Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΞΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟΝ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ...

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΗΡΕΜΩ....

ΕΚΑΨΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...ΚΛΑΨ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ....

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΛΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ

ΞΕΡΕΤΑ ΤΗΛ ΤΗΣ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ?

εγώ το πήρα από το alouette (το χει και το ήρα) μια φορά έβρασα ρύζι το δοκίμασα και ήταν θεόσκληρο έτσι βάζω τα ζυμαρικά μαζί με το μοσχαράκι στο κατσαρολάκι έχει 10 ευρώ

αυτό για τα καρυκεύματα δεν το χω αν μείνει ευχαριστημένη πες μου να το πάρω αλλά χαζό μου φαίνεται δηλ τι βάζεις μέσα που δεν κάνει να αλεσθεί; εγώ και μαιντανό και κρεμμύδι του αλέθω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στεγια μου δε κοιμαται μαζί μου ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

θηλάζει και μετά οταν χορτάσει αρχιζει το μπουσουλημα και φευγει. Αν κοιμηθώ θα πεσει απο το κρεβάτι...

μπουσουλάει σε οοοοοοολοοοοοοοο το σπιτι και εχει αρχισει να κανει και ζημιές..

τελικά τον σηκωσα γιατι εκλαιγε. αντε να δουμε...

κι εμένα μια από τα ίδια αν τον βάλω στήθος και δεν πεινάει σπρώχνει και σηκώνεται και καμιά φορά ρίχνει και μια δαγκωνιά

i1lzp2.png

Hellooo!! Eπιτέλους ζωή στο καφέεε!!!!!

Έχουμε και λέμε...

ΠΡίντσι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!! Σαν πολλές διακοπές δεν κάνατα εεε; εεε;; Δεν σας έφτασε δηλαδή ο ένας μήνας στη Σκόπελο και είπατε να πάτε και μια βολτίτσα προς σίφνο μεριά;; Λυπήσου μαςςςς!!!!!

(παρεπιμπτόντως οι φώτος που έβαλα δεν ήταν φωτογράφου...δεν τις έχουμε πάρει ακόμα..επιφυλάσομαι)

Στελλίτσα που είσαι χαμένη;;; Σου προτείνω να μην πάρεις το εξάρτημα για τα ζυμαρικά..το έχω πάρει και δεν βολεύει και πολύ καθώς τελικά θέλεις τον διπλάσιο χρόνο για να ετοιμάσεις το φαγητό.. Εγώ όση ώρα γίνεται το υπόλοιπο φαγητό θα βράζω σε μπρικάκι τα ζυμαρικούλια...έτσι λέω...προς το παρόν συνεχίζω με πατάτα...

Ααα...άσχετο ...σήμερα μου είχε τελειώσει η κρέμα και της έδωσα πρώτη φορά γιαουρτάκι...(advance)..ελπίζω να μην έκανα βλακεία.. ξέρει καμία πότε ξεκινάμε γιαούρτι κανονικά;;

Μαρίνα εγώ είμαι μέσα για πρωινή μάζωξη στο mall!! Θέλω πολύ να σας γνωρίσω!!!!!! Απλά αν γίνεται όχι την ερχόμενη εβδομάδα γιατί θα ετοιμάζομαι για τη μετακόμιση!

Λορέττα στον φίλο φωτογράφο μπορεί τελικά να έκανα ένα δώρο αντί για χρήματα!

Τζέσικα μην ανησυχείς καλέ για τα δοντάκια...εμένα που είναι 9 μηνών και ακόμα φαφουτάκι τι να πώ;; Για την φίλη δεν σχολιάζω... εμένα από τη μια θα μου έμπαιναν και από την άλλη θα μου έβγαιναν αυτά που θα έλεγε...έλεος!!!

Τάο και τέταρτο βρε θηρίο;;; Ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις!!!!

PCqNp2.png

Επιτέλους μαζευτήκαμε!

Χριστινάκι όταν ξεμπερδέψεις με τη μετακόμιση, πες να το κανονίσουμε! Μακάρι να μπορούν και οι υπόλοιπες!

Με έχει τρελάνει ο μικρός γιατί σηκώνεται ανά 5' και δε λέει να κοιμηθεί και μου ξυπνάει και το μωρό! Τα νεύρα μου, τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα γιατί σηκώθηκε πάλι.

mGKop3.png60Jvp3.png

Να' μαι πάλι! Είπαμε, όσα δεν έγραψα σε 15 μέρες, θα τα γράψω όλα σήμερα λέμε!!!!!!!!!

Χριστινούκο πες μου δηλαδή ότι τις φώτο τις έβγαλες εσύ και "θα πηδηχτώ από το παράθυρο" που λέει και μια ψυχή!!!:P:p:p. Μιλάμε τον τρως άνετα τον επαγγελματία!!! Ώστε γι' αυτό μου φάνηκε ασυνήθιστη η φωτο με τις μπουμπουνιέρες δίπλα στην Luis!!!

Βασικά στη Σίφνο πήγαμε για ένα γάμο της ξαδέρφης του άντρα μου και μια που κουβαλήσαμε για δεύτερη φορά την προίκα μας, είπαμε να κάτσουμε και λίγες μέρες! Σωστό?

Μαρίνα θέλω πολύ συναντησούλα αλλά για mall το βλέπω δύσκολο, σνιφ...

Διαφημίσεις

ΜΑΜΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....

ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ...

ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΦΑΓΗΤΟ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

να μαι παλι...ο μικρος σημερα ηταν μεσα στην τσιριδα!!!με πονοκεφαλιασε...μετα επιασα το σιδερωμα και επιτελους τωρα τελειωσα και ειπα να μπω...

ειναι καμμια εδω????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ουφ δεν αντεχω ..εχω μενει στισ 19 τα υπολοιπα αυριο.

καλησπερα ειπα?

χριστινακι κουκλες και οι 2.λορεττα κουκλος και σοβαρος ο αργυρακος μπραβο το μωρο μου.σοφακι μου χρονια πολλα αντε και στην κορη.(σαραντα μερες δεν κραταει η γιορτη?

izE6p2.png?S6UQkQqM

τα νεα μας .η μικρη τρωει τα παντα και η γιατρος ειπε γιαουρτακι το απογευμα γιατι ειναι χοντρη.ομως αυτη θελει και το γιαουρτη και την κρεμα,απο που πειρε δεν ξερω....

ο μεγαλος παει πρωτη και περιεργοσ ειναι μια χαρα μολισ γυρισει αμεσως διαβαζει και μετα ολα τα υπολοιπα .και το μεσημερι τα μικρα μου καθονται στο δωματιο τους κι εγω κοιμαμαι απο τις 15 μεχρι τισ 17 με την μπεμπα .απιστευτω?ουτε κι εγω ξερω πως και το κανουν αυτο.θαλασσα σταματησαμε πριν 3 μερες. μπορω να πω οτι βαρεθηκα δεν ηθελα αλλο απο τον ιουνιο σχεδον καθε μερα.του χρονου να ειμαστε καλα.

δοντακι ακομα τιποτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

τον οκτωμβρη θα ερθω (μαλλον) 17εχω γαμο και 18 ειναι τα εξαμηνα τισ μανουλας μου .μαλλον θα ερθω απο 15 και θα φυγω 18.αμα κανονισετε καφεδακι ειμαι μεσα.παω να διβασω καμια σελιδα ακομα και παω για υπνο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ταο μου μια χαρα σε βλεπω!και με τρεξιμο και μας τιμας με την παρουσια σου.ματι μην σε πιασει κοριτσακι μου.ευχομαι να σου πανε ολα καλα .ο αντρας σου μαλλον ψαχνει να σου κανει τον γιο,χαχα!

γιαννουλα περαστικα στην μαιρουλα και καλα αποτελεσματα να εχεις.στ

μαρινακι περαστικα στην μικρουλα.ρε μαρινακι τι ειναι και αυτο συνεχεια?ο γιατρος λεει?τον εχεις ρωτησει?για την συναντηση εγω i do!αν εχουμε μετακομισει.μαλλον θα μπορεσω.

λελενιτσα εμμεσως πλην σαφως η τζεσικα σου πεταει σποντες. σου λεει αν παρει ο γιος σου την κορη της θα σας στειλουν και φωτογραφο.

στεγια καλοπερνατε!μπραβο σας!και ο παιδαροςμια χαρ!ματι το πιασει.χριστινακι

λωρακι και εγω συμφωνομε την χριστινουλα.καλυτερα κανεις ενα καλο δωρο στον φωτοφιλο σας.

χριστινα εγω εχω βαλθει να του τα δωσω ολα να τα δοκιμασει.σημερα εδωσα και εγω γιαουρτι.και τοταλ (μια κουταλια) και νουλακ .τις ιδιες γκριματσες εκανε με τα δυο αλλα ανοιγε τοστοματακι του ο ξινιορος μου .σημερα σηκωθηκε ορθιος πρωτη φορα μοναχουλης του.

μανιταρακι που εισαι?χαιρομαι που ολα πανε καλα.να εισαι σιγουρη πως οταν ερθεις θα πουμε.

τζεσικα και εσυ οκτωβρη θα ερθεις?

4ywWp2.png

Γκουντμορνινγκ!!!

τι μου κανετε???

ειρηνάκι πάλι ξενύχτια? και γω χθες εβλεπα ντιβιντι και αργησα να ξυπνήσω και τωρα νυστααααζωωωωωω!!!

Μανιτάρι πολυ οργανωμένους σας βλέπω...μπράβο τα αγοράκια σου, καλά παιδιά. Ειδα και κατι φωτο απο το καλοκαίρι ειστε ολοι υπέροχοι.

πάω να παιξω με τον μικρουλη μου...

ρε παιδιά βγαινει σοβαρός στις φωτο αλλά κανονικά ειναι πολυ γελαστός... αλλά οταν βλέπει τα φλας παιρνει ύφος...απο το πρωί τώρα λεει μπαμπα μπαμπα μπαμπα, πάω να τον δείρω και ερχομαι....

αααααααααααααα δε σας ειπα για την πεθερά εχθες...θα σας πω πιο μετά ομως

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα σας κι από μένα! Αυτό το κοριτσάκι μου μου εξηγείται γιατί κάθε μέρα από τις 7 είναι στο πόδι?

Ειρηνάκι μου η μικρή δεν έχει κάτι πέρα από μυξούλες, ο ΓΙώργος έχει λίγο βήχα! Έτσι συμβαίνει δυστυχώς όταν τα παιδιά ξεκινάνε σχολείο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...