Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μονο 2;;;;;!!!Μια χαρα σας βρισκω!! :tongue:

Ο μεγάλος μου είναι λίγο "περιεργούλης" αντί να την σπρώχνει κ να την κοπανάει ανεβαίνει στο κρεβάτι του κ παραμιλάει "δεν με αγαπούν, την βαρέθηκα την αδελφή μου" κ άλλα τέτοια ωραία κ μετά του περνάει.. κ εγώ που το ακούω κάνω την πάπια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μεγάλος μου είναι λίγο "περιεργούλης" αντί να την σπρώχνει κ να την κοπανάει ανεβαίνει στο κρεβάτι του κ παραμιλάει "δεν με αγαπούν, την βαρέθηκα την αδελφή μου" κ άλλα τέτοια ωραία κ μετά του περνάει.. κ εγώ που το ακούω κάνω την πάπια

:lol::lol::lol::lol: κι ο δικος μου τα ιδια κανει!Φευγει και παραμιλαει...ναι..το ξερω εμενα δε με αγαπατε...το ξερω...αληθεια λεω!Ποσο μοιαζουν τελικα ολα τα παιδακια...;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

:lol::lol::lol::lol: κι ο δικος μου τα ιδια κανει!Φευγει και παραμιλαει...ναι..το ξερω εμενα δε με αγαπατε...το ξερω...αληθεια λεω!Ποσο μοιαζουν τελικα ολα τα παιδακια...;

:D:D:D πω πω κ νόμιζα μόνο ότι ο δικός μου παραμιλά:tongue::tongue:

γεια σας!!!τι κανετε?εγω ειχα παει χθες ολη μερα στο εξοχικο με τον μικρο και ηταν πολυ ησυχος!!!κοιμοταν διαρκως πραγμα σπανιο γι αυτον να συμβαινει την ημερα και μ αρεσε παρα πολυ...και σημερα που ειδα ωραια μερα εκανε την πρωτη του βολτα με το καροτσι...πολυ το χαρηκα μεσα στην βολτα ειναι και φαινεται να του αρεσει πολυ!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Έχουν παίξει τα νεύρα μου ρε κορίτσια σήμερα! Τόσοι εμετοί αμάν πια! Ξέρω φταίω που έφαγα σοκολάτες χτες, όμως ειλικρινά δεν αντέχω άλλο! Τρώει ελάχιστα και βγάζει όλο το γεύμα της! Τα έχω ξαναπεράσει με το γιο μου και νιώθω ότι δεν έχω άλλες αντοχές. Μακάρι να καταφέρω μέχρι τις 40 μέρες και μετά νομίζω θα καταλήξουμε σε ξένο αντιαναγωγικό γάλα, μπας και ηρεμήσει και εκείνη και εγώ μαζί! Να μη συζητήσω για το ξενύχτι...

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??εγω συνηλθα οποτε μαλλον δηλητηριαση επαθα..σημερα θα παω για shopping therapy το χρειαζομαι αν και με βλεπω να γυρναω μονο με καλλυντικα σπιτι γιατι θα απογοητευτω με τα ρουχα..εμενα βγαζει εμετουλη αλλα ειναι και απο το ζορισμα γιατι καθε φορα που τρωει μετα ζοριζετε να κανει κακα..

:-D

Βγάζει πάαααρα πολύ Ελκαράκι και εκτός αυτού δείχνει να πονάει, δεν κάθεται να θηλάσει ήρεμα, 4' και κλάαααμα, γενικώς χάλια! Δεν έχω μιλήσει με την παιδίατρο γιατί μου τα είχε πει άπειρες φορές και με το Γιώργο μου, τα ίδια θα μου πει και πάλι! Είναι πολύ υπέρ του θηλασμού και πιστεύει ότι μακροπρόθεσμα ακόμα και σε αυτό το πρόβλημα το βοηθάει το μωράκι αλλά πρέπει να προσέξεις πάααααρα πολύ τη διατροφή ΄μου, να κρατάω το μωρό ψηλά όταν θηλάζει, πολύ ώρα να ρευτεί, το κρεβατάκι να είναι με κλίση, μικρα και συχνά γεύματα και κάαααποια στιγμή θα περάσει! Το θέμα είναι πόσο υπομονή έχω εγώ να τα κάνω αυτά, πόσο μάλλον που υπάρχει και άλλο ένα παιδάκι (πολύ μικρό ακόμα) που έχει την ανάγκη μου στο σπίτι και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ όσο πρέπει! Εντομεταξύ είναι τόσο ψυχοφθόρο να κάνεις αγώνα να θηλάσει με πολύ κλάμα και γκρίνια και μετά να βγάζει το περισσότερο από το γεύμα της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα δε το συζητω κοριτσι μου...εχεις απολυτο δικιο...εδω σε φυσιολογικες συνθηκες και δυσκολευομαι με το θηλασμο οχι με τοσα προβληματα...εσυ ξερεις καλυτερα τι μπορεις να κανεις και τα ορια σου,και η ψυχολογικη σου κατασταση παιζει πολυ σημαντικο ρολο και για το θηλασμο και για την ψυχικη ηρεμια του μωρου σου...

Αννια μου...περαστικα και αγυριστα!Καλα ψωνια..και τα καλυντικα καλα ειναι!Παρε και κανενα παπουτσακι...μπορεις!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Axx βρε Μαρινάκι όντως πολύ πακέτο αυτό που περνάς τώρα... Και εγώ πιστεύω πάντως ότι η ψυχική σου υγεία είναι πιο σημαντική... και ναι μεν θεωρώ ότι ο θηλασμός είναι σπουδαίος αλλά όχι για να τρελαθούμε και όλας.. και εμείς που δεν θηλάσαμε τι πάθαμε?? :rolleyes::rolleyes: Πάντως εσύ μόνο ξέρεις τα όρια σου αλλά σίγουρα δε νομίζω ότι πρέπει να αισθάνεσαι τύψεις αν δώσεις ξένο γάλα! Γιατί και το άλλο σου παιδάκι σε χρειάζεται πολύ τώρα!

Άννια μου περαστικούλια!! Και καλά ψώνια!! Και τα καλλυντικά πάντως μια χαρά είναι! Εγώ Ελενάκι δνε μπορώ να ψωνίσω παπούτσια αν δεν μπω σε mood ολικού μέικόβερ.. .δηλαδή να πάω να πάρω τη σούπερ μπότα για να τη φοράω με το παντελόνι εγκυμοσύνης;; μπααα.....

PCqNp2.png

Άννια μου περαστικούλια!! Και καλά ψώνια!! Και τα καλλυντικά πάντως μια χαρά είναι! Εγώ Ελενάκι δνε μπορώ να ψωνίσω παπούτσια αν δεν μπω σε mood ολικού μέικόβερ.. .δηλαδή να πάω να πάρω τη σούπερ μπότα για να τη φοράω με το παντελόνι εγκυμοσύνης;; μπααα.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Aμ εχεις δικιο βρε Χριστινα μου!!!Δε το ειχα σκεφτει ετσι!!Και αυτο που λες ειναι τοσο σωστο!Εγω πηρα 2 ζευγαρια παπουτσια αλλα δεν εχω με τι να τα φορεσω!!!:lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

εγω μονο σε ενα παντελονι μπασινω κ αυτο δεν ειναι για καθε μερα..γκρρ.τουλαχιστον 2μερες ειμαι σε διαιτα λογω το οτι με πηγε αιμα:oops::lol::lol::lol:..ευελπιστω να χασω 2κιλα..εχασα σχεδον 1,5τωρα με την περιοδο..

:-D

ακομα θελω να σας ενημερωσω οτι αποφασισα να κανω και 4 παιδακι. οχι τωρα σε 3-4 χρονια.κελι ακους? που νομιζες οτι θα εισαι η μοναδικη πολυτεκνη.χιχι ελα ταο σε περιμενουμε κι εσενα στο club..

Ακουωωωωωωω.Μανιταρακι μην με ξεσηκωνεις γιατι θα σε παω κοντρα αν μου φας την πρωτια....:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλησπερα,καλησπερα.ΕΛΕΝΗ πως ειναι ο μικρουλης;καλυτερα;Ειδα κι εγω για το μωρακι το πρωι,ο Θεος να βαλει το χερι του να βρει το μωρακι της η μανουλα..Εμεις το Σαββατο σαραντηζουμε αλλα ισως παω Κυριακη στην Εκκλησια για να παω με τον αντρουλη μου.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...