,(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ)ΚΑΙ ΚΟΨΩ ΤΟ ΦΑΙ?

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ(ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εγώ το πιστεύω στέγια μου γιατί έχω φάει μια φορά στη ζωή μου...και δεν το βλέπω να ξανατρώω πολύ σύντομα!

ΧΑρουλίτααααααα επιτέλουςςςςςςςςς!!!!!!!! Πες μας νέα!!!! Τι κάνει ο παυλίτος, βάλε φώτος να τον δούμε!! Εσείς όλα έτοιμα για την μεγάλη μέρα;;;;;

Μανιταράκι θα συμφωνήσω με ελένη... ας μην μας διαβάζεις και μπαίνε να γράφεις τα νέα σου!!! Λοιπόν για 17 εγώ δεν μπορώ το ξέρω από τώρα αλλά μπορώ στις 18/10!! Μήπως να κανονίσουμε καμιά μάζωξή τότε;;;

Λορεττάκι χααχαχαχαχ... γελάω πολύ ρε συ με τα σχόλιά σου... θα γίνεις και το πρώτο κορμί λέμε!!

Από διαίτα ένα θα σας πω..σήμερα δεν έχω φάει γλυκά αλλά έχω φάει 4 τοστ με σαλαμάκι αέρος πικάντικο..μιαμμ....και πάω σε λίγο για το 5ο!! Έχω εθιστεί!!!!

υ.γ. επίσης έχω να σιδερώσω καμιά δεκαριά πλυντήρια..... ούτε αυτό όμως βλέπω να γίνεται σύντομα...πλέον σας έχω πει ότι τα περισσότερα ρούχα του μωρού της τα βάζω άνευ σιδερώματος...;;

Τελικά η μικρή της παρέας (ιωάννα) μας έχει βάλει τα γυαλιά και εμείς τα πουρά κοιτάμε από μακρυά....!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...