Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κρίμα που δεν είχε τύχει να το συζητήσουμε πριν, γιατί κι εγώ πήγα από μόνη μου σε ενδοκρινολόγο γιατί το tsh μου ήταν 3,1 με όριο το 4,2 και μου έδινε κι εμένα χάπι. Μην ανυσηχείς, πάρα πολύς κόσμος παίρνει Τ4.

ελα μου ντε..καλα δνε με πειραζει απλα θα ηθελα να το ξερω νωριτερα...εσυ παιρνεις ακομα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινάκι ούτε εμένα πινει νερό, με τοσους θηλασμους, δε διψάνε!

Ομως το βράδυ στις 12 περίπου που ξυπνάει αντί για γάλα, του δίνουμε τσάι.

Τι θήλαστρο έχεις? ποσο βγάζεις?

το πεπονάκι τι ειναι πάλι?

και γω θα του δώσω ζυμαρικά, χθες και σήμερα εφαγε σκέτο κρέας:shock:

ετσι μας ειπε ο γιατρός, γιατι με ζυμαρικά δε το τρώει! (οταν λεμε εφαγε, 15 κουταλιές μικρές)

Εγώ πηρα τραχανά νηστίσιμο και ειναι σουπερ, τον τρώω εγώ βέβαια!

γλυκουλα δηλαδη τις φακές πως τις τρώει? αλεσμένες? αλάτι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

prinsi ευχαριστω για τα κομπλιμεντα!!!!:):):)μαρινακι εμενα δεν μου πινει καθολου νερο.ουτε να το δει.ο παιδιατρος μου ειπε να μην ανυσηχω και οτι ενυδατωνεται αρκετα απο το γαλα και τις τροφες γι'αυτο δεν το θελει

OjQkp2.png?B89kEt5q

ελα μου ντε..καλα δνε με πειραζει απλα θα ηθελα να το ξερω νωριτερα...εσυ παιρνεις ακομα?

Καλά εμένα με το χάπι είχε κατέβει κοντά στο απόλυτο 0, οπότε μετά τη γέννα που ξανάκανα εξετάσεις το έκοψα. Αν και ο γιατρός μου είχε πει να κάνω κι άλλες επαναληπτικές το Μάιο αλλά σε λίγο θα μπει ο Οκτώβρης!!!

Λορέτα το πεπονάκι ανήκει στην ίδια οικογένεια με το αστεράκι και το κουσκουσάκι!!!!!

Διαφημίσεις

ξυπνησε ο μικρος σημερα δεν ξερω τι εχει και ειναι τοσο ανησυχος!!!

λορεττα μου τις εψησα κανονικα απλα δεν εβαλα σκορδο για να μην γινουν πολυ βαριες...την εφαγε κανονικα δεν του την αλεσα καθολου με ψωμακι και μπολικο ζουμακι και του αρεσε πολυ...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ξυπνησε ο μικρος σημερα δεν ξερω τι εχει και ειναι τοσο ανησυχος!!!

λορεττα μου τις εψησα κανονικα απλα δεν εβαλα σκορδο για να μην γινουν πολυ βαριες...την εφαγε κανονικα δεν του την αλεσα καθολου με ψωμακι και μπολικο ζουμακι και του αρεσε πολυ...

Να απαντήσω???? Δόντι, δόντι!!!!! Ξέρεις τώρα, είναι η μαγική απάντηση για κάθε είδους γκρίνια!! Εμένα αφού ξεσάλωσε από το χοροπηδηχτό κοιμήθηκε από τις 9 και τώρα που το σκέφτομαι είναι ώρα να πιει το γαλατάκι του. Σήμερα είπιε 160 το πρωί, 180 φρουτόκρεμα, 220 παρακαλώ:D:D:D:D:D:D το μεσημέρι, αλλά 100 κρέμα το απόγευμα:(:(:(:( και ό,τι πιει τώρα που είναι η ώρα του για το γαλάτάκι. Καληνύχτα!

Γλυκούλα τι παληκάρι έχεις που τρώει τις φακούλες έτσι, με ψωμάκι???Μπράβο σας! Εμένα ο μικρός αυτό το έκανε μετά τους 14 μήνες!

Λορέτα έχω το swing και με το ζόρι έβγαλα 80-90 τώρα το βράδυ αφού ταυτόχρονα έκανα και μαλάξεις με το άλλο χέρι! Εσύ πόσο βγάζεις? Καλά κάνεις και του δίνεις πάντως συστηματικά με μπιμπερό, μια χαρά έχει συνηθίσει εξ αρχής!

mGKop3.png60Jvp3.png

σ ευχαριστω μαρινα μου!!οταν του τα αλεσω δεν τρωει ουτε μια κουταλια ενω οταν ειναι κανονικα τρωει μια χαρουλα...οποτε τον αφησα και κανω ενα φαγητο για ολους μας και οχι χωριστο για το παιδι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γλυκουλα μπράβο στον μικρό σου! Μονο το αλατάκι προσεχε μωρέ γιατι λενε οτι δεν κάνει καθόλου!

Μαρινάκι δεν ειναι λίγο αυτό που εβγαλες. Εγώ εχω αλλάξει 3 θήλαστρα, τα εχω ξεπαστρέψει όλα χιχι...Είχα το swing, τώρα εχω το διπλό της medela και εχω παρει και ενα χειροκινητο αλλά το μετάνοιωσα. Εγώ βγάζω δυο-τρεις φορές την ημέρα στο συνολο περίπου 200-300 ml. Προσπαθησε να βγάζεις πιο πολλές φορές την ημερα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...