Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τζέσικα, μόλις είδα τις φωτογραφίες από το γάμο σας! Ήσουν κούκλα!!!!

Γλυκούλα εγώ σήμερα δεν έκανα σχεδόν τίποτα και αισθάνομαι απίστευτα κουρασμένη:):):). Ο δικός μου τις τελευταίες μέρες έχει ξετσουτσουρώσει και όταν τον βάλω στο παρκοκρέβατο ουρλιάζει, ενώ μέχρι τώρα ήταν υποδειγματικός:tongue::tongue::tongue:. Έρε γλέντια.

Μαρίνα κι εμείς μέχρι πριν κανένα 15μερο δεν μου έπινε σχεδόν καθόλου νερό, τί να σου πω 3,4 γουλιές μόνο στην κυριολεξία. Τώρα πρόσφατα και αφού πρόσθεσα μοσχάρι και κοτόπουλο, πίνει 20 ml μετά από κάθε γεύμα και το θεωρώ super!!! Και αυτό μάλλον το πίνει, γιατί φροντίζω να μη βγαίνουν πολύ νερουλά τα γεύματά του!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια γεια σας,λιγα εχω διαβασει δεν τα προλαβαινω ολα...η μικρη ειναι καπως καλυτερα σημερα βεβαια ακομα μπουκωμενη ο μικρος τα κλασσικα γκρινια και εγω μεσα στο αγχος για τα αποτελεσματα των εξετασεων

εμενα μαρινακι μου πινει πααααααααααρα πολυ νερο καθημερινα!τουλαχιστον 100μλ...οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω...

εγω παλι με το φαγητο του δινω οτι τρωμε και εμεις σημερα π.χ.εφαγε φακες που εκανα και του αρεσαν παρα πολυ...μακαρονια του κανω τα μακρυα και του τα κοβω μετα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

απο φαγητα και γαλα τι ποσοτητες τρωνε τα δικα σας?εμενα τρωει...

200μλ φρουτοκτρμα

200μλ φαγητο

160κρεμα και πινει 3-4φορες γαλα απο 250μλ την φορα(ω ναι ξυπναμε ακομα τα βραδυα)

Τώρα που το σκέφτομαι κι εμείς όταν τρώμε μοσχάρι, δε το συνοδεύουμε μαζί με μακαρόνια και πατάτες στο ίδιο πιάτο!!!!

Ιωάννα μου για το θυροειδή λές? Είχαν αποκλίσεις οι τιμές σου την προηγούμενη φορά?

βασικα μια εξεταση εκανα στην εγκυμοσυνη:oops::oops:η ορμονη τση:rolleyes:ηταν 6,74απο 5 που ειναι το κανονικο και ρτωτησα τον χασιακο και με καθυσηχασε οτι δεν ειναι τιποτα οταν γεννησα και μετα απο λιγους μηνες πηγα στον ενδοκρινολογο μου ειπε οτι αν σε ειχα στην εγκυμοσυνη θα σου εδινα χαπι...με εξετασε κι οαλς και λεει εχω την διαθεση για υποθυρεοειδισμο και μερικους οζους...αντε να δουμε την αλλη παρασκευη θα παρω τα αποτελεσματα

Διαφημίσεις

Ναι, ήταν όντως υψηλή για την εγκυμοσύνη Ιωάννα μου. Μου κάνει εντύπωση όμως, ο γιατρός μας σου είχε δώσει να κάνεις tsh από την αρχή σωστά? Και σου είπε πως ήταν φυσιολογικό, αφού ήταν εκτός ορίων?

Ιωάννα μου απ' οτι ξέρω δε δίνουμε ζυμαρικό μαζί με πατάτα γιατί ανήκουν και τα δύο στην ίδια κατηγορία τροφών, τα δίνουμε εναλλάξ για να έχει και μεγαλύτερη ποικιλία το παιδί! Έτσι μου είχαν πει κι εμένα, αν εσένα τα τρώει και του αρέσουν και όλα μαζί, δε χρειάζεται να το αλλάξεις! Δε θα συζητήσω για τις ποσότητες που τρώει το παιδί σου! Εμείς γύρω στα 180 φρούτα άλλο τόσο φαγητό και κρέμα από ελάχιστη έως καθόλου, για γάλα δεν ξέρω να σε διαφωτίσω!

Όσο για το γιατρό σου επειδή έτυχε να είναι παρόν και στη δική μου γέννα (ήμουν και ιδιαίτερη περίπτωση τρομάρα μου!) από πληροφορίες που έμαθα μετά γι αυτόν, κατάλαβα ότι μόνο στα πολυυυυ δύσκολα δίνει οποιοδήποτε φάρμακο σε εγκυμονούσα και γενικά κάνει παρεμβάσεις.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κρίμα που δεν είχε τύχει να το συζητήσουμε πριν, γιατί κι εγώ πήγα από μόνη μου σε ενδοκρινολόγο γιατί το tsh μου ήταν 3,1 με όριο το 4,2 και μου έδινε κι εμένα χάπι. Μην ανυσηχείς, πάρα πολύς κόσμος παίρνει Τ4.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...