Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κορίτσια, καλημέρα! Ξέρετε αν είναι σε έλλειψη το cetrotide; Το παρήγγειλα Δευτέρα και σήμερα μου λένε ότι δεν τους το έχουν φέρει και να πάρω αύριο τηλέφωνο για να δω αν έχουν κάποια ενημέρωση. Οπότε ούτε αύριο παίζει να το έχουν. Είμαι επαρχία αλλά 1:30 ώρα περίπου από Θεσσαλονίκη, εννοώ δεν είμαστε δα και καμιά δυσπρόσιτη περιοχή.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

δε προλαβαίνω να την αναπολήσω...........δε με αφήνει το αποτέλεσμα αυτής της υπέροχης περιόδου που έδωσε την θέση της σε μια ΤΡΕΛΗ κατάσταση ζωής!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ απλωσα τα ρουχαλακια μου μαγειρευω ταυτοχρονα φακες και θελω να φτιαξω την σουπιτσα του μπεμπουλη και μετα να πλυνω τα πιατα..τουλαχιστον εχει συννεφια και μου αρεσει τρελα....εχω να παω και σ.μαρκετ το απογευμα για πανες κρεμες γαλατα γιαουρτακια....OMG..ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΕΣΥ ΑΠΤΑΜΙΛ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ??εχεις ακουσει τιποτα για το απταμιλ πλας?για χορτατα μωρα που λεει..μου ξυπναει 3-4φορες για γαλα..

Φύγατε?

πάλι μόνη έμεινα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Oxi kale εδω ειμαι!

Ιωαννα μου το εχω αλλαξει το απταμιλ...εδω και....πεντε μηνες;;;;:)

Τρωμε φρεζυλακ της φρεζυντερμ!

Και

σημερα γινομαστε κι εμεις εννια!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

πιναμε το απτμιλ και σε καποια φαση σταματησε να το πινει και οταν τον ταιζε ολο σφιγγοταν και ζοριζοταν ε και του το αλλαξαμε....ειπε η παιδιατρος να μη παμε κατ ευθειαν σε υποαλλεργικο ας δοκιμασουμε πρωτα το βιολογικο....και τωρα πινουμε το 2 το οποιο επισης το βρισκω μονο σε φαρμακειο...μεγαλο μειονεκτημα αυτο...και κοστιζει περι τα 16 ευρω τα 600 γραμ...

rssOp2.pngDiP1p2.png

9 μηνων εεεε?

να τους 1000000 τους μήνες ο Αναστάσης σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποποπο κάποια το έλεγε προχτές πως σε λίγο θα αρχισουμε τα γενέθλια......ε δε το πιστέυω.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

εμενα μια χαρα με το απταμιλ δεν εχει προβλημα απλα τον βλεπω οτι την νυχτα θα ξυπνησει στο 3ωρο..δεν το κραταει συνηθως παραπανω απο 5ωρες και να τον μπουκωνω συνεχεια πινει γυρω στα 800μλ με 1λιτρο θα φτασει 20κιλα στο τελος...θα παρω την παιδιατρο να την ρωτησω αν μπορω να παρω το απταμιλ πλας μηπως τον κρατησει καλυτερα τον μπουλη

Γεια σας και από μένα!

πηγαμε με τεράαααστια βόλτα μπας και νυστάξει και κοιμηθεί χωρις γκρίνια αλλά δε τη γλιτώσαμε! τωρα σταμάτησε και ελπίζω να κοιμηθεί συντομα το αγοράκι μου!

Ιωάννα μου να ζήσετε με τον αντρουλη σου, παντα αγαπημένοι!

Ελενάκι μου χαρουμενα μηνογενέθλια...

αχ παιδιά σε λίγο θα κανουμε και κανονικά γενεθλιάκια!!!!

Εγώ οχι μονο δεν αναπολώ την εγκυμοσύνη αλλά σκέφτομαι πως θα το ξαναζήσω ολο αυτό...Ε δεν ηταν και απο τις καλύτερες!

Το βράδυ κοιμηθηκαμε ελενάκι οπως πάντα. Ξυπνησε 3 φορές! μονο που πια εγώ σηκώνομαι μονο την τελευταία οποτε ειμαι σχετικά ξεκουραστη...

Εγώ θα κάνω καρμπονάρα light! Δε ξέρω αν υπάρχει αυτο το πράγμα αλλά θα το προσπαθήσω:lol:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Α οχι ρε......εμεις τρωμε 8.30 το βραδυ και μετα δεν τον ξαναταιζω πριν τις εξι...και να ξυπνησει νωριτερα του δινω νερο...αν δε παει εξι γαλα δεν εχει!ΔΙΑΙΤΑ! χαχαχαχα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοιτα...δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να κοψει το κλαμα...οταν θα δει ομως οτι αυτη ειναι η ωρα υπνου του σιγα σιγα θα το εμπεδωσει και θα σταματησει να κλαει!θα δεις!αλλα θελει λιγο χρονο...

rssOp2.pngDiP1p2.png

λορετα γιατι δεν κανεις καμια μακαροναδα με λαχανικα,λογικα θα υπαρχει ετσι?

ευχαριστω και για τις ευχες...εμεις θα εχουμε γενεθλια μια μερα μετα την πρωτοχρονια και γιορτη παλι τον ιδιο μηνα δηλαδη 3δωρα σε 1μηνα θα παιρνουμε 1απο τον αγ.βασιλη ενα στα γενεθλια και ενα στην γιορτη ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...