Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ω ναι αυτό εννοώ Λορέττα μου! Βασικά το πρωί θήλασε κανονικά, μετά φρούτα και μεσημεριανό κανονικά, κρέμα με το ζόρι λίγο (70μλ περίπου) και 15μλ γάλα! Το πρωί αφού τη θήλασα έβγαλα 100+ και τώρα το παλεύω για κανένα 100στάρι πάλι κι ας έχει να θηλάσει από το πρωί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγώ πιο χάλια από χάλια! Με γυμναστική δηλαδή μια χαρά ειδικά στα αεροβικά το απολαμβάνω απίστευτα, αλλά δίαιτα αυτές τις 2 εβδομάδες όχι μόνο δεν έχασα, φοβάμαι μην πήρα! Αϋριο θα πάω να με κράξει η διαιτολόγος! Τουλάχιστον ρε γμτ να έχανα αυτά τα 3 κιλά που τσίμπησα στις διακοπές, αλλά αν συνεχίσω έτσι δεν υπάρχει περίπτωση! Τελικά έβγαλα παραπάνω, ακόμα δηλαδή τσάφα τσούφα το μηχάνημα, αλλά τώρα θα το πιει ή θα το πετάξω πάλι? Εσύ αν δεν το πιει το ξαναζεσταίνεις?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Οταν το βγάζεις απο το στηθος σου, διατηρειται σε θερμοκρασία δωματιου για κάποιες ώρες, εγώ το βάζω σε θερμός (μαζί με το μπιμπερό). Αν ξερεις οτι καποιος θα την ταισει σε δυο-τρεις ώρες μπορεις να το αφησεις ετσι (στο θερμός διατηρειται ζεστό), μετά αν δε το πιει το βάζεις στο ψυγειο και το ξαναζεσταινεις την επόμενη φορά. Αλλιως δε κάνει να το ζεστάνεις δύο φορες.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα σας!!!τι κανετε?εγω ειμαι ψοφια ημουν ολη μερα βολτα με τον μικρο για να ηρεμησει και ξεθεωθηκα παντως ο μικρος το καταχαρηκε!!!και τωρα επεσε ψοφιος το πουλακι μου...

ειναι καμμια εδω η γυρνατε ολες???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Λορετάκι είσαι σίγουρη ότι κάνει να μείνει σε θερμοκρασία δωματίου πάνω από μισή μία ώρα? Εγώ ήξερα ότι δεν κάνει γιατί αναπτύσονται μικροοργανισμοί. Θυμάμαι στο νοσοκομείο με το Γιώργο η διπλανή είχε αφησει ένα ποτήρι γάλα 1-1,5 ώρα και η γιατρός της έβαλε τις φωνές. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το μητρικό.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς τώρα που γύρισαν είχε ξελιγωθεί και ληπιε 120 που είχα με το μπουκάλι, τώρα θηλάζει για νάνι! Άσχετο αλλά καλά κάνω και δε θέλω πολλά πολλά με τα πεθερικς, ο άντρας μου τα τάισε, αυτός την άλλαζε, αυτός πήγαινε το μικρό τουαλέτα, ελάχιστα ασχολήθηκαν μαζί τους, παρά μόνο αγχωνόταν για το πότε θα στείλουν φαί για τα άλλα εγγόνια και αν θα φάνε σήμερα που ήταν με τους γονείς τους! Έλεος!

Καλώς τη γλυκούλα, ο μικρός κοιμήθηκε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!

Μαρινάκι μου σου γράφω τις πληροφορίες για τη διατήρηση του μητρικου γάλακτος!

Τα εχω παρει απο το parents απο την αγλαια!

Διατήρηση-Αποθήκευση Μητρικού Γάλακτος – Περιληπτικός Πίνακας

Φρεσκοαντλημένο γάλα

Σε ζεστό δωμάτιο 25°C 4-6 ώρες

Θερμοκρασία χώρου 19 έως 22°C 10 ώρες

Σε θερμονωτικό τσαντάκι με παγοκύστες 15°C 24 ώρες

Στο ψυγείο (στο πίσω μέρος, μακριά από την πόρτα)

Στο ψυγείο που δουλεύει στο μέγιστο (φρέσκο γάλα) 0 έως 4°C 8 μέρες

Στο ψυγείο (αποψυγμένο) 0 έως 4°C 24 ώρες

Στο ψυγείο που δουλεύει μέτρια και ανοιγοκλείνει συχνά η πόρτα, αποθήκευση στην πόρτα (η χειρότερη θέση) 4 έως 10°C 2-4 μέρες

Στην κατάψυξη (Μην ξανακαταψύχετε, αποθηκεύετε

στο πίσω μέρος, μακριά από την πόρτα)

Κατάψυξη μέσα στο ψυγείο Ποικίλει 2 εβδομάδες

Κατάψυξη με ξεχωριστή πόρτα Ποικίλει 3-6 months

Καταψύκτης -19°C έως -32°C 6-12 months

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι κανετε κατα τ'αλλα?

εμείς θα παμε καμιά βολτίτσα...ομως ΠΡΕΠΕΙ να κανω ενα μπανακι γιατι ειμαι πιιιιφφφφφφφ

ειχαμε δυσκολη νυχτα, μεχρι να κοιμηθει ο μικρός φτυσαμε αιμα! πηγαμε να τον βαλουμε πιο νωρίς και αντέδρασε...αυτά γινονται σιγά σιγά φαντάζομαι οχι απο τη μια μερα στην αλλη...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...