Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , dimi.tra είπε:

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

κι εγω την ιδια απορια εχω γι αυτο το σουπερ καλαθι….!! το πουλησανε πολυ καλα παντως τα κοριτσια !! μπραβο τους !! 😝

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχααχ και πως να την φτιάξω άμα δεν έχω συνταγή;; Λοιπόν τώρα κοιτάζω για συνταγή για ριζότο με κολοκύθα γιατί κάπου είχα φάει και μου άρεσε πολύ!

Κοίτα για τα δοντάκια έγω έχω σταματήσει να αγχώνομαι πια.. κάαααποια στιγμή θα βγάλουμε και μάλλον όλα μαζεμένα! Προς το παρόν μου αρέσει που τη βλέπω ακόμα φαφουτάκι! Και εγώ έβγαλα το πρώτο 10μηνών άρα...έχουμε μέλλον ακόμα!

Για πες, για που λέτε ταξιδάκι να πάτε; Με τον Αργύρη ή τα δύο σας;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα παμε φυσικά με τον αργύρη και με άλλα δυο ζευγάρια σε κάτι λουτρα! ολοι λενε οτι ειναι πολυ ωραία και εχει και ενα καινουριο ξενοδοχείο...

τώρα για τα λουτρά δε ξέρω, δεν ειμαι πολυ φαν αλλά θελω να παμε καπου!!!

αν ειμασταν λιγο πιο ευκολοι στον ύπνο!!!!

φυσικά θα παρουμε σουίτα που έχει δυο δωμάτια γιατι ο αργύρης δε μπορεί τον θορυβο (γκρρρρρ)... ευτυχώς τα έχουν μιση τιμή...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναι και εμείς μείναμε σε διαμερισματάκι που είχε δύο δωμάτια!! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα είναι να μένουμε και οι 3 σε ένα δωμάτιο αλλά φαντάζομαι ότι η μικρή δεν θα μπορεί να κοιμηθεί με φώτα, θόρυβο κλπ..θα ξεσηκώνεται...έτσι νομίζω!

Αααα Μαρινάκι μ'ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό που πήγατε το σαββατοκύριακο με τα μικρά που είχε δραστηριότητες, μουσικές κλπ.. μήπως θα μπορούσες να μου πεις που είναι;

PCqNp2.png

καλημεραααααααααααααα,νυσταζω μποουχουχου..ξυπνησα συνολικα 9φορες icon_e_surprised.gificon_eek.gificon_eek.gif μια με την μαρια μια με τον μπεμπη..ο μικρος εχει τα δοντια η μαρια μου παραπονιετε για το αυτι,λετε το μπουκωμα να της το γυρισε σε ωτιτιδα??γιατι σαν μωρο ειχε παθει 2-3φορες αλα δεν θυμαμαι σε πιο αυτι..εσεις τι κανετε κοριτσακια μου??

ειρηνη τα αποτελεσματα θα τα παρω την αλλη παρασκευη ατιμο ικα..

Καλημερα κι απο μεναααα!!!

Πηγαμε σχολειο,ηπιαμε καφε φαγαμε φρουτο και τωρα κανουμε νανι....και τρωει η μαμα!χαχαχαχα!!!

Χριστινακι ρε τι ωραιγια....κι εγω θελω εκδρομουλα..αλλα θα προτιμουσα ανευ τεκων χαχαχαχ

Εμεις ειμαστε μια απο τα ιδια,αρχισαμε δειλα δειλα να βηχουμε και λιγο!!!αμ πως!

εντωμεταξυ το πανω το δοντακι ρε παιδια φαινεται αλλα δεν εχει βγει ακομα!απιστευτο!πως γινεται αυτο;;;;τεσπα...

ιωαννα μια χαρα εισαι..εμενα μου ειπανε σε 1 μηνα!;)

ΛΟρετακι μου πως κοιμηθηκατε το βραδυ;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ειρήνη σόρυ για το βράδυ αλλά έμεινα μόνη και αποχώρισα!!!!

Ιωάννα μου να τα 1000000σετε τα χρόνια με τον αντρούλη σου!!!

Εχτές ξεχάστηκα!!!!

Ελένη μια χαρά σε κόβω...Εγώ ύστερα από το ξενύχτη του Σαββάτου ακόμα νυστάζω!!!!!

Χριστίνα και εμείς θα πάμε ταξιδάκι το σουκουδευτεροτρίτη!!

ίσως πάμε και στην ταο!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερούδια κι από μένα!

Χριστινάκι ήταν εκδηλώσεις για παιδιά στο Γκάζι, αλλά ήταν 4 μέρες και τελείωσε, του χρόνου τώρα πάλι! Πάντως αν μάθω τίποτα άλλο τέτοιο γιατί μου αρέσουν κι εμένα πολύ θα σε ενημερώσω!

Λορετάκι ταξιδάκι διαβάζω, θέεεεελω κι εγώωωω η ζουλιάρα! Χμμμ κι εμείς πάντως για δίχωρο γιατί αλλιώς δύσκολα τα πράγματα, δε μπορώ να καταπιέζομαι και να μη συζητάμε καν με το που πέσουν τα παιδιά για ύπνο!

Ελενάκι, μύξες δίχως βήχα γίνεται? Δε γίνεται! Γρήγορα να συνέλθετε!

Κουράγιο Ιωαννάκι με τα πολλά ξυπνήματα ευτυχώς είσαι μικρή κι αντέχεις όχι σαν εμάς τα πουρά! Πήγαινε τη μικρή στο γιατρό γιατί δε νομίζω να σου παραπονιέται χωρίς λόγο αν το επαναλαμβάνει και ξυπνούσε και τόσες φορές!

Να σας πω και τα δικά μας! Κατά τις 4 το πρωί αισθάνομαι κάτι χέρια πάνω μου, περιττό να σας πω ότι κόντεψα να μείνω στον τόπο! Ο γιόκας μου ήταν που ήρθε και καλά για να κοιμηθεί μαζί μας, αλλά επειδή έτσι δε θα κοιμόταν κανένας, τον πήγα για τσίσα και μετά κοιμήθηκε καλά! Φυσικά το Μαριαλενάκι 7.15 νταν εγερτήριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ ρε συ ιωαννα ετσι ειναι και μενα του δικου μου!χαχαχαχα!!ερε τι τραβαν τα ερμα!

Μαρινακι μου οχι και φυσικα δε γινεται μυξες χωρις βηχα...ειναι αλληλενδετα αυτα! :)

Στεγια μου θα χορεψες πολυ φαινεται στο γαμο και δε μπορεις ακομα να συνελθεις απο το ξεπατωμα! :)

Τωρα κατσε να βαλω και λιγο τις φωνες!!

ΚΕΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΡΙΝΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

που ειστε παλι καλεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελένη δε κάθησα λεπτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μιλάμε για χορό

στην αρχή με τον ιωάννη και μετά κοιμήθηκε στην γιαγιά-πεθερά....(η οποία θα τον ξανααγκαλιάσει σε 10 χρόνια,χαχαχα)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

υπομονη εμενα αυτο το δρακουλισιο που βγαζει το εχει 20-25μερες πρησμενο και ακομα δεν εχει βγει..και τωρα βγαζει το πανω το μπροστα...αντε να δουμε..

και η νουνου η χαρα και πολλες αλλες λειπουν..αντε να χειμωνιασει να τα λεμε πιο συχνα και ολες μαζι...αναπολειτε κξαθολου την εποχη της εγκυμοσυνης σας??Εγω πολυ...

Αχχχ βρε κορίτσια και εμένα που αυτή η περίοδος (της εγκυμοσύνης ντε) δεν ήταν και η καλύτερη με τόσες απαγορεύσεις...παρόλα αυτά έχω αρχίσει και την αναπολώ λιγουλάκιιιιιι.....!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...