Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Μπράβο κορίτσι !! Συνήθως με τα δυο μωρά έτσι γίνετε ποτέ δεν φαίνονται ακριβώς τα ίδια !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

οταν θα εχω!!!χαχαχαα!!!δεν ειχα κανενα νεο απο τον φωτογραφο γμτ!

εγω θα εχω τον φωτογραφο που ειχα στο γαμο.για την βαπτιση μου ειπε 700? για 1μεγαλο ψηφιακο αλμπουμ και 3 μικροτερα και 4 dvd.στην θεσ/νικη και οχι μονο τι τιμες παιζουν???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε ρεεεεεε αααα παρα πολυ καλη τιμη!!!Θυμησε μου την επομενη φορα να παρω Κερκυραιο φωτογραφο!! :)

Εμεις καπου εκει ,ενα αλμπουμ μεγαλο αλλα οχι ψηφιακο,ενα μικροτερο 4 dvd και 5 μεγενθυσεις!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αντε ρεεεεεε αααα παρα πολυ καλη τιμη!!!Θυμησε μου την επομενη φορα να παρω Κερκυραιο φωτογραφο!! :)

Εμεις καπου εκει ,ενα αλμπουμ μεγαλο αλλα οχι ψηφιακο,ενα μικροτερο 4 dvd και 5 μεγενθυσεις!

παρε κερκυραια νυφη εσυ και ο φωτογραφος θα ακολουθησει!:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

παρε κερκυραια νυφη εσυ και ο φωτογραφος θα ακολουθησει!:P:p:p

αχαχαχαχαχα σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!! :D:D:D:D:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα Μαρινακι!Τη μερα που θα ξυπνησεις και θα ειστε ολοι καλα να μας το πεις να τη γιορταζουμε εθνικη επετειο! :)

:-D:grin::-D:grin::-D:tongue: Δεν το βλέπω να το γιορτάζουμε κάθε χρόνο, κάθε δίσεκτο και αν...

Τζέσικα λογική μου φαίνεται η τιμή, αν και στις μεγάλες πόλεις έχουν ξεφύγει λίγο παραπάνω. Εμάς με το μεγάλο ψηφιακό, 4 dvd, 120 φώτο στο χέρι, δειγματολόγιο με όλες τις φώτο, 5 μεγεθύνσεις, 5 μεγεθύνσεις με κολάζ, κορνίζα ή κάτι άλλο 700ευρώ (κανονική τιμή είχε 750 αν δεν κάνω λάθος και μας έκανε κάτι καλύτερο γιατί είναι γνωστός μας)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τζέσικα μην ανησυχείς! Εμένα η μαμά μου λέει να αργήσει να βγάλει τα πάνω για να βγουν φαφουτέ οι φωτογραφίες στη βάφτιση!!!Ντόινγκ!!!! Ελενίτσα, πώς μου ξέφυγες!!! Βεβαίως θα σε δω, αλλά μάλλον αργότερα γιατί ο χρόνος μου τελειώνει! Ξέρεις από τη φωτογραφία λείπει η τέταρτη χάριτη, καθώς απεχθάνεται τους παπαράτσι!

Ναι λοιπόν γκρεμίστηκε φούρνος!!! κανονήσαμε βάφτιση 21/11!!!!

λοιπον κοριτσια αφου μαζευτηκαμε ηθελα να θιξω ενα θεμα το οποιο με εκνευριζει αφανταστα.προκειται για μια γνωστη μου η οποια μου παρουσιαζει το παιδι της σαν παιδι θαυμα και προσβαλει ολα τα υπολοιπα μαζι και το δικο μου.μονο και μονο επειδη ειναι φιλοι οι αντρες μας δεν της εχω δωσει και μια αναποδη αλλα προσεχως δεν εγγυουμαι.εσεις στην θεση μου τι θα κανατε.να σημειωσω οτι δεν παιρνει απο λογια και οταν πας να παινεψεις το δικο σου παιδι το γυρναει αμεσως στα προτερηματα του δικου της

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλεεεε χαμός!!

τι κανετε βρε κοριτσια!

πρινσι ετσι κανει ο κόσμος!!! :-))))

αντε να σε "βλεπουμε"

Παραπονιάρα ΤΑΟ μας υπομονη με τα κοριτσακια σου! Θελεις και 4ο ε?????

τζεσικα και μεις φατουτηδες ειμαστε...αντε να δουμε ποτε!!! στο χρονο μας βλέπω

Ελεναααααααααααακι

Μαρινα και μεις κοιμηθηκαμε καλά (δηλαδη ξυπνησαμε μονο δυο φορές)

ματς

εμενα ο φωτογραφος που ειναι φιλος μου δε μου ζητησε λεφτά...

μπουααα

αλλα κατι θα του δώσω ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

:-D:grin::-D:grin::-D:tongue: Δεν το βλέπω να το γιορτάζουμε κάθε χρόνο, κάθε δίσεκτο και αν...

Τζέσικα λογική μου φαίνεται η τιμή, αν και στις μεγάλες πόλεις έχουν ξεφύγει λίγο παραπάνω. Εμάς με το μεγάλο ψηφιακό, 4 dvd, 120 φώτο στο χέρι, δειγματολόγιο με όλες τις φώτο, 5 μεγεθύνσεις, 5 μεγεθύνσεις με κολάζ, κορνίζα ή κάτι άλλο 700ευρώ (κανονική τιμή είχε 750 αν δεν κάνω λάθος και μας έκανε κάτι καλύτερο γιατί είναι γνωστός μας)

γι'αυτο ρωτησα γιατι ξερω ξερω οτι στις μεγαλουπολεις ειναι πιο τσιμπημενα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Τζέσικα μην ανησυχείς! Εμένα η μαμά μου λέει να αργήσει να βγάλει τα πάνω για να βγουν φαφουτέ οι φωτογραφίες στη βάφτιση!!!Ντόινγκ!!!! Ελενίτσα, πώς μου ξέφυγες!!! Βεβαίως θα σε δω, αλλά μάλλον αργότερα γιατί ο χρόνος μου τελειώνει! Ξέρεις από τη φωτογραφία λείπει η τέταρτη χάριτη, καθώς απεχθάνεται τους παπαράτσι!

Ναι λοιπόν γκρεμίστηκε φούρνος!!! κανονήσαμε βάφτιση 21/11!!!!

με το καλο!!!!και το ονομα αυτου........???????????????

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλεεεε χαμός!!

τι κανετε βρε κοριτσια!

πρινσι ετσι κανει ο κόσμος!!! :-))))

αντε να σε "βλεπουμε"

Παραπονιάρα ΤΑΟ μας υπομονη με τα κοριτσακια σου! Θελεις και 4ο ε?????

τζεσικα και μεις φατουτηδες ειμαστε...αντε να δουμε ποτε!!! στο χρονο μας βλέπω

Ελεναααααααααααακι

Μαρινα και μεις κοιμηθηκαμε καλά (δηλαδη ξυπνησαμε μονο δυο φορές)

ματς

εμενα ο φωτογραφος που ειναι φιλος μου δε μου ζητησε λεφτά...

μπουααα

αλλα κατι θα του δώσω ε?

αφου θηλαζεις καλυτερα να τα βγαλει στον χρονο που θα εχεις αποθηλασει γιατι η κουμπαρα μου υπεφερε απο τα δαγκωματα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Θα σταματουσα να τη βλεπω!!!(τουλαχιστον μονη μου.....γιατι κανεις δε θα εγγυοταν για τη σωματικη της ακεραιοτητα!!χαχαχα)

Πρινσι μου μη κανεις στο κοπο δεν εχω φωτος μπουχαχχα! :)Με το καλο η βαφτιση!

Μαρινακι...καθε 4 χρονια;;;σαν τους Ολυμπιακους;;;χαχαχαχαχ!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τζαμπα μαρη;;;φτου σου!:) :) :)ε...δωσε του κατι τις του ανθρωπου...τοσο κοπο εκανε να βγεις κουκλα στις φωτογραφιες! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Είναι να μην πάρουμε φόρα εμείς εδώ και όχι τίποτα άλλο πρέπει να πάω να ξυπνήσω τη μικρή!

Τζέσικα κι εμένα μου τη δίνουν απίστευτα κάτι τέτοιες!!! Κόψε τα πολλά-πολλά όσο μπορείς γιατί κρίμα να ξεκινήσεις πυγμαχία, κάνε κανένα άλλο άθλημα για αρχή!

Λορέτα ωραίους φίλους έχεις! Πολύ καλός που σας πρότεινε να το κάνει δωρεάν! Νομίζω να του δώσεις κάτι για τις εκτυπώσεις τουλάχιστον.

Πρίνσι μου με το καλό η βάφτιση του Λόρδου!

Και επαναφέρω το γνωστό θέμα! Θα συναντηθούμε κανένα πρωινό (άντε και απογευματάκι) οι Αθηναίες? Κανένα mall σας βολεύει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...