Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαααααααα

χριστιναααααααααα τα μεγαλα πνευματαααααααααααααα!!! :) :) :) :)

Έεετσιιιιιι έετσιιιι....αλλά είδες τώρα εε;; Εξαφανιζόλ!!!!!

Ειρηνάκοοο πότε μετακομίζετε τελικά; Αλήθεια έληξε η απεργία γιατί το ίδιο πρόβλημα βλέπω να έχουμε και μεις....

PCqNp2.png

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ το γκρ πηγαινε για σας ε???:evil:

τι κάνετε?

ξάπλωσα λίγο γιατι αργησα το βράδυ να κοιμηθώ!

Να πω την αλήθεια δεν έγινε τιποτα με την πεθερά χθες. Η μονη συζήτηση που έγινε εκτός παιδιου ηταν για το φαρμακείο. Δηλαδη οτι τώρα που βγαίνει στη σύνταξη αν θα παω εκεί. Και της ειπα οτι ακόμη το παιδί ειναι μικρό και δεν θέλω αλλά αργότερα θα πάω...(αν ειναι καλό κορίτσι:P). αν το παιζει αφεντικό δε θα μπορέσω.

Ετσι και αλλιώς αυτή εκεί μεσα θα σουλατσαρει για τα επόμενα χρόνια...

Ρε παιδιά ενώ δεν κάνει κάτι φοβερό, ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΏΩΩΩΩΩΩΩ

Ελεγε για τον άλλον της το γιο οτι αν κάνει παιδί και βγει αγόρι να το βγάλουν παλι αργύρη. Και φαντάζομαι πως αν βγει κορίτσι θα θέλει να το βγάλουν σουλτάνα...Στην αγγλία θα γεννηθεί απο Ελληνα μπαμπά και Γερμανίδα μαμα και θα λέγεται Soultana! Ε μα γινεται αυτό πια?:shock:

Επισης φαινεται καλή αλλά δεν ειναι και τόσο, μη τρελαθουμε. Θέλει να γινεται το δικό της και εχει παντα κάτι να πει, να κρινει, να υποδειξει...Επισης τα ξερει ΟΟΟΛΑΑΑΑΑ!, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτο της και ολοι στην οικογένεια της ειναι υπέροχοι ενω οι υπόλοιποι λίγο παρακατιανοι...αυτααααααααααααα τη θέλετε? σας τη χαρίζω!

Εντάξει ειμαι και γω λιγο καλομαθημένη, το παραδέχομαι.

αααααααααααα τα'πα και ξελάφρωσα!!!

ειστε καλά κοριτσάκια μου?

εμεις θα φαμε μακαρονάκια που μαγειρευει ο αντρουλης μου αυτή τη στιγμή. μιαμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλα μαρη...ο αντρας σου μαγειρευει κι εσυ θαβεις τη μανα του;;;;χαχαχαχαχαχαχα!!!

η παραπανω περιγραφη μου θυμιζει τοοοοοσο μα τοοοοσο πολυ τη δικη μου πεθερα!!!

βρε λες κι αμα γινεσαι πεθερα να αλλαζει το dna σου και να γινεσαι ενα πραμα οπως το παραπανω;;;;;;αν υποψιαστω κατι τετοιο....θα πεθαααανωωωω!!!

σημειωση:

εμενα ο πεθερος μου ειναι Χρηστος

ο κουνιαδος μου κι αυτος Χρηστος

ο γιος μου ο μεγαλος Χρηστος

ε

αν κανει αγορι ο κουνιαδος μου θελουν να τον πουν κι αυτο Χρηστο!!!

ελεοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Τσουπ! πάλι κατάφερα και τρύπωσα!!!

Σουλτάνα??????:eek::eek::eek:. Καλέ σταφίδα είναι η κοπέλα να τη λένε έτσι?

Άσχετο, θυμήθηκα μία πιτσαρία στη Σκόπελο που λέγεται la tana και κάνει πολύ ωραία πίτσα!!! Εντελώς άσχετο έτσι? Μην ανησυχείς όμως βρε!!!! Η φοβερή πεθερούλα θα σου βρει τη λύση και θα σου πει να τη φωνάζουν "Tania" καθώς ευρωπαϊκό. Να μου το θυμηθείς!!!!:P:p:p

Τί να πούμε στο δικό μας σόι που είμαστε τρεις πρώτες ξαδέλφες Βασούλες???? Μιλάμε για ψύχωση!!! Ευτυχώς που είμαι η μικρότερη και για να με ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες με λένε Βασούλα, αλλά γερνάω σιγά σιγά τσούπρες και θα καταλήξω γεροντοβασούλα! Τί να πει η πρώτη ξαδέλφη που τη φωνάζουν "η Βάσω η μεγάλη" από 10 χρονών? Πίκρααααααααα!!!!!!!

χριστινα με εναν μεταφορεα που μιλησα μου οτι μεχρι την κυριακη σιγουρα θα απεργουνε.ασε κοτσανες.και εχουμε και τον ιδιοκτητη και μας εχει χρεωσει οτι του ερχοτανε στο μυαλο.μας εβαλε και του πληρωσαμε συντηρηση καυστηρα 80 ευρω.και 150 για 10 μερες απο το νοικι.

4ywWp2.png

χαχαχα!!!!πρινσι κι εμενα μια απο τα ιδια!!!ευτυχως ειμαι κι εγω η μικρη και με φωναζουν Ελενιτσα...ακομα και τωρα! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πίκρα Ρηνιώ με τους μεταφορείς ε? Πρέπει να φύγετε φαντάζομαι μέχρι τέλος του μήνα? Αλήθεια το καινούριο σας σπίτι πού είναι? Αλλάζεις περιοχή ή όχι?

Κρίμα πάντως που δεν απεργούν και οι μπουλντόζες να γλιτώσω λίγο θόρυβο, εντωμεταξύ έχουν αφήσει το σκαπτικό ακριβώς έξω από την εξώπορτά μας! Μια οπτασία!

ωχ ρηνιω μου.....ευκαιρια εψαχνε ο ιδιοκτητης σας μου φαινεται...αλλα...δε καταλαβα....γιατι εσεις να πληρωσετε συντηρηση καυστηρα;;;;αυτα νομιζω οτι ειναι του ιδιοκτητη....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!!!!πρινσι κι εμενα μια απο τα ιδια!!!ευτυχως ειμαι κι εγω η μικρη και με φωναζουν Ελενιτσα...ακομα και τωρα! ;)

Ώστε δεν είμαι η μόνη ε? Η φάση είναι ότι και τα ανηψάκια μου (δηλαδή τα παιδιά των πρώτων ξαδέλφων μου) με λένε "η θεία η βασούλα"!!!!! Ντόινγκ!!!!!!!

Εγω παλι θυμαμαι το ενας ιπποτης για τη Βασουλα και μου ερχεται στο μυαλο εσυ και ο λορδος σου!!! :) :) :)

Αναστασιο τον ειπαμε,Ανασταση και ενιοτε Τασουλη(χιχι)τον φωναζουμε!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πω πω βρε ειρήνη μέχρι την Κυριακή;; Έτσι μας βλέπω και εμάς να αναβάλεται η μετακόμιση 4-5 μέρες αργότερα... γμτ!!!!

Σουλτάνααα;; χααχχαχχα ναι βρε λορέττα μου θυμάμαι που το είχες ξαναπεί!!! Παιδιά δεν έβγαζα το παιδί μου σουλτάνα που να χτυπιόντουσαν κάτω ολημερίς και οληνυκτίς γονείς και πεθερικά!!!

Λοιπόν η ετυμηγορία σύμφωνα με αυτά που μας περιγράφεις έιναι ότι έχεις δίκιο!!! χαχααχαχ Θα μου την έσπαγε και εμένα πολύ η ξερολίαση ειδικά σε ότι αφορά το παιδί μου!!! Εμένα ευτυχώς η πεθερούλα μου είναι πολύ καλή και δεν ανακατεύεται καθόλου και σε τίποτα!! Πάντως πιστεύω ότι τους γονεις μας πρέπει εμείς να τους βάζουμε στη θέση τους και τα πεθερικά οι σύζυγοι...!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...