Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πιστευω οτι για τον υπνο μπορει να φταινε και τα δοντακια.γενικα το βραδυ εκδηλωνονται ολα.εμεις μαλλον μεσα θα κατσουμε σημερα και ας φτιαχνει ο καιρος.ο αντρας μου θα δει φορμουλα1 με την οποια εχει κολλημα και εγω μαλλον θα συνεχισω να φτιαχνω τα ρουχα που παιδευομαι 1 εβδομαδα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

τι ρουχα???

εγώ καθησα εχθές ολοκληρη τη μέρα μέσα και τώρα περνάω συνδρομο στέρησης!!!

θέλω να βγωωωωω

εχει απιστευτο ηλιο εδώ παντως!!!

καλέεεεεεεεεε που ειστε ολες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ξαναηρθα.πηγα να βαλω την μικρη για υπνο και ηθελε ζουζουνιες και ενεδωσα φυσικα.που λες προσπαθω να οργανωσω την ντουλαπα γιατι εχω πολλα ρουχα της μικρης.και σημερα θα κατεβασω και τα χειμωνιατικα σιγα σιγα γιατι κρυωνω.εντωμεταξυ βαριεμαι πολυ το μαγειρεμα της κυριακης...................

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ! Πήγαμε σε κάτι εκδηλώσεις για παιδιά σήμερα και περάσαμε σούπερ! Ο Γιώργος συμμετείχε σε θεατρικό παιχνίδι, ζωγράφισε με δαχτυλομπογιές, θαύμασε ρομποτάκια-σκυλάκια να παίζουν ποδόσφαιρο και γνώρισε καινούρια μουσικά όργανα! Αλλά και η τοσοδούλα, εξικοιώθηκε με το πρώτη της μουσικό όργανο έπαιξε χμμμ να 'ξερα πώς το λένε, ένα πράγμα που το κουνάς σαν κουδουνίστρα και κάνει περίεργους ήχους!

Ευχαριστώ πολύ Λορέτα για τις πληροφορίες για τη συντήρηση του γάλακτος! Για ψυγείο και κατάψυξη ήξερα πάνω κάτα τα ίδια, αλλά για εκτός, δεν είχα ιδέα! Εγώ ακόμα και μετά από 1 ώρα να ήθελα να το δώσω, το έβαζα ψυγείο και μετά το ζέσταινα! Χμμμ ακόμα φοβάμαι να το αφήσω εκτός ψυγείου βεβαια, θα το ξεπεράσω πιστεύω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!Τι κανετε;;;Ολες βολτιτσα;;;μα πολυ πολυ ωραια μερα σημερα!Πηγαμε για τη τελευταια μας κοινωνια μετα σε παιδοτοπο και μετα για φαγητο στους νουνους μας...και δε βαλαμε κωλο κατω!!!!Κοιμηθηκε απο τις οκτωμιση ο ερμος ηταν ψοφιος!

Στο σπιτι μου γινεται Ο χαμος κι ας εκανα δουλειες χτες το πρωι...γκρρρρρρρρρρρρρ

παω να βαλω και τον μεγαλο για υπνο και επανερχομαι!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπέρα και απο μένα!

Καλε μαράκι ειστε κουκλες και οι δυο!!!! μουρλια!!! εσύ φαινεσαι πολυ μικρουλα! Εισαι? γιατι εδώ μαζευτηκαμε πολλά πουρα (μπουααααα, ειπε καμία μεγαλοκοπέλα τιποτα;:mrgreen:)

Μαρινάκι και ελενάκι καλά περασατε ε?

και μεις πηγαμε στους κουμπαρους μας για φαι (δε μας έφτασε το μεσημεριανό που χλαπακιάσαμε πάλι έξω) που έχουν ενα μικρό ζουζουνι σα το δικό μας και μας ψοφησαν...

Ο δικός μας δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ πάλι σημερα, μονο το πρωί κατι λειψά φρουτάκια! απο αυριο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ολη η οικογένεια!!

Στο φαι λοιπον ολοι ειχαν μαγειρεψει απο κατι εκτός απο την αφεντιά μου που όλο μπαινοέβγαινα και δεν έκανα τιποτα!!! :? Ομως μ'εβγαλε ασπροπροσωπη ο αντρουλης μου που εκανε μια ταρτα υπέροχη!

πολλά λεω ε?

ειμαι ενα πτώμα με απιστευτο πονοκέφαλο...

θα τα πουμε αυριο !

σματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...