Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου!!Κι εγω εδω για λιγο!!Καλε...εγω δεν ηξερα οτι πρεπει να πληρωσεις την ευχη.....ουτε κινηση δεν εκανα ουτε τωρα ουτε στον μεγαλο μου...μμμμ...πως να δωσεις δηλαδη λεφτα μεσα στην εκκλησια..ουτε να το διανοηθω!ρε παιδια...τι εχει μεσα το κιντερτε το χαμομιλι;;;ηρεμιστικο;;;κοιμαται συνεχεια το αγορι μου...και δε μου εφαγε και πολυ καλα....για να δουμε τι θα δουμε...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

την επιασαν την τρελη που αρπαξε το μωρακι.

για να μην την χωριση ο αντρας της...και εχει και 2 παιδια.

ευτυχως παναγια μου!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πω πω κορίτσια αφηστε..σοκαρίστηκα και εγώ το πρωί που το άκουσα... τι τρελοί και άρρωστοι κυκλοφορούν γμτ....μετά το περιστατικό με την μαντλην από την αγγλία, πάντα έβλεπα εξαφανισμένα παιδάκια και σκεφτόμουνα ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σου κλέψουν το παιδί... ο χειρότερος μου εφιάλτης!!!

Πρίντσι μου πραγματικός λόρδος το μπουμπουκάκι σου!!!! Έχει και το ανάλογο ύφος βεβαίως βεβαίως!!! :tongue::tongue:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Πρίντσι μου πραγματικός λόρδος το μπουμπουκάκι σου!!!! Έχει και το ανάλογο ύφος βεβαίως βεβαίως!!! :tongue::tongue:

:-P:-P:-P:-P:-P Σ' ευχαριστώ γλυκειά μου!!!!!!!

Όσο για τις αρπαγές συμφωνώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Μου το έλεγαν ότι εμείς οι γυναίκες ιδίως από τη στιγμή που γεννάμε, αγαπάμε και πονάμε όλα τα παιδιά του κόσμου και νομίζω πως ισχύει.

Πω πω κορίτσια αφηστε..σοκαρίστηκα και εγώ το πρωί που το άκουσα... τι τρελοί και άρρωστοι κυκλοφορούν γμτ....μετά το περιστατικό με την μαντλην από την αγγλία, πάντα έβλεπα εξαφανισμένα παιδάκια και σκεφτόμουνα ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σου κλέψουν το παιδί... ο χειρότερος μου εφιάλτης!!!

και ο δικος μου βρε χριστινα.....:(:(:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Όσο για τις αρπαγές συμφωνώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Μου το έλεγαν ότι εμείς οι γυναίκες ιδίως από τη στιγμή που γεννάμε, αγαπάμε και πονάμε όλα τα παιδιά του κόσμου και νομίζω πως ισχύει.

Πραγματικά σ'εμένα ισχύει αυτό!! Έχω γίνει ΠΟΛΥ πιο ευαίσθητη σε ότι έχει να κάνει με παιδάκια.. και ειδικά όταν άκουσα αυτό το περιστατικό το πρωί έκλαιγα από το σοκ..το πιστεύεις;; Και η άλλη η άρρωστη γιατί το έκλεψε...για να μην την χωρίσει ο άντρας της... δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως!!!!!!!!!!!

PCqNp2.png

Τώρα βλέπω το περιστατικό με την αρπαγή του βρέφους! Δεν πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται! Εμάς στο ΛΗΤΩ μόλις η μητέρα πήγαινε στην τουαλέτα και τύχαινε να τη δουν οι μαίες πέρνανε αμέσως το μωρό στο θάλαμο με το νεογνό! Φοβόταν πάρα πολύ! Τώρα πιστεύω ότι καλύτερα που τα κρατάνε στο θάλαμο, αλλιώς πρέπει να έχεις συνέχεια και κάποιον άλλο μαζί σου νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άσχετο:

Ειρηνάκι η Κέλη αυτό το Σάββατο θα πάει για την ευχή, εσύ το άλλο αν δεν κάνω λάθος ε? (Μαζί θα σαραντήσουμε και μετά ποιός μας πιάνει!)

Με τα λόχεια τι γίνεται ρε κορίτσια? Ενώ στην αρχή είχα λιγότερο τώρα λερώνομαι πιο πολύ! Εσείς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

πω πω γράψατε πολλά...

Eve θήλασες τόσο πολύ? Μπράβο! Να μας πεις καμιά συμβουλή...

Τόσο πολύ άργησε η περίοδος ε? Πιστεύεις οτι είναι καλύτερα να αργήσει? Γιατί?

Ελενάκι και μένα έβγαζε πολύ μεγάλες γουλιές, οχι εμετό όμως και απο τότε που έκοψα τα γαλακτοκομικά και τις σοκολάτες είδα μεγάλη διαφορά. Περαστικά σας!

Στέλλα μου ο μικρός σου μπήκε σε κάποιο πρόγραμμα ε??? μπράβο. Αντε να δούμε πότε θα κοιμάται και ο δικός μου 4ωρα

Μαρινάκι ο σκοπός ειναι να νιώθεις και συ και το μωρό σου καλά με τον θηλασμό. Δε θα πεθάνουμε κιόλας.... μη νιώθεις τύψεις...

ψώνια δε τολμάω να κάνω με τα περιττά κιλά που έχω. Οταν αδυνατίσω τα λέμε...

Το σάββατο στα νέα έχει το cd της Λιλιπούπολης... θα το πάρω, μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια!!!!

αυτάααα

σας φιλώ προς το παρόν

Επεξεργάστηκαν by Lorreta

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Άσχετο:

Ειρηνάκι η Κέλη αυτό το Σάββατο θα πάει για την ευχή, εσύ το άλλο αν δεν κάνω λάθος ε? (Μαζί θα σαραντήσουμε και μετά ποιός μας πιάνει!)

Με τα λόχεια τι γίνεται ρε κορίτσια? Ενώ στην αρχή είχα λιγότερο τώρα λερώνομαι πιο πολύ! Εσείς?

την πεμπτη σαραντιζουμε μαρινακο 25 του μηνα?καλα εγω ετσι κι αλλιως ολο εξω ειμαι για ψωνια.αυριο θα παω και με τα κοριτσια της ηλιουπολης στις κουνιες μια βολτιτσα,χωρις το μικρουλι μου εννοειται.

εγω εχω σχεδον καθολου εξ αρχης.,εχω ομως προβλημα με τα ραμματα που με πονανε αρκετα.το σαββατο θα παω να με δει ο ντοκτορης μου να δουμε τι γινεται.εχτες μας ειδε ο παιδιατρος,μια χαρα!!!απο 2720 που γεννηθηκε ειναι 4000 κιλα.απο 47 ποντους εχει παει 54.γενικα ολα μια χαρα.το εμβολιο θα το κανουμε στις 17/3 και απο οτι μου ειπε το ικα δεν κανει ολοκληρο το 6απλο εμβολιο δεν ξερω αν ισχυει βεβαια.θα ρωτησω.εσεις πηγατε στον παιδιατρο?

4ywWp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα δε μπήκα καθόλου από το μεσημέρι γιατί έιχα και συνεχίζω να έχω τρομερές ημικρανίες....

Δε μου είχαν λείψει...

Κατά τα άλλα όλα καλά ο Πρίγκιπας συνεχίζει το ίδιο τέμπο...4ωρα και είδομεν....

σας καληνυχτίζω λοιπόν...Πολλά φιλάκια σε όλες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...