Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , dimi.tra είπε:

Συγγνώμη γιατί το έχασα από που είναι αυτό το μαγικό καλάθι για τα άπλυτα; Έχω το πλυσταριό κάτω, μπάνιο κάνουμε πάνω. Ρίχνουμε τα άπλυτα σε ένα υφασμάτινο που κλείνει κ το «πετάμε» από τη σκάλα μια φορά την εβδομάδα αλλά το έχουμε μες τα πόδια μας και μου την δίνει στα νεύρα! 🫨 

κι εγω την ιδια απορια εχω γι αυτο το σουπερ καλαθι….!! το πουλησανε πολυ καλα παντως τα κοριτσια !! μπραβο τους !! 😝

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

απαπαααααααααααα!!!χειροτερα μπερδευτηκα κι εγω!!!

εμεις εχουμε βγαλει τα δυο κατω μεσαια και πανω διπλα στο μεσαιο δεξι και τωρα βγαζουμε και το πανω μεσαιο δεξι αλλα δε λεει να σκασει....και μας εχει σκασει!!χχαχαχα

ναι μαρινα μου τι να σου πω....και ολο το καλοκαιρι καλε ετσι ημασταν;;;τι μας φταιει ο χειμωνας;;;; :) :) :)

κι εγω θυροειδη εχω μαλλον δεν εξηγειται αλλιως!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!

τι κανετε?μαρινα λωρα πρωινοτατες,μπραβο λελενιτσα μου εσυ μας τα εχεις χαλασει τελευταια.μπαινεις αργοτερα.περαστικα και σε σας!

γιαννουλα να ζηετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι με τον αντρουλη σου.τι εγινε με τις εξετασεις σου?

4ywWp2.png

Καλώς το Ειρηνάκι!

Είπε ο Προκόπης να περάσει από εδώ μετά από καιρό, αλλά η κόρη μου τον διώχνει! Δε με αφήνει να κάνω τίποτα, όλο κλαίει μόλις την αφήσω!

Έβγαλα όμως κάτι παλιά παιχνίδια του Γιώργου και ψιλοξεγιελιέται τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα γρήγορα!!! Βλέπω υπάρχει επιδημία δοντιών!!!!!!!!!!!

Περάσαμε ένα ΣΚ χάλια, ο μικρός βγάζει προφανώς κι άλλα δόντια και μου χρειάζεται ένας κουβάς να μαζέυω τα σάλια!! Εντωμεταξύ έχει και καταρροή, αρχικά νόμιζα πως μου κρύωσε, αλλά μετά έμαθα πως η καταρροή είναι από τα δόντια. Σπάραξε το καημενάκι μου 2 μέρες τώρα στο κλάμα, μου έκανε και πυρεττό γύρω στο 38... Από το πρωί είναι καλύτερα, τώρα που θα ξυπνήσει θα τον μετρήσω πάλι, άντε να δούμε...

Μαράκι είστε πανέμορφες και οι δύο!!!

Ταό, θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα αντασταλία με μία λέμον πάι την εβδομάδα είναι πταίσμα. Εγώ ανήκω στην κατηγορία κακούργημα!!!!!

Ιωάννα μου να τα εκατοστήσετε και πάντα ευτυχισμένοι!

Συμπεθέρα, μετά από τόσες μέρες απουσία, μία καλημέρα δε φτάνει για να εξιλεωθείς!!!! Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

Πάω να την πέσω λίγο για δε την βγάζω καθαρή!!!

Καλώς το Ειρηνάκι!

Είπε ο Προκόπης να περάσει από εδώ μετά από καιρό, αλλά η κόρη μου τον διώχνει! Δε με αφήνει να κάνω τίποτα, όλο κλαίει μόλις την αφήσω!

Έβγαλα όμως κάτι παλιά παιχνίδια του Γιώργου και ψιλοξεγιελιέται τώρα!

γεια σου μαρινακο μου!!!μπραβο στην μικρουλα σας!!!!ουστ προκοπη!!!!!!κατσε αραξε και οταν βαρεθεις να καθεσαι κανεις και καμια δουλεια

4ywWp2.png

Έλα μου που ποτέ δε βαριέμαι να αράζω!!! Σήμερα μου έκανε "ματάκια", ματιές και καλά, και έχω λιώσει! Πάω να την ταίσω, κι αν ακόμα διαφωνεί τι να κάνω ας τον διώξει τον Προκόπη κι ας μείνει το μισό σπίτι ασφουγγάριστο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάρες μου χαίρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς είστε?

Και ξεκινώ:

Ειρήνη καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι!!Μόνο ευτυχία και γέλια να το γεμίζουν!!!

Μαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θεές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κουκλάρες ντε.....

να σας ζήσει η Αφροδίτη σας!!

Ελένη καιΤΑΟ μου καλορίζικο και σιδερένιο τα δοντάκια σας!!Τώρα να πώ πως κατάλαβα πόσα και ποιά δοντάκια έχετε?χαχαχαχα

Μαρινάκι μου φιλάκια στην Μαριαλένη σου!!!

Σοφάκι πού είσαι?

Τζέσικα πώς είστε?

Η Χαρούλα μας ακόμα δεν έχει νέτ?Θα ετοιμάζει για το γαμοβάφτιση μάλλον...

Μανιταράκι μου καλό που είσαι?

Χριστινάκι όλα καλά?

Πρίνσυ όλα οκ από το πεζοδρόμιο ?Ο Λόρδος σας καλά?

Τα νέα μας τώρααααααααααααααααααααα

Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το Σάββατο παντρέψαμε οικογενειακώς!!!Ο Ιωάννης κύριος!!!!!!!!!!!!!

Εμείς οι δύο βάλαμε τις βέρες και ο μπαμπούλης τα στέφανα!!!

την ώρα του αρραβώνα τον φοράω ήδη μπροστά και ο Πρίγκιπας χαμογελάει στις κάμερες!!!!!!

ωχχχχ ξύπνησε πάμε για μαμ

θα σας τα γράψω αργότερα!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας!

Σας ευχαριστω πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια να είσαστε καλά και να χαιρεστε τα παιδάκια σας!

Βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι εχθές ουάουουουουουουουοουουουουουυυ το είδα εγώ οποτε θα πρεπει να της πάρω δωρακι για κατεβάστε καμιά ιδέα?

Λορρετάκι μου είμαι 28 στα 29 τον Ιανουάριο!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

στεγια να ειστε παντα αξιοι!!!!να τους χαιρεστε και να σας χαιρονται.ευχαριστω για τις ευχες σου!!

μαρακι με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα δοντακια !!!σε καμια 10αρια μερες θα ερχθει και το δευτερο.αιγοκερως εισαι και εσυ κοπελια?τι ημερα εισαι?να σου πω την αληθεια εγω δεν του αγορασα τιποτα του μωρου μου.θα του τα παρω ολα μαζι:-) .

4ywWp2.png

Ειρηνάκι μου σε ευχαρηστω πολύ για τις ευχες και εσεις να χαρειτε το παιδάκι σας και το σπίτι σας μόνο καλα να σας βρούν!Αγαπούλα ειμαι Υδροχόος 26 Ιανουαρίου και το μωρό μου Υδροχόος 8 Φεβροαρίου!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

γεια σας κουριτσάκια! τι κάνετε?

εμείς πηγαμε μια μεγαααααααααααλη βόλτα ολοι μαζί οπου εγώ εμπαινα σε όλα τα μαγαζιά και αγόραζα πραγματα για τον αργυράκο που φυσικά εχει πιο πολλά ρουχα και απο γκει στυλίστα του λονδίνου!!!:shock:

του πήρα φορμες και μπλουζάκια και πουκάμισάκια και ειναι ολα τελεια!!!!

Εμείς ουτε ενα δοντάκι για δειγμα ρε παιδιά, τι θα γινει??? γιατι καθυστερουμε ετσι?

Στέγια παντα αξιοι!

Μαράκι θεωρεισαι μικρη ακομη σε σχέση με κατι αλλα πουρά εδώ μεσα (γκουχουχουχουχου)

ειρηνάκι μου τι κάνεις? χαιρεσαι στο νεο σας σπιτάκι?

Μαρινάκι σημερα την κρατησα (σχετικά) τη διαιτα...

ΑΛΛΑ δε πηγα κολυμβητήριο, πηρα ομως σκουφάκι, κατι δεν ειναι και αυτό?

πάω να θηλάσω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Και βεβαια ειναι κατι!Ειναι η αρχη!Και η αρχη ως γνωστον...ειναι το ημισυ του παντος! ;)

Εμεις εδω πολυ γκρινια σημερα και ατελειωτες μυξες....(μπλιαξ! :) )

Τωρα κοιμηθηκε και παω να βαλω και τον μεγαλο για να ηρεμησει το κεφαλι μου! :) :) :)

Στεγιουλα παντα αξιοι!αντε και νονοι!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...