Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσοπουλα!!

κελι την ιδια μερα πρεπει να παμε για σαραντισμο?της νυφης μου ο αδερφος ειναι παπας και μου ειπε να παω ακριβως στα 40,ετσι πρεπει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κριμα βρε μαρινακι να ταλαιπωρητε το μωρακι σου ετσι :-(

αυτο ειναι παλλιδρομιση ετσι δεν ειναι? η μηπως εχει μυξουλες?

η μηπως αμα ρευτη την βαζεις αμεσως κατω?

κανε υπομονη για τα παιδακια σου.

eve τομαξιλαρακι το πηρα απο το λητω κανει 20-25 ευρω το μεγαλο

και το βαζω και κατω απο την κουνια και το παω και στο σαλονι που την εχω στον καναπε την ημερα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ελενακι με καλυψες.

μην στεναχωριεσε ιωσουλα θα ειναι.αντε να μεγαλωσουν λιγο να μην φοβομαστε τοσο.

ειρηνακι πως ειναι το μωρακι σου? εσυ καλα?

κελι ο αντρας μου σε συμπαθη σχεδον πιστεθει οτι απο εσενα ξεσηκωθηκα και θελω και αλλο παιδι ξερεις θα βγει και το ονομα της μανουλας του .....μια χαρα την εχει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλα ειμαστε μανιτερακι μου.βρηκα κατι τραγουδακια στο youtube που του τα βαζω και τα ακουει και δεν κανει κιχ!!!!

του το εβαλα τουλαχιστον 15 φορες μεχρι να τελειωσω το μαγειρεμα και κοιμηθηκε αστραπιαια

http://www.youtube.com/watch?v=j5dRLPieKoE

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

κελι ο αντρας μου σε συμπαθη σχεδον πιστεθει οτι απο εσενα ξεσηκωθηκα και θελω και αλλο παιδι ξερεις θα βγει και το ονομα της μανουλας του .....μια χαρα την εχει.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε μανιτερακι μου.βρηκα κατι τραγουδακια στο youtube που του τα βαζω και τα ακουει και δεν κανει κιχ!!!!http://www.youtube.com/watch?v=7ahvS...eature=related

του το εβαλα τουλαχιστον 15 φορες μεχρι να τελειωσω το μαγειρεμα και κοιμηθηκε αστραπιαια

ειδες βρε το μωρακι ειναι γλετζες:-P

izE6p2.png?S6UQkQqM

γεια σας κοριτσοπουλα!!

κελι την ιδια μερα πρεπει να παμε για σαραντισμο?της νυφης μου ο αδερφος ειναι παπας και μου ειπε να παω ακριβως στα 40,ετσι πρεπει?

Ειρηνακι οταν τον ρωτησα μου ειπε να κλεισω 40 24ωρα,την ευχη θα στη δωσει ουτως η αλλως,το πιο σημαντικο ειναι να μην πας πιο πριν,για πιο μετα δεν υπαρχει προβλημα,κι εγω θα παω μια μερα μετα (μαλλον).

Y0zHp2.png?OgArctsO

κοριτσια εγω σαραντησα εχθες .πολη τραγοπαπας εκανα γαμο μου την εσπασε ,εκανα την 1 βαφτιση κοντευε να μην την κανει (μολις πηρε τα 50 ευρω ολα καλα)εχθες λεω τριτη σαραντηση να ακουσω τα λογια να δω πως ειναι η ευχη

σκ@@@λες μουρμουρισε για τρια λεπτα κι αυτο ηταν τρελαθηκα ουτε 1 λεξη δεν καταλαβα.

φυσικα δεν πηρε και φραγκο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!

Κοριτσάκια είμαι γκολ, μιλάμε κοιμάμαι όρθια....

Χθες το μπουμπούκι μου κοιμήθηκε ελάχιστα λόγω κολικών και νομίζω πως είμαι σαν υπνοβάτης. Εντωμεταξύ είμαι πιασμένη παντού, από την κορυφή ως τα πόδια, ειδικά σε πλάτη μέση και καρπούς από τις αγκαλίτσες. Το θετικό είναι ότι θα αποκτήσω τριγωνική πλάτη με πτερύγια!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Annia περαστικά,

Μαρινάκι, χάλι μαύρο με τις αναγωγές, ε? και νόμιζα πως τα παιδιά μπορεί να παρουσιάσουν δυσανεξία μόνο στο ξένο γάλα.........

Όσο για το καμάρι μου όντως έχει γαλάζια ματάκια :lol::lol::lol: αλλά δε βιάζομαι να χαρώ γιατί σε κάποιες περιπτώσεις το χρώμα σκουραίνει μετά από μερικούς μήνες:-(:sad::-(. Εκτός κι αν έχει πάρει από τον αδερφό μου, που είναι ο μοναδικός κι από τα δύο σόγια που έχει γαλάζια μάτια, για να δούμε....

Πάντως κι εμένα βγάζει γαλατάκι ακόμα και μετά από 1 ώρα μετά από κάθε γεύμα, οπότε τη βγάζουμε αγκαλίτσα εξού και η τριγωνική πλάτη!!!!!!!!

Και μία χαζή ερώτηξη: Όταν υπολογίζουμε πότε σαραντίζουμε μετράμε 40 μέρες συμπεριλαμβανομένης της μέρας που γεννήσαμε ή ξεκινάμε τη μέτρηση από την επόμενη μέρα? (καλά, σας έστειλα ε????????)

Γεια σου πρινσιπουλα.Ναι μετραμε απο την μερα που γεννησαμε.Αχ κι εμενα νομιζω πρασινιζουν τα ματακια της κουκλιτσας μου αλλα δεν βιαζομαι γιατι θα απογοητευτω,που λεει ο λογος δηλαδη,εχει ο αντρουλης μου και κανενα απ'ολα τα παιδια δεν του πηρανε..

Y0zHp2.png?OgArctsO

κοριτσια εγω σαραντησα εχθες .πολη τραγοπαπας εκανα γαμο μου την εσπασε ,εκανα την 1 βαφτιση κοντευε να μην την κανει (μολις πηρε τα 50 ευρω ολα καλα)εχθες λεω τριτη σαραντηση να ακουσω τα λογια να δω πως ειναι η ευχη

σκ@@@λες μουρμουρισε για τρια λεπτα κι αυτο ηταν τρελαθηκα ουτε 1 λεξη δεν καταλαβα.

φυσικα δεν πηρε και φραγκο.

Εχουν γινει ολα εμπορευσιμα ρε γαμωτο.Εμεις εχουμε ενα φανταστικο Ιερεα εδω στην περιοχη κι ετσι δεν εχουμε προβλημα.Εγω στα 2 παιδια εχω δωσει στα αλλα 2 οχι,νομιζω οτι ειναι ειναι χαλι αυτη η κινηση την ωρα που μας δινουν την ευχη,πως τα παιρνουν μωρε;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...