Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!ειρηνη μου καλοριζικο το νεο σπιτακι!!!λορεττα λογικο να σου λειπει ο μικρος αφου εισαστε απο οταν γεννηθηκε ενα!εμενα με παρακαλαει η μανα μου να της την αφησω ενα βραδυ και ακομα δεν μπορω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερααααα!!!!!!!

Καλοριζικο το σπιτακι σας ρηνιω μου!!!αχ τι ομορφα που θα νιωθεις τωρα σε καινουριο πιο μεγαλο και καθαρο σπιτακι ε;;;;;μμμμ τελεια!!!!

Λορετακι μου μπραβο σου!!!!Χριαζεται που και που κι αυτο θα συμφωνησω απολυτα με τον αντρουλη σου!!!!!απ΄οτι ειδα περασατε πολυ καλα!

Αχ αντε να σφιξουν λιγο τα κρυα να αφησουμε κι εμεις τα παιδια να παμε καμια εκδρομουλαααααα :) :) :)

Καλημερα τζεσικα!Πως ειναι ο καιρος στη Κερκυρα;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ειρήνη καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι, αρκετά κουραστήκατε τελευταία, κοιτάξτε να το απολαύσετε!

Λορέτα μου ζούλεψαααα! Θέλω κι εγώ αλλά χμμμ δεν το βλέπω για σύντομα! Με το ένα παιδί ήταν πολύ πιο εύκολο να κανονίσουμε έστω μια εκδρομούλα, εντάξει αφού χρονισε ο μικρός γιατί πριν είχαμε τα θεματάκια μας, αλλά τώρα με το δύο δύσκολο να βρω εθελοντή να τα κρατήσει! Εσένα Λενάκι η μαμά ή πεθερά σου θα τα κρατήσει για εκδρομούλα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Το ενα η μια το ενα η αλλη.....τοσο καιρο μαλωνανε ποια θα πρωτοπαρει τον μεγαλο...τωρα δε θα μενει καμια παραπονεμενη!χαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερουδια κοριτσακια μου τι κανετε???????εμεις σκατααααααααα εκει που εγινε καλα το μαρακι απο μυξες μπουκωμα εχει ο μπεμπης τωρα αντε να δουμε..τουλαχιστον εχει βροχερο καιρο που μου αρεσει..αυτα τα νεα μας...ειρηνη καλοριζικο το νεο σας σπιτακι..φιλια σε ολες

σορρυ κοριτσια που βγηκα αλλα εχει παλιοκαιρο σημερα κ ο αντρας μου δεν θα παει για δουλεια ετσι βρηκε ευκαιρια να μου παρει το λαπτοπ.λορετακι προβλεπω το τικερακι να μενει στασιμο:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημέρα όλη μέρα! Τί μουνταμάρα είναι αυτή, τί καντάρια που έβρεξε καλέ? λέγαμε να βγούμε οικογενειακώς για διάφορα ψώνια κ.τλ. αλλά ο καιρός είχε άλλη γνώμη! Το μόνο καλό είναι ότι έκατσε η σκόνη από το εργοτάξιο έξω από το σπίτι, αλλά έδωσε τη σκυτάλη στη λάσπη, έτσι λάσπη ή σκόνη τί ψηφίζω??????????:tongue::tongue::tongue:. Εντωμεταξύ λίγο η σκόνη λίγο η υγρασία, με έπιασε αλλεργικός βήχας - κτικιό!!!!! Κοινώς τέλεια!:(

Σας βρίσκω πολύ προχώ που σας παρακαλάνε να κρατήσουν τα παιδιά σας!!

Μαρίνα κι εγώ έχω την εντύπωση πως από τον 4ο μήνα και μετά, ο καιρός πέρασε πολύ γρήγορα!!!

Ειρήνη καλορίζικο το νέο σας σπιτικό! Τώρα άραξε και κοίταζέ τους όλους από ψηλά!

Ιωάννα περαστικούλια!!! Κι εμένα πριν λίγο μου έβηξε περίεργα. Λες να έχει πάρει το βλάψιμο της μάνας του? Ωχ,ωχ.ωχ...

Χα, χα babyjes τώρα είδα το τικεράκι!!!!!!

Εγώ ήταν να πάω στα πεθερικς μιας και έχουν να δούνε τα παιδιά από αρχές Σεπτέμβρη που κάναμε τη βάφτιση, αλλά τελικά θα πάει ο άντρας μου με τα παιδιά και εγώ θα βγω με μανούλες με συνομήλικα παιδάκια με το Γιώργο μου! Καλά τα κανόνισα ε? Όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι έτσι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά τα κανόνισες! Κρίμα βέβαια που δε θα δεις την πεθερούλα σου, αλλά τί να κάνεις????:tongue::tongue::tongue:

Η μαμά σου μένει μόνιμα Γιάννενα?

καλά ο δικός μου έχει πολύ πλάκα! έχει γυρίσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού που δεν έχει πάντα και του αρέσει να κοιτάει έξω από τα κάγκελα!!!

Εντάξει θα ζητήσω να τη βγάλουν μια φωτογραφία και να την κολλήσω στο ψυγείο! Χαχαχα! Εντάξει δε μου κάνει κάτι η γυναίκα, μακρυά και αγαπημένοι, απλά δεν ταιριάζουμε καθόλου μα καθόλου (άκου εκεί η νύφω σαν θα γεννηθεί...δε γράφω το υπόλοιπο γιατί συγχίζομαι!) Η μαμά μου πηγαινοέρχεται Γιάννενα.

Κι εμένα πάντως έτσι κάνει η σκατουλίτσα, αλλά πάει και σφηνώνει και τα πόδια της εκεί ή πετάει την πιπίλα της και της αρέσει να με βλέπει να κάνω επικύψεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γειά σας κοριτσάρες μου....

Τι ωραία μέρα σήμερις?

Λίγο μελαγχολικά αλλά τέλεια για μια νύφη κλαψιάρα!!!Για την κομπάρα μου λέω....

Εγώ τρέχωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλά εεε μου έφτιαξε η νέα κοπελιά του καφέ μας (Κορίνθου)τα νύχια....ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τώρα σειρά έχουν μαλλιά και φρύδια μακιγιάζ.....

σας φιλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ευχηθείτε μας και θα σας γράψω αύριο λεπτομέρειες!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας!!!

τι μου κανετε? ουφ μελαγχολική μερα και γω εχω ορεξη μονο για να ειμαι κουκουλωμένη στο κρεβάτι, να τρώω και να βλεπω ντιβιντι...

ε δε γινονται αυτά πια βέβαια τοσο ευκολα αλλά βγήκε ο μικρός με τον αντρα μου και το εκανα λιγάκι...

στεγια γινεσαι κουμπαρα σημερα? αντε παντα αξια, περιμενουμε νεα σου αυριο και φυσικα φωτο!!!

οι υπολοιπες καλά απ'οτι διαβάζω..

σας αφηνω να μελαγχολήσω λίγο!!!

σμααατςςςςς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλέ πού είστε όλες?

Στεγία μου πάντα άξια και πάντα χαρέ να έχετε!

Πέρασα πάρα πολύ όμορφα σήμερα με τις άλλες μανούλες, αφήστε που δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό είμαι χωρίς τα παιδιά από τις 12.30 μέχρι τώρα! Η μικρή πάλι δεν έφαγε ούτε 70μλ κρέμα, όσο για το γάλα, τζάμπα αντλούσα! 15 μλ στην αρχή κι άλλα 15 αργότερα! Ουφφφ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...