Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Xristina96 είπε:

50€ έχει τώρα το είχα πάρει 39 το 2020. 
      είναι τεράστιο, χωράει μέσα 5 μεγάλα πλυντήρια. Είναι στιβαρή κατασκευή, στο ένα σπίτι το είχα δίπλα στις συρταριερες πραγματικά διακοσμούσε το δωμάτιο. Τώρα το έχω στο μπάνιο και δίνει και εκεί την πινελιά του. Τα άλλα καλάθια που είχα χωρούσαν μόνο 2 πληντυρια και με το καιρό χάλασαν. Την παρασκευή βάζω πληντυρια και το σκ τα τακτοποιώ. Με την δουλειά δεν προλαβαίνω , μένουν έξω μέρες. Έχω και στεγνωτήριο και το πάω συνδιαστικα χαχαχ για το παιδί έχω ένα καλάθι άπλυτων από jumbo με 6€

δεν μου χώραγε εκείνο σαν σκάλα και πήρα δύο στήλες. Πήρα τα πλαστικά κουτιά που είναι ποιο φθηνά. Αξίζει τέρμα γιατί παίρνεις το κουτί στο σαλόνι, παίζει, τα μαζεύεις όλα Τσακ μπαμ και το βάζεις ξανά στην θέση του. Τις στήλες τις έχω καρφώσει στον υοιχο γιατί εγώ δεν έχω παιδί. Μαϊμού έχω. 

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γιατι μυξες...πολλες μυξες....δε μπορει να αναπνευσει καλα...και...γκρ γκρ γκρ ολη την ωρα...παντως κοιμηθηκε τωρα..αλλα το βραδυ προβλεπεται μακρυυυυυυυυυυυυυυ!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγατε όλες για ξεκούραση ε? Εμείς αργήσαμε να μαζευτούμε αλλά με συνοπτικές διαδικασίες μπάνιο και γάλα και τα δύο και τώρα κοιμούνται, νομίζω! Να δούμε πώς θα πάει το βράδυ!

Περαστικά σας Λενακι!

Λορέτα κι εγώ έχω τρελό θεματάκι με τα παιδικά ρουχάκια, όσα κι αν έχουμε πάλι όλο και κάτι παίρνω όταν βγαίνω στην αγορά και τελικά τα φοράνε όλα πολύ λίγο, πότε να προλάβουν άλλωστε! Όσο για τη δίαιτα μπράβο σου! Έτσι πρέπει δυνατά! Εγώ πήγα διαιτολόγο, από θαύμα με έδειχνε μισό κιλό μείον αλλά το καλύτερο είναι ότι έχασα 2 ποντάκια στη χοντροκοιλιά! Δεν πάει πρέπει μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε στα καλά μας, οπότε πρέπει να μπει το φερμουάρ άμεσα! Από αύριο θα αλληλοστηριζόμαστε γιατί σήμερα τσάκισα μια σοκολάτα! !!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΔΩΩΩ

ΔΩΩΩΩΩ

ΔΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

(ΗΧΩ)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα στεγια!!!! να σου ευχηθω και απο "κοντα"......

παντα αξιοι!και καθε ευτυχια στην οικογενεια σου!πως την περνατε?

λελενιτσα μου ευχομαι να βγεις ψευτρα και να εχετε ενα πολυ ησυχο βραδυ.πολλα περαστικα

4ywWp2.png

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙς?

ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ ΑΚΟΜΑ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

μπα ειμαστε σαν σε βομβαρδισμενο τοπο και για να μην φρικαρω το εριξα λιγο εδω μεσα.κατα τα αλλα πειναω τρελα αυτη την στιγμη και βαριεμαι να σηκωθω να ετοιμαζω.ασε που δεν εχει και πολλα πολλα.ουτε ξερω τι να φαω.

μια χαρα ο πριγκιπακος σας.ο δικος μου ξυπνησε πριν απο μια ωρα ηπιε γαλα και τωρα ταλιμπανιζει πανω στον μπαμπα του.παλι ορεξουλες εχει

4ywWp2.png

Αφού ξέρεις και πού είναι τα φαγώσιμα σε ένα σπίτι όλο κούτες, καλά είσαι Ειρηνάκι!

Στεγία μου και πάλι πάντα άξιοι και να σας ζήσουν! Τελικά τον μικρό σκέφτεστε να τον λέτε Ιωάννη?

Σας καληνυχτίζω σιγά-σιγά! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ

ΝΑΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ ΓΙΑΝΝΩ!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Kαλημερούδια κούκλες!!

Εμείς είχαμε φύγει για ένα 3ήμερο ταξιδάκι για ένα γάμο μετά του μπεμπιδίου η οποία σα να έχει βγει ταξιδιάρα σα τη μαμά της μου φαίνεται!! Ήταν πολύ καλή, δεν γκρίνιαζε καθόλου παρόλου που την ημέρα κοιμόταν ελάχιστα και ήταν από αγκαλιά σε αγκαλιά..!! Επισης να πω ότι έχει παρατηρηθεί να έχει τρελή αδυναμία στον μπαμπά της καθώς με το που τον βλέπει ανοίγει τα χεράκια για αγκαλιά και μετά δεν θέλει να την αφήσει με τίποτα!!

Θα σχολιάσω τώρα ότι θυμάμαι

Ειρηνάκο καλορίζικο το καινούργιο σας σπίτι!!!!! Επιτέλους μετακομίσατε!!! Πως νοιώθεις;; Πες μου ότι τον μικρούλι τον βάλατε στο δωμάτιο του.....!! Εμείς δεν ξέρω πότε θα μετακομίσουμε καθώς συνεχίζουν τις απεργίες οι μεταφορείς...τα νεύρα μου...:mad::mad:

Στέγια μου πάντα άξια!! Πως ήταν ο γάμος; Για βάλε καμιά φωτό!

Λορέττα και Μαρίνα να μπω και εγώ στο κλαμπ της δίαιτας ή μπαααα;; Το τι γλυκά και σοκολάτες έχω φάει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται...

Άσχετο.. πήρα μια κολοκύθα από το δρομο γιατί μου άρεσαν όπως τις έβλεπα....(!!!!) αλλά δεν έχω ιδεά πως μπορώ να την φτιάξω, μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή;

Κορίτσια με τα καινούργια δοντάκια να τα χαίρεστε!!! χαχααχ και εγώ δεν έχω ιδεά με τα ονόματα πυο λέτε... μόνο το φρονιμήτη ξέρω!! Εμείς ακόμα φαφουτάκια (αλλά κατέβασε ένα κομμάτι παστίτσιο το σάββατο)

PCqNp2.png

καλημέεερα

έχω τον αργύρη αγκαλιά και δε μ'αφηνει να γράψω..

έχει γινει πολύ ζωηρός ρε παιδιά, ολο σκανταλιές κάνει

ολα καλά?

μαρινάκι με τόσο μαμ και αδυνάτισες??? μπράβο ρε κορίτσι!!!

ειρηνάκι και στεγια ειστε καλά?΄

οι πρωινές που ειναι?

καλέ κελιιιιιι

τι γινεται?

ελενααααααααααακι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σου χριστινάκι...αχ ταξιδάκι, θα παμε και μεις σε κανενα μηνα περιπου ομως!!!!

ρε συ ποτε θα βγάλουμε δοντάαααακιαααα!!!!

πω πω να κανεις κολοκυθόσουπα...μη με ρωτήσεις πως...αλλά ειναι τελεια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...