Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , mariamik είπε:

και κατάφερες 2 μπραβοοοοοοο μου δίνεις ελπιδες!!!!!!!

εγώ τέλη μαρτιου περναω επιτροπή...

Όλα θα πάνε καλα με την επιτροπή μην σε αγχωνει. Θα στείλεις τον φάκελο από πιο πριν να τον δουν τα κορίτσια στο κέντρο και θα σου πουν αν έχεις κάνει κάτι λάθος η όχι. 

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Γιατί να μην έχεις ελπίδες?Είσαι σε καλά χέρια,θα τα καταφέρετε 😊 Εχεις γιατρό αστέρι και πολύ καλό εμβρυολογικο,θέμα χρόνου να μείνεις έγκυος 🥰

Τώρα δίνεις και σε εμένα ελπίδες 🥹 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσια... θα πάρω καρεκλάκι, το αποφάσισα!! Θα πάω να δω το polly magic που έχω κολλήσει και αν μου αρέσει και από κοντά θα το παραγγείλω ονλάιν φθηνότερα!

Εγώ όλο το χειμώνα από 2,5 μηνών που την έβγαλα από το πορτ μπεμπε της φορούσα υπνόσακο και με βόλεψε τρελά!! Φέτος θα πάρω αυτόν με τα πόδια γιατί το μικρό μου κάνει γύρους στο κρεβάτι και δεν της βάζω ποτέ ούτε σεντόνι ούτε τίποτα από πάνω...φοβάμαι μην πάθει ασφυξία!!

Λορέττα ζεστούς υπνόσακους με πόδια έχει το mothercare σίγουρα!

Πάω να δω τα χαλιά και επανέρχομαι!! Εγώ λέω να παραγγείλω μοκέτα που την κάνουν σαν χαλί λίγο πιο μικρή από το μέγεθος του δωματίου για να το πιάσει όλο!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντου Λορετακι μου!!Στα χοντος παντως στο Απολλωνεια εχουν σιγουρα!Εγω απο κει τα χω παρει,αλλα και γενικα οπου εχουν προικα μωρου λογικα θα εχουν και σακο με ποδαρακια!

Λλορετακι μου....απο τη δουλεια....θα ειμαι ΜΟΝΙΜΩΣ μεσα....:) :) :)

γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ετσι εχω κανει εγω Χριστινα!Μοκετα και πιανει ολο το δωματιο......ειναι λιγο δυσκολο ομως στο μαζεμα της μοκετας και στο στρωσιμο αλλα κατα τα αλλα πολυ βολικο!

Φετος που εβαλα τη κουκετα εκοψα το κοματι της μοκετας που κανονικα θα στρωνοταν εκει που ειναι η κουκετα και εβγαλα εναν ωραιοτατο διαδρομο για το χωλ!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χαχαχα το τερπνον μετα του ωφελίμου λοιπόν!!! (έτσι γράφεται;??:oops::oops:)

Πρίντσι πολύ ωραίο το σάιτ!!! Και πολύ ωραίο το χαλάκι που πήρες στο λόρδο! Και εγώ ειδα ένα esprit που μ'αρέσει αλλά το 1.40x2.00 έχει 350€.... αναρωτιέμαι πόσο θα μου βγει η μοκέτα...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

εγω παντως δε θυμαμαι καθολου ποσο μας ειχ βγει γιατι πρωτον εχουν περασει 7 χρονια και δευτερον....τα ειχαν πληρωσει οι γονεις μου!!!μπουχαχααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αχ και γω βρήκα ωραία πράγματα...γύρω στο 400 με 600άρι το ένα! σου τα φέρνουν σπιτι?

ρε συ ελενάκι σκέψου να ησουν στη δουλειά και να μη μπορουσες ουτε καν να μπεις στο ιντερνετ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι μου κάνετε κουτσομπολίτσες? Εγώ καρεκλάκι έχω ένα της chicco που έχει και ροδάκια και με βόλεψε ,μέχρι και τώρα στο γιο μου και το χρησιμοποιώ και στη μικρή, η οποία έχει σηκώσει το ακουστικό και παίζει! Χριστινάκι αν σου έχουν φέρει δώρα από μεγάλα μαγαζιά μπορείς να αλλάξεις με καρεκλάκι! Χαλί είχα πάρει ένα που λέει οικολογικό και καλά forever friends είχε γύρω στο 200αρι αν θυμάμαι καλά!

Έφυγα καταφθάνει ο γιόκας μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εσύ λορέττα ψάχνεις μεγάλο για το σαλόνι;

ναι μωρέ...και θέλω κλασσικό. Εχω ενα μεγάλο σαλονι, για 3 χαλιά!!!! βεβαια δεν θέλω να πάρω κάτι πολυ ακριβό γιατι κανείς δε ξέρει πως θα είναι το επόμενο σπίτι. Ηδη τα έπιπλα μου ειναι τεράστια!

Εσείς ψάχνετε για το παιδικό ε??? εγώ πηρα πολυ ωραίο χαλάκι - μοκέτα που το κόβεις όσο θέλεις..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

χαχαχα το τερπνον μετα του ωφελίμου λοιπόν!!! (έτσι γράφεται;??:oops::oops:)

Πρίντσι πολύ ωραίο το σάιτ!!! Και πολύ ωραίο το χαλάκι που πήρες στο λόρδο! Και εγώ ειδα ένα esprit που μ'αρέσει αλλά το 1.40x2.00 έχει 350.... αναρωτιέμαι πόσο θα μου βγει η μοκέτα...

:P:p:p:p:p:p:p:p

Αν λες το πολύχρωμο με τα τετραγωνάκια, είναι θεϊκό, το έχω ερωτευτεί αυτό το χαλί!

Παρεπιπτόντως σήμερα έβαλαν χώμα έξω από την εξώπορτα, έτσι μπορείς να βγεις και άμα θέλεις να μπεις!!!!! Ουάου!!!!! Το γελοίο του πράγματος είναι ότι το δήμαρχος κάνει αυτά τα έργα για να πάρει πόντους, αλλά όλοι τον έχουν μισήσει και τον κακολογούν... Και έξοδα και χασούρα, τζάμπα κόπος!

Nαι αυτό λέω πρίντσι μου!!! Με τα τετραγωνάκια τα φουξια, πράσινα... αυτό λες και εσύ εε; Καλό είναι εε; Να σου πω αν έχει μικρή διαφορά η τιμή στη μοκέτα μπορεί να πάρω αυτό τελικά!! (μάλλον εσυ λες το άλλο με τα τετραγωνάκια το πολύχρωμο.. αυτό όμως έχει 150)

Λορεττάκι κοιτάω και για το σπίτι το καινούργιο... Άσε και εμείς 3 μεγάλα θέλουμε κανονικά...αλλά δεν το βλέπω...τουλάχιστον έχει ξύλο κάτω και είανι πιο ζεστό από το πλακάκι ή το μάρμαρο!!

PCqNp2.png

Φου,φου! Είναι καμιά εδώ ή την πέσατε όλες για ύπνο? Εμείς πήγαμε σε παιδικό πάρτυ, η ανηψιά μου έγινε ενός και συνειδητοποίησα ότι σε 3-4 μήνες θα γιορτάζουμε κι εμείς τα πρώτα γενέθλια των παιδιών μας! Πώς περνάει έτσι ο καιρός!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα σας φιλεναδες μου!επιτελους μετακομησαμε απο χτες στο νεο μας σπιτι.αργυρουπολη.μεσα σε μια ωρα ηρθαν πηραν και απηλθαν.μια χαρα.

χριστινακι αντε με καλο και εσεις!παιδια δεν ξερω ποσοκοστιζει μια μετακομηση αλλα εμεις βρηκαμε ενα παιδι που δουλευει καταστημα επιπλων και μας τα κουβαλησε μαζι με αλλους δυο με 300 ευρω στον 5ο οροφο.δοξα τω θεο.παει και αυτο.

η μερα που ξημερωσε ειναι πολυ ομορφη.βροχερη και απο ψηλα δειχνει πολυ ομορφοτερη.

4ywWp2.png

Καλημέεεερα!!!

τι μου κανετε?

εμείς αφήσαμε τον μικρό στην πεθερά μου για βράδυ! ουσιαστικά πρώτη φορά!

(αν εξαιρεσουμε εναν γάμο που ειχαμε παει)

βγήκαμε για φαι με φιλους μας και μετά καναμε νανάκι χωρίς διακοπές για πρώτη φορά μετά απο 8 μηνες!!!

Περάσαμε καλά αλλά μου ελειψε πααααρα πολυ ο μικρος!

τώρα πηγε ο αντρας μου να τον παρει!

αυτααααααααααα

μαρινάκι και γω δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ποσο πολύ μεγάλωσαν τα μικρά μας!!!

ειστε ολες βολτίτσες?????

καλά κανετε...

φιλιάααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...