Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τι παλιοκόριτσα ήσαστε σήμερα και μου πίκράνατε το Λορετάκι άκου εκεί "η νύφη σαν θα γεννηθεί, της πεθεράς θα μοιάσει" μπρρρ ανατρίχιασα! Πέστα κοπέλα μου και άστες αυτές!΄Σουλτάνα? Έτσι πηγαίνανε να βγάλουνε μια φίλη μου αλλά τελευταία στιγμή το κάνανε Σουζάνα, πάλι καλά!

Πρίνσι γελλάω με τα δικά σου αλλά αυτό με τη μπουλντόζα και τα πεζοδρόμια είναι χάλι λέμε! Υπομονή κι ελπίζω να ξεμπερδέψετε γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες τα βρε μαρινάκι....μου κάνανε την καρδιά περιβόλι

Πάντως αυτό το λέει και ο πεθερός μου αλλά η πεθερά μου δε συμφωνεί γιατι φυσικά θεωρεί τον εαυτό της καλύτερο!!! (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)

Βασουουουυουλααααααααααααα!!!!! ελα μωρέ το βασιλική καλο ειναι αν δεν εισαι αριστερός εξτρεμιστής με παππου στην εξορία!!!!!

πλακα κανω εεε????

ωχ μ'αυτα τα ονόματα τα παιρνω...δηλαδη ελενη μπαμπάς και γιος εχουν το ίδιο όνομα ή κατάλαβα λάθος?

Ειρηνάκι καλός ο ιδιοκτήτης ρε...μη του κανετε τη χάρη και πληρώνετε πράγματα που δεν πρέπει...

Υπομονη με τις μπουλντόζες και να παρακαλατε να μη σταματήσουν στη μεση οταν τελειωσουν οι εκλογές. ετσι δεν εκαναν παλιά?

περιμένω κατι φιλες μου με τα παιδια τους και το σπιτι ειναι ΧΑΛΙΑ!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι μου αν ειναι μεγαλουτσικα τα παιδακια τους και οχι μωρακια .....μη κανεις τον κοπο να το φτιαξεις.....;):) :)

Ω,ναι!πολυ καλα καταλαβες !!!

Λοιπον ο μεγαλος μου εφυγε για το ποδοσφαιρο,ο μικρος μολις κοιμηθηκε,παω κι εγω να ξεραθω κοματι!!φιλακιαααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ναι ειναι μεγαλυτερα...θα μου το κάνουν ανω κάτω ε???

ε δε πειράζει, χαλάλι τους...λέω να ριξω κανένα σφουγγαρισμα (μπλιααααααααξ), πιο πολυ για τον δικό μου που μπουσουλάει παντου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κανετε?

Εμεις πήγαμε στον νέο μας γιατρό ηταν πάρα πολύ καλός για να φανταστητε η μικρή μου δεν πάει σε κανέναν ξένο και αυτον το πήρε αγκαλιά και του γελουσε συνεχεια!

οσο για το γιαούρτι εμες το ξεκινήσαμε εδώ και 2 βδομάδες τι αντβανσ της δέλτα αυτο μου είπε και αυτός ο παιδίατρος!μας έβαλε τραχανά ντομάτα μπρόκολο οπου και έφαγε σήμερα και της άρεσε πάρα πολύ σπανάκι σταφύλι νερο δεν θα ξαναβράσουμε και απο τον άλλο μήνα αυγό και οτι τρωμε εμείς αλλα πιο υγιεινά ά και μην ξεχασω και ψευτόσουπες ντομάτα αστράκι!μου άρεσε που μου είπε οτι δεν θα δίνουμε εμφαση για το τι τρωει το παιδί δηλ δεν θα κάνετε δυσκολη την ζωη σας τοσο για το φαγητο αλλά να περνάτε πιο πολύ ωρα με το παιδί ειναι 7180 και 70 πόντοι!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

και μην ξεχάσω δεν μπουσουλάει ακόμα μόνο μπρος πίσω και σήκωθηκε μια μέρα μονη της και θέλε συνεχεια να εχει τεντωμένα τα πόδια της και να την κραταω να περπατάει απο τις μασχάλες!κανουμε παλαμάκια και χαιρετάμε εδω και 2 με 3 βδομάδες!αυτα πολλα πολλά φιλάκια στα μωράκια σας!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

εβαλα παιδι για υπνο,ταισα τον αντρουλι και καλοξαπλωσα σαν την κλεοπατρα στον καναπε με το λαπτοπ αγκαλια.μαρακι τι κανεις???βαλε καμια φωτο να δουμε την μπουμπου σου

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας κορίτσια!

ηρθαν οι φιλες μου και περασαμε πολυ καλά. Ηταν 3 αγόρια και εγινε χαμός...ωραια ηταν! Ο ενας ηταν στην ηλικία του αργύρη και ο άλλος 2μιση χρονων. Ο καθένας επαιζε μόνος του!!! ευτυχώς εχουμε χώρο, καθήσαμε όλοι στο χαλί και παιζαμε... Ο συνομήλικος του αργύρη ειναι ενα ψηλό αδυνατο αγοράκι και ο αργυρης ηταν διπλα του σαν αστειο γιουβαρλακι :D Ομως ηταν κύριος!!!

Μαράκι μια χαρά η μικρή σου! Αχ και αυτή μας περασε στο ύψος! τι θα γινει με την περίπτωσή μας? :? (ελενάκι μη με μαλλώσεις, ξερεις οτι αγχώνομαι)

Το αστράκι τι ειναι? δεν εχει αυγό?

τζέσικα καλά εκανες και αραξες...

εγώ γιατι τσάκισα ολα τα πτι φουρ???

χριστινάκι και μενα του αρέσουν τα σκουπιδάκια απο το πατωμα...

και οι τριχες (μπλιααααξξξ) και ειμαστε και σαν αρκουδακια με τον άντρα μου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

αχ βρε λορεττα ειπες μια απο τις αγαπημενες μου λεξεις.πτι φουρ.εγω πτι βουρ τα λεω γιατι καθε φορα βουρ με τα μουτρα και αδειαζει σε χρονο dt το κουτι.προβλεπω το τικερακι να μενει για παντα στασιμο

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ελενίτσα να σου ζήσει λοιπόν ο Τασουλινούλις!!!!

Χριστίνα δρομέας η μικρή! έχεις στρώσει στο πάτωμα?

Μαράκι μια χαρά η μπουμπούκα! Ώστε θα ξεκινήσετε και τραχανά? Μωρέ δεν είναι λίγο βαρύ για το μωρό το κατσικίσιο γάλα? Εγώ τον τιμώ συχνά, προμηθεύτηκα και στις διακοπές 2,5 κιλάκια και έτσι έχω προμήθειες για το χειμώνα.

Να σας ρωτήσω, εμείς είμαστε στο στάδιο που πρέπει να εισάγω αστεράκι, πεπονάκι και σία. Μαζί με το ποντικάκι που θα βράσω, θα βάλω κανονικά και τα υπόλοιπα λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκύθι), ή θα βράσω μόνο το κρέας και θα βάλω στο τέλος το ζυμαρικούλι? Γιατί δε θυμάμαι πώς μου το είπε ο γιατρός.

Τζέσικα, τί σκέρτσο η μικρή κυρία!!!!

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ είμαι αρκετά προβληματισμένη γιατί μετά από πολύ καιρό δοκιμάσαμε να δώσουμε στη μικρή μου δικο μου γάλα με μπιμπερό και δεν το ήθελε με τίποτα. Δεν έχω χειρότερο και τη συγκερκιμένη φάση με τη Μαριαλένα την έχουμε περάσει 4-5 φορές μέχρι τώρα, μετά από αρκετές μέρες ζόρισμα το πίνει αλλά επειδή εγώ δυσκολεύομαι πολύ να αντλήσω δεν το συνεχιζω συστηματικά και πάλι γυρίζουμε στο μηδέν. Εδώ να σας πω ότι η μικρή δεν πίνει καν νερό ούτε από ποτηράκι ούτε από μπιμπερό. Τα δικά σας πίνουν νεράκι? Πραγματικά δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω και δε θα ήθελα μεν να αποθηλάσω πριν το χρόνο, αλλά από την άλλη έτσι δε μπορώ να πάω ούτε ένα σινεμά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...