Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!!!!Επιτελους το καφε μας φαινεται να ζωντανευει!!!(ερεεεε και που να παισουν και τα κρυα!)Εμεις ειμαστε καλα μολις τον εβαλα τον μικρο για υπνο αφου ηπιαμε το καφεδακι μας στις γειτονιες της Περαιας!!! :)

Μανιταρακι μου μπαινε εσυ πιο συχνα και θα σου λεμε τα νεα σε περιληψη!!!Επισης...δε γινεται να ρθεις και κατα Θεσσαλονικη μια βολτα;;;; :) :) :)

Πολυ ωραια μερα και σημερα!!!!Τι καλο θα φαμε ομως;;Εγω λεω κοτοπουλακι με ρυζακι να κανω....εσεις;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!! Εδώ ελενάκο δεν έχει και πολύ καλό καιρό...έλεγα να πάρω τη μικρή μου και να πάμε για shopping αλλά ψιλοβαριέμαι τώρα... Εγώ θα φτιάξω ταλιατέλες στο φούρνο με μπέηκον και μανιτάρια! Προσπαθώ να αδειάζω τα ντουλάπια ενόψει της μετακόμισης...

Λορέττα τι έγινε με την πεθερά σου;; Εμένα μου φάνηκε πολύ γλυκειά πάντως στις φωτογραφίες! :wink: (βρε μήπως είσαι εσύ η περίεργη;;;)

PCqNp2.png

καλε τι μηπως;;;;σιγουρα!!!χαχαχαχαχ!!

δε στελνεις και κατα δω μια μεριδα βρε χριστινα μου που βαριεμαι φρικτα(και σημερα) να μαγειρεψω;;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα! Εδώ σκάβουν τα πεζοδρόμια (έρχονται βλέπετε εκλογές!!!;););)) και γίνεται της μουρλής! Είπα κι εγώ να βγούμε βολτούλα πρωινιάτικα, αλλά οι ταλιμπάν ξήλωσαν το πεζοδρόμιο της εξώπορτάς μας και πρέπει να κατέβεις 70 cm για να βγεις στο δρόμο, έτσι προτίμησα το μπαλαούρο. Αχ, προβλέπεται να είμαστε μέσα στη σκόνη και τη λάσπη πολύ καιρό, γιατί το τμήμα του δρόμου ένα στενό μπροστά από το σπίτι μας, ξεκίνησαν να το σκάβουν τον Ιούλιο και ακόμα δεν έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία. Απίστευτο κι όμως Ελληνικό!!! Αυτή τη λύσσα να αλλάζουν τα πεζοδρόμια δεν μπορώ να την καταλάβω. Εντωματαξύ βάζουν αυτά τα μικρά κόκκινα κυβάκια που είναι χάλια γιατί δεν εφαρμόζουν και πολύ καλά. Τέσπα...

Εμένα με επισκέφθηκε ο προκόπης και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Βαρέθηκα, πώς το λένε!!!!! Για μεσημεριανό σνίτσελ με μπέικον και τυράκι, λύση sos!!!

Όσο για τη Λορετοπεθερά, είδα κι εγώ μια κυρία κομψή και καμαρωτή και είπα "λες να είναι η περιβόητη πεθερούμπα?" αλλά ξέχασα να το σχολιάσω! Είναι αυτό που λένε βρε ότι η νύφη σαν θα γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάσει!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λορέττα τι έγινε με την πεθερά σου;; Εμένα μου φάνηκε πολύ γλυκειά πάντως στις φωτογραφίες! :wink: (βρε μήπως είσαι εσύ η περίεργη;;;)

:evil::evil::evil: γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Όσο για τη Λορετοπεθερά, είδα κι εγώ μια κυρία κομψή και καμαρωτή και είπα "λες να είναι η περιβόητη πεθερούμπα?" αλλά ξέχασα να το σχολιάσω! Είναι αυτό που λένε βρε ότι η νύφη σαν θα γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάσει!!!!!!!

:evil::evil::evil:ξαναμανα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαααααααα

χριστιναααααααααα τα μεγαλα πνευματαααααααααααααα!!! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλα ρηνουλα μου!!!εδω σουλατσαρουμε σε ολο το σπιτι και ολη την ωρα μιλαμε....μα τι πολυλογας θα γινει αυτο το παιδι μου!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...