Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Άντε καλή ξεκούραση Λορετάκι! Μια χαρά μας βρίσκω όλες σήμερα!Και το απόγευμα κι εμείς πάλι βολτάραμε με τα βλαστάρια μας για καφέ! Αχ τώρα που ο καιρός είναι ακόμα καλός (σήμερα παραήταν στην Αθήνα, άνετα έκανες μπάνιο), το ευχαριστιέμαι απίστευτα που μπορούμε να πίνουμε τον καφέ μας σε ανοιχτό χώρο!

Αυτό με το φαί Λορετα μου, άσε από τώρα ξεφυσάω που 2 εβδομάδες δεν έκανα τίποτα, τζάμπα και τα λεφτά που δίνω και θα τα ακούσω αύριο! Η μικρή μου κι εμένα μετά από πολυυυυ κλάμα ηπιε γάλα με το μπουκάλι το βράδυ και μετά φυσικά για να ηρεμήσει την έβαλα και στο στήθος. Πολύ ζόρι όλο αυτό. Πάντως νομίζω ότι και τον δικό σου αν καταφέρεις 2-3 μέρες να μην τον πολυθηλάζεις ανάμεσα στα γεύματα, θα ξεκινήσει και θα τρώει. Αν φυσικά έχεις και εσύ την αντοχή να κάνεις κάτι τέτοιο και αν θέλεις, γιατί αφού το παιδί είναι πολύ καλό στο βάρος του μπορεί να τραβήξει όσο θέλει έτσ, τουλάχιστον μέχρι το έτος,ι χωρίς φαγητό μόνο με θηλασμούς.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια.

λωρακι.τζεσικα,λενιω,μαρινα,πρινσι ,γιαννουλα σας ευσαριστω πολρ για τις ευχες σας.ευχομαι και σε σας τα καλυτερα!!!!

μαρακι η μικρουλα σου ειναι θεα!!!εσυ ημιθεα!!εισαι κουκλιτσα και εσυ!!

φιλια σε ολα τα παιδια μικρα μεγαλα και μεγαλυτερα!!

σοφια κυριολεκτεις ετσι?μια καλησπερα μονον!!!!ελπιζω να περνατε καλα και εσεις.

4ywWp2.png

Γκουντμορνινγκ!

τι κάνετε?

εμείς κοιμηθηκαμε καλά (δηλαδη τα συνηθισμένα που τα θεωρουμε πια καλά) και τώρα παιζουμε.

Μαρινάκι σιγουρα θα αρχιζε να τρωει αν δεν τον θηλαζα τοσο πολυ γιατι στην πεθερά μου που τον αφηνει πιο πολυ, μια χαρά χλαπακιάζει! Αλλά δε ξέρω γιατι δε το κάνω... ετσι που τον βλέπω να με κοιτάει και να μ'αγκαλιάζει οταν πεινάει δε μπορώ να αντισταθώ....

ΠΡέπει να κλεισω ραντεβου για αποτρίχωση, να παρω σκουφάκι και να αρχισω aqua aerobics...εχει κανει ποτε καμία;;;;

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα... έχασα όσα έγραψα, κλαψ!!! περιληψη: ξαγρυπναμε κάθε βραδυ λόγω δοντιών, βγαλαμε και κυνόδοντα και πάμε για τον άλλο, μάλλον γιατί το ξενυχτι- μια ώρα κάθε βραδυ- συνεχίζεται!!!

ΚΑΙ .... μου ρθε περιοδος χθες.... πολύ αίμα, εεε;;; και σεις έτσι νομιζω ήσασταν την πρώτη φορα;;;...

κατα τ άλλα, Λορετα που ρωτούσες, εγω ειχα αρχισει διαιτα, αλλά άμα την χαλας μια φορα την εβδομάδα με μια λεμον παι δεν ειναι και πολύ διαιτα, πες το συντηρηση, έχασα έναμιση κιλό και τωρα δεν το παίρνω απόφαση να σοβαρευτώ.... αυτά τα ολίγα....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλημερα κι απο μεεενααααα!!

εμεις παλι χαλια αφου μυξες μας τρεχουν (για αλλη μια φορα) απο παντου!! :)

μετα θα ρθει ο βηχας...και φτου κι απ΄την αρχη το χουμε μαθει τωρα!

περαστικα να ναι και δε πειραζει!

και σημερα πολυ ωραια μερα ο,τι πρεπει για βολτα...αλλα νυσταααζωωωωω!!!

Να πω και γω στο Μαρακι μας να σας ζησει κοριτσι μου η κουκλα σας και να σας χαιρεται μαμα και κορη ο μπαμπας σας και να σας καμαρωνει!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ταουλιτσααααααααααααααααααα!!! :) :) :) :)

καλε...ποιος ειναι ο κυνοδοντας;;;;με αρεσει που ολα τα δοντια που βγαζουν τα παιδια σας τα λετε με τα ονοματα τους...κυνοδοντας ματοδοντο....εγω λεω το παν μπροστα,το κατω διπλα στο μπροστα...χαχαχαχαχαχα!!!

τι κανουν οι κουκλες;;;;

εμ,,,τοσο καιρο δεν ειχες περιοδο ματακια μου...σου ρθε το αιμα μαζεμενο!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσακια εμεις ειμαστε καπως καλυτερα εχει μυξουλες λιγες βεβαια αλλα πολυ γκρινια μολις ανακαλυψα οτι βγαζει και 5δοντακι....ωιμε.....χτες ειχαμε και επετειο γαμου με τον αντρουλη κλεισαμε 3χρονια και ημασταν ολη μερα φευγατοι οικογενειακως...φιλακια πολλα σε ολες....

Διαφημίσεις

Ιωαννα πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου!!!

Έλένη μηπως ειναι αυτό που λέτε ματόδοντο;;; λέω, δεν ξέρω, εννοώ το πάνω δεκιά, δίπλα από τα δυό μεσαία - τα οποια δεν βγηκαν σκόμα, τα τρία κάτω τα μεσαία βγηκαν!!! εεε;;; με καταλαβιςςς;;; Κοιμαται η μικρή μου Χριστίνα και αναπληρώνει ύπνο, εγώ πάλι ειπα ας χαζεψω λιγο και τσουπ να μαι, αλλά έχω απλωμα ρούχων και να βγουμε και... αστα να πανε δεν τελειώνουν!!!

ΤΑΟ

Πάντα ευτυχισμένοι να είστε Ιωάννα μου!

Ελκαράκι αρχίσαμε τα "καλά" του Χειμώνα! Βρε καλά λέω εγώ να είχαμε συνέχεια καλοκάιρι!

Τάο έβγαλε κιόλας κυνόδοντα???Μπράβο! Αυτό συνήθως βγαίνει τελευταίο (εντάξει πριν τα 4 τα πίσω που είναι γύρω στα δύο χρόνια του παιδιού)! Πόσα δόντια έχετε τώρα? Σκέψου ότι τα βγάζει μαζεμένα και μετά θα ηρεμήσει!

Λορέτα μου κι εγώ σήμερα την πάτησα γιατί θήλασε πάρα πολύ το πρωί και μετά με τα χίλια ζόρια έφαγε φρούτα! Αποφάσισα όμως ότι θα μπούμε σε πρόγραμμα, θα προσπαθήσω να μη θηλάζω εκτός από πρωί βράδυ άντε και ένα ενδιάμεσο και να βγάζω ένα γεύμα.

Τάο τι εννοείς σπας τη δίαιτα με μία λεμονόπιττα? ΜΟΝΟ? ΑΥτή θα ήταν σούπερ αυστηρή δίαιτα για μένα! Χα,χα,χα!

mGKop3.png60Jvp3.png

.. nai μπερδευτηκα, το σουβλερό αυτό δοντάκι δεν λέγεται κυνόδοντας;;;; εεε;;; τεσπά βαριέμαι να το ψάνω... αυτό βγαλαμε!

Σπάω τη διαιτα σημάινει πως πέρνω μαζεμένες περιπου 2000-3000 χιλιάδες θερμίδες... δηλαδη τρωω όλο το ταψί το γλυκό, κατάλαβεςς; δεν έφαγα ένα κομμάτι αλλά τη μιση και βαλε ταρτιέρα σε μια μέρα... ή π.χ. ΄την άλλη βδομάδα θα φάω τη μισή πίτσα ή την άλλη θα φάω 6-7 κουταλάκια μερέντα... αυτό πως να το πώ αλλιώς αλήθεια σπάω τη διαίτα τη χαλάω, τη συνεχίζω πάντα αλλά δεν φταίει η ζυγαριά που δεν κατεβαίνει αλλά εγώ... βεβαια το θέμα της Ιωαννας με έβαλε σε σκεψεις΄, μήπως έχω θυροειδή κάτι;;;;; λέω έγω ΄τώρα! :tongue:

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...