Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κι εγω το χειμωνα δε χρησιμοποιησα αλλα φετος οπωσδηποτε!!!στον μεγαλο με ειχε βολεψει παρα πολυ!!

σε δυο εβδομαδες....καθε φορα που με ρωτας ολο και λιγοστευει ο καιρος.....:( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!

πήγα για χαλί γιατι ο μικρός μπουσουλάει παντου και φοβάμαι οτι κρυώνει η κοιλιά του (γιατι σερνεται με την κοιλιά κάτω)

ουφ ποσο δυσκολο να βρεις χαλί...

χριστινάκι αυτο το καρεκλακι φαγητου ειναι βαρυ και δεν μετακινείται ευκολα δυστυχως. Θα ελεγα να το δεις σε ενα μαγαζι και να το παραγγειλεις αν σου αρέσει...

ρε παιδια πως θα κοιμουνται με τον υπνοσακο? εμενα κανει βολτες στο κρεβάτι, σηκωνεται κλπ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κι εγω το χειμωνα δε χρησιμοποιησα αλλα φετος οπωσδηποτε!!!στον μεγαλο με ειχε βολεψει παρα πολυ!!

σε δυο εβδομαδες....καθε φορα που με ρωτας ολο και λιγοστευει ο καιρος.....:( :( :(

:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Εντωμεταξύ έστειλα κι εγώ βιογραφικά σε 2-3 εταιρείες αν και δεν έχω κατασταλάξει απόλυτα μέσα μου ακόμα αν θέλω 100% να πιάσω δουλειά. Λες να έχω ανασφάλειες του τύπου αν περνάει ακόμα η μπογιά μου στην αγορά εργασίας?????:tongue::tongue::tongue:

Βέβαια τα θέλω και όλα τρομάρα μου έτσι? Να είναι κοντά, ευέλικτο ωράριο γιατί όχι, τρελά λεφτά:tongue::tongue::tongue:. Δεν με έχει πάρει ακόμα κανένας, ελπίζω να χτυπήσει το τηλέφωνο γιατί θα τους τσακίσω λέμε!!!!!!!!!!!

Εγω παλι εχω κατασταλαξει!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ :( :( :( :(

Ειμαι σιγουρη οτι θα σε παρουν πρινσι μου και ευχομαι να βρεις ακριβως αυτο που ζητας!

Λορετακιους .....ξερεις......μη τρομαξεις με αυτο που θα σου πω...α΄λλα.......υπαρχουν και υπνοσακοι με ποδια!!!!!δε χρειαζεται να ειναι σακουλα!Ετσι και μια χαρα κοιμαται το μωρο και δε ξεσκεπαζεται και κινειται ανετα!!!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λορέτα επειδή το θέμα χαλί, το είχα ψάξει πάρα πολύ και δεν είχα βρει κάτι που να μου αρέσει πολύ και να είναι ταυτόχρονα υποαλλεργικό, (γιατί έχω αλλεργία στο μαλλί) αγόρασα ένα φανταστικό από το www.halia.gr. Δες, έχει πολύ ωραία!

Εγώ πήρα αυτό:

Διαφημίσεις

πρινσι πολυ καλο!!!!

εγω στο παιδικο εχω μοκετα προς το παρον μια χαρα μας βολευει!Ειναι και σκουρο χρωμα...και δε φαινονται οι βρωμιες!χαχαχαχαχα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ευχαριστώ! Εντωμεταξύ ο άντρας μου είχε λυσσάξει από την αρχή να του πάρουμε χαλί:(:(:(. Εγώ δεν ήθελα γιατί αναρωτιόμουν τί το χρειάζεται το χαλί ένα νεογέννητο!!!:):):). Με τα πολλά το αγοράσαμε επιτέλους, αλλά έλεγα να μη το βάλουμε ακόμα, γιατί δίπλα είναι η αλλαξιέρα και φοβόμουν μη μου το κατουρήσει!!! Ε τελικά το κατούρησε ουκ ολίγες φορές:mad::mad::mad: και έτριβα σα τη Σπυριδούλα με το vanish σιχτιρίζοντας ταυτόχρονα τον αντρούλη μου! Εκείνος όμως απτόητος, "είναι ωραίο μου λέει, βγάζει ζεστασιά" σάμπως εκείνος καθάριζε?

ελα ντε!!!! :) :) :)

εγω για τωρα το καλοκαιρι εχω παλι μια μοκετα αλλα ψιλη την οποια την ειχα παλια στη κουζινα αλλα καθοτι μπεζ(μπεζ την ηθελα τρομαρα μου)την εβγαλα γρηγορα απο κει κακην κακως....και πηρα μια επισης καφε σκουρη πιτσιλωτη....η οποια οσο βρωμικη και ναναι φαινεται πεντακαθαρη!χαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Έτσι πρέπει καλή μου! Σαν το πλακάκι στο δάπεδο του μπάνιου ένα πράμα, σκούρο, σκούρο και να μου πέσει κάτω κάτι δεν το βρίσκω (που λέει ο λόγος!!!!!!!!!).

Αχ, είναι να βάλω το ζυμαρικούλι του στο μοσχάρι και δεν έχω αστεράκι, θα πάει το απόγευμα ο χάζμπαντ στο σούπερ. Πειράζει να βάλω κριθαράκι, ή δεν θα αλεστεί καλά λες?

Πρινσι θενξ για το σαιτ, θα το μελετήσω! τελειο το χαλι σας! κριθαράκι μια χαρά γινεται και ειναι και πεντανόστημο μιαμ μιαμ μιαμ

Εχω και γω ενα σαιτ με χαλιά που έχουν μικρές ατέλειες και τα πουλανε μισή τιμή και ειναι και χειροποιητα!

ελενάκι τετοιον υπνοσακο θέλω, με ποδαράκια...που θα βρώ? μπουχουχουχυχουχ

ελενάκι απο τη δουλεια΄θα μπαινεις καθόλου?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Οουκέι!!!!! Έλα μου ντε, λες και οι γιαγιάδες μας βάζαν αστεράκι!!!! Με καλεί ο τέντζερης! καλέ ο δικός μου κοιμάται εδώ και τρεις ώρες!!!! Απίστευτο! Μα ταυτόχρονα τί καλό!!!!!:):):):)

Λορέτα το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι μπορεί να υπάρχει μία απόκλιση στα χρώματα. Και στο δικό μου ενώ η μπορντούρα φαίνεται μπλε μπλέ, είναι λίγο μωβ. Αλλά είναι τόσο ωραίο που δε με πείραξε!

Παντου Λορετακι μου!!Στα χοντος παντως στο Απολλωνεια εχουν σιγουρα!Εγω απο κει τα χω παρει,αλλα και γενικα οπου εχουν προικα μωρου λογικα θα εχουν και σακο με ποδαρακια!

Λλορετακι μου....απο τη δουλεια....θα ειμαι ΜΟΝΙΜΩΣ μεσα....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...