Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!! Και εμένα στις 7 ξύπνησε αλλά λογικό γιατί εχθές κοιμήθηκε από τις 8!!

Μαρινάκι ούτε εμένα έπινε πολύ νερό, σχεδόν καθόλου! Τώρα τις δίνω με κουταλάκι και μάλλον της αρέσει περισσότερο γιατί πίνει αρκετές κουταλίτσες την ημέρα και μάλιστα ανοίγει και το στόμα για να της δώσω...για δοκίμασέ το και αυτό!

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας σχετικά με καρεκλάκια φαγητού..μέχρι τώρα την τάιζα στο καρότσι αλλά τώρα λέω να το έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο... τι να πάρω; Αξίζει να πάρω καρεκλάκι ή θα το χρησιμοποιήσω για πολύ λίγο ακόμα; Και αν ναι, τι τύπου; Μου αρέσει πολύ το chicco polly magic που είναι από νεογέννητο αλλά τώρα έχουμε περάσει μακράν αυτή τη φάση... έχει 160€ και δεν ξέρω αν αξίζει αν πρόκετια να κάτσει άλλους 3-4 μήνες μόνο.... Για πείτε γνώμες ειδικά οι δευτερομανούλες που ξέρετε από τα προηγούμενα...πόσο κάθονται σε αυτά τα καρεκλάκια;

PCqNp2.png

ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ........

ΒΡΕ ΜΗ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ......

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!

http://steliosmusic.blogspot.com/2010/09/blog-post_2630.html

Καλημέρα Στέγια - ευχαριστω για το link

Χριστινάκι και γω αυτό εχω! Είναι πολυ ωραίο! αλλά ειναι οντως λιγο ακριβό! Θα ελεγα να παρεις κατι πιο απλο, η να παρεις ενα καθισματακι που μπαινει πανω σε καρέκλα που μπορεις να το χρησιμοποιήσεις και σε εστιατόρια, καφέ κλπ

παμε βόλτα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα μου αυτό θα το πάρω με τη λογική ότι θα το χρησιμοποιήσω και σε δεύτερο παιδάκι από νεογέννητο σαν ρηλάξ! ;);) Είναι καλό ε; Μεταφέρεται εύκολα στο σπίτι;

Δεν τρελαίνομαι να πάρω κάθισμα που πιάνεται και σε καρέκλα α) γιατί δεν τρώμε σε τραπέζι κανονικό κουζίνας β)όταν είμαι έξω χρησιμοποιώ συνέχιεα το καρότσι οπότε τρώει εκεί γ) στο σπίτι θέλω να έχω κάτι που θα μπορώ να την μεταφέρω από την κουζίνα στο σαλόνι κλπ....

Μπορεί αργότερα όταν δεν θα χρειάζεται να πέρνουμε παντού το καρότσι να πάρω και αυτό της fischer price που μπαίνει στην καρέκλα... εσύ αν θυμάμαι καλά το ήθελες άυτό, το πήρες τελικά;

p.s. το Polly magic το βρήκα σε ένα ελληνικό σάιτ με 140? αντί για 170?!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!χριστινακι μπες λιγο στο προφιλ μου να δεις που εχω βαλει 2 φωτο με το δικο μας καρεκλακι.το συγκεκριμενο βολευει πολυ καθως και αργοτερα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν γραφειο αλλα και για το 2ο παιδακι.κοστιζει στα100-120 €

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα!!!Εδω ειμαι κι εγω!!Μολις κοιμισα τον μικρο και μπηκα!!! :)

Να παρεις καρεκλακι Χριστινα μου εγω τον ειχα μεχρι 2 χρονων σιγουρα εκει!Αλλωστε εξω αν πας τα περισσοτερα μαγαζια εχουν πια και δικα τους καρεκλακια για μωρα!

Ιωαννα μου μην ανησυχεις ο,τι κι αν ειναι αντιμετωπιζεται!Και σταματα να λες κι εσυ και η Μαρινα οτι εχετε κι αλλα κιλα να χασετε και οτι δε μπορειτε!!!Αντε μη τα παρωωω!!! :) :) :)

Λορεταααακιιιιι....παλι στις κουνιες εισαι;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΡΕΧΩΩΩΩΩ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΝΤΑΚΙ(ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ,ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΤΟ ΥΠΝΟ)

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ....

ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΧΩΡΟ...

http://www.monogiapaidakia.com/

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αχ μολις εκατσα καλημερααααααααα...εβαλα τον μπεμπουκο για νανι και η μαρια μιλαει με ενα περιστερι απεναντι..εγω εχω ενα καρεκλακι μαρκα Brevi βεβαια το συγκεκριμενο ειναι απο τον 6-7και μετα αλλα με εχει βολεψει παρα πολυ...βαριεμε αφορητα σημερα,τουλαχιστον κοιμηθηκα σχετικα καλα χτες..

Καλέ τί έγινε? Όλα τα μωρά του καφέ απέκτησαν το ίδιο βιολογικό ρολόι? Γιατί και το δικό μου σήμερα ξύπνησε στις 6 και πενήντα κάτι, δηλαδή 7 με τη στρογγυλοποίηση! Μόνο κατά τις 5 έκανε κάτι γκρινάκια, αλλά μάλλον γιατί είχε ξεσκεπαστεί, γιατί μετά σταμάτησε. Έχουν τύχει φορές που έχει βγάλει κάτι πολύ δυνατές στριγγλιές στον ύπνο του και τρέχω πανικόβλητη, αλλά βλέπει όνειρο. Εσάς το κάνουν αυτό? Πολύ θα' θελα να ξερα τί βλέπουν. Όπως καταλάβατε θέλω να ελέγχω και τον ύπνο του!!!!!!! ;););)

Να σας πω, εμένα επειδή κουλουριάζεται κυριολεκτικά σα σουβλάκι με το σεντονάκι του και όπως φέρνει δεξιά αριστερά ξεσκεπάζεται κιόλας, το χειμώνα θα χρησιμοποιούμε κουβερτούλα, ή κάνει και υπνόσακος?

Εγω ειμαι υπερ υπνοσακου!!!!Με τη κουβερτουλα δεν ησυχαζω αφου ξεσκεπαζεται συνεχεια!!Καλημερα πρινσι μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ευχαριστώ Ελκαράκο!!! Βλέπεις το χειμώνα δεν του είχα πάρει υπνόσακο γιατί ήταν τόσο τεράστιος (ο γιος μου ντε), που θα τον έψαχνα εκεί μέσα, οπότε καιρός είναι να του πάρω!

Πότε ξεκινάς δουλειά είπες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...