Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, φαινόταν ένας σάκος όταν είχα πάει για πρωτο υπέρηχο. Μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκε και ο δεύτερος. Και οι δύο είχαν έμβρυα, αλλά στο ένα δεν ακούσαμε καρδιά. Τώρα είδαμε και τους δύο κατευθείαν, αλλά με διάφορα στο μέγεθος. Ο μικρός εντελώς άδειος κ ο μεγάλος είχε πραγματακια μέσα..! Είναι νωρίς μου είπαν για να ξέρουμε σίγουρα. Κι ότι σε μια εβδομάδα θα φανεί ο.τι είναι..!

Σ ευχαριστώ!! Με το καλό και στα δικά σου όπου να ναι!!,❤️❤️ Για το γόνατο .. ένα "πι" ίσως βοηθούσε. Εγώ έχω πάντα ένα στο πατάρι για ώρα ανάγκης. Μεγάλες γυναίκες είμαστε!!χαχαχαχ

Είναι η υπερένταση από την εξάντληση της ημέρας! Είναι ύπουλη η προγεστερόνη!!!χαχ

Μα περιμένω να με πιάσει το βράδυ αντί το πρωΐ,εχει πάει 3 κ ακόμα το μάτι γαρίδα.Το πρωΐ βέβαια μπορεί να βοηθάει κ η Vasclor.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!!! Καλέεε που είναι οι πρωινές;; Το κλείνουμε το μαγαζί;;

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κορίτσια, αλλά τα περισσότερα τα έκανε η κυρία που έφτιαξε τα βαφτιστικά...εγώ έκανα κυρίως το στολισμό στο τραπέζι που δυστυχώς δεν βγάλαμε φωτογραφίες αλλά ήταν πάλι στο ίδιο στυλ με τις φώτος!!

Μαρινάκι είδα τις φωτογραφίες της βάφτισης που ήταν πραγματικά ΟΛΑ υπέροχα!!! Υπερπαραγωγή όχι αστεία!! Η τοσοδούλα σας είναι πολύ πολύ όμορφη με καταπληκτικά μάτια!! Αλήθεια από ποιον τα έχει πάρει;; Εσύ κουκλάραααααα!!!! Μαυρισμένη καλλονή!!! Όχι σαν εμένα που ήμουνα μέσα στην ασπρίλα...!! Και κατάλαβα τι έλεγες για το φόρεμα σου στην φωτογραφία που πάς να βγάλεις τα ρούχα της Μαριαλένας..σούπερ σέξυ αλλά ωραίοοοο!!!!!!!! Κούκλα!!! Άντε και το χρόνου!!!!!:P:p:p:p

Λορεττάκι το δικό μου φόρεμα λογικά θα έχει βγει σε αρκετές του φωτογράφου αλλά σου λέω καλέε...ήταν πολύ απλό!!

Που είστεεε;;;

Ααα...τώρα είδα... γίναμε 9!!!!!!

PCqNp2.png

Πόπο μεγάλωσε Χριστινάκι το κοριτσάκι σου! Σε λίγο θα χρονίσουν και δε θα έχουμε καταλάβει πώς πέρασε ο καιρός! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, ειδικά σε αυτή τη φώτο μου ήρθε κόλπος όταν την είδα! Όπως έσκυψα πάλι καλά που δεν είχαμε κι άλλες αποκαλύψεις! Χα,χα,χα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Eυχαριστω πολυ κοριτσακια μου!

Μαρίνα τελειες οι φωτο, πολυ καλος ο φωτογραφος αλλα και εσεις ολοι κουκλοι,

Χριστινα τα φουστανακια παρα πολυ ωραια και η μικρουλα πολυ γλυκο μωρακι.

Υγεια να εχουν μωρε τα κουκλακια μας ειναι ολα πανεμορφα!

Α! Για κουτι τον ιδιο καναπε ειχαμε και εμεις.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγωωωω!!Πηγα εκανα εξετασεις αιματος για θυροειδη και τα αποτελεσματα θα τα παρω....σε ενα μηνα!!!χααααααααααχαχαχαχαχα!

Λοιπον αρχιζω!!!

Αγγελικη να σου ζησει η κουκλα σου!!γιατι περι κουκλας προκειται!!! :)

Να ειναι καλοφωτιστη και καλοτυχη στη ζωη της!Οι φωτος υπεροχες!!

οσο για σενα χριστινακι μου....ο,τι και να πω ειναι λιγο!μεσα σε τοσο λιγο χρονο εφτιαξες τοσο ομορφα πραγματα!μπραβο σου!

Αιτουμαι μονο μια φωτος που να φαινεται το φορεμα!οχι τιποτα αλλο κοντεψαμε να ξαναγκαστρωθουμε οι λεχωνες με το ποιο θα βαλεις τελικα!!

Κι εγω θελω γυμναστηριο αλλα ειναι μακρια γμτ...........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας!

τι κάνετε?

εγώ πήγα στη μαμά μου σημερα με τον μικρό, ο οποιος μας ψόφησε γιατι δε κοιμοταν με τιποτα αλλά ουρλιαζε οταν τον βάζαμε στο κρεβάτι και μαλιστα πιανοταν απο τα καγκελα και σηκωνοταν ορθιος. Αυτο το παιδί προτιμάει να περπατήσει πριν την ώρα του παρά να κοιμηθεί....

τώρα τον εστειλα κανενα δυωρο στην πεθερά μπας και ξεκουραστώ.

μπουχουχου αυριο θα ερθουνε επισκεψη!!! μπουχχχχχχχουουουουουοουουουου! ρε παιδιά τι κακό και αυτό να μη θέλω να βλέπω την πεθερά μου...!!

τι να τους φτιάξω? κανενα κεικ βαρετό?

επίσης εχω να πω οτι πειναω συνέχεια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι αφού κρατάνε και λίγο το παιδί και ξεκουράζεσαι πάλι καλά! Εμένα η πεθερά μου νιέντε, τίποτις, ποτέ! Βέβαια έχει κάτι θεματάκια υγείας τελευταία οπότε κι εγώ δε θέλω, αλλά έτσι κι αλλιώς έχει συνέχεια τις κουνιάδας μου οπότε πούυυυυ χρόνος για μας. 2 φορές πέρυσι με την κοιλιά στο στόμα, που είχα άρρωστο το μικρό και δε μπορούσε να πάει σχολείο κι εγώ δε γινόταν να πάρω άδεια μου το έκαναν μέγα θέμα για να έρθουν. Είμαστε και λίγο μακρυά βέβαια οπότε, 1 στις 15 πάμε εμείς και τέλος!

mGKop3.png60Jvp3.png

ααα δεν έχω παράπονο, οποτε τους πω τον κρατάνε και μάλιστα με πολυ χαρά! αλλά και μεις δε κάνουμε κατάχρηση, δύο φορές την εβδομάδα απο 3 ώρες! Αρκουν για να χαλαρωσω λίγο. Βέβαια σκεφτόμαστε την παρασκευή να τον αφήσουμε και βράδυ.

Μαρινάκι θηλάζεις ακόμη?

πως τα πας?

Χριστινάκι πω πω 9 μηνών ε? μεγάλωσε μωρέ το κοριτσάκι σου. Κανα δοντι θα βγάλουμε ή μπα?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέτα μια χαρά, φαντάζομαι είναι το πρώτο εγγονάκι τους οπότε άλλο που δε θα θέλουν να τον κρατάνε και εκείνος θα καλοπερνάει!

Εμείς συνεχίζουμε θηλασμό, τρώει φρούτα και μεσημεριανό, κρέμα από λίγη έως καθόλου και κάνει 4-5 γεύματα θηλασμού. Θα ήθελα όμως κάπου στο χρόνο να αποθηλάσουμε και αγχώνομαι και μόνο στη σκέψη γιατί όσο μεγαλύτερο είναι το παιδί τόσο πιο δύσκολα! Τέσπα θα δούμε τότε τι θα κάνουμε! Εσείς φάγατε τίποτα σήμερα? Μετράς πόσες φορές τον θηλάζεις?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι εμενα στη γιαγιά του εφαγε λίγη κρέμα και ενα ροδάκινο! Αυτο μόνο σήμερα. Ο γιατρός ειπε να του δινουμε οπωσδήποτε λίγο κρεας και οσο τρώει. Απο μένα δε τρώει ποτε στερεές. Κλεινει το στομα και κλαιει. Δεν τον πιέζω. Χθες του έδωσα γιαουρτι και εφαγε...του άρεσε. Γιατι δε δοκιμάζεις?

Και γω κάπου τόσο θηλάζω αλλά βγάζω και δυο φορές με το θήλαστρο! Σκεφτομαι και γω να αποθηλάσω στον χρόνο αλλά δε ξέρω πραγματικά πως θα γινει...Πως θα νοιώσω, πως θα ειναι ο μικρός...

Γλυκουλα και μενα σημερα δεν ηθελε καθολου να κοιμηθεί...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέεεραααα!

πως κοιμηθήκατε? εγώ πολυ καλά ευτυχώς! δε ξυπνησα καθόλου το βράδυ. Ο μικρός ξύπνησε μια στις 5 που τον τάισε ο άντρας μου και τώρα που τον θήλασα και ξανακοιμήθηκε!

Πάω να κάνω καφέ...

πάω για καφέ λεεωωωωωωω

ακουτε καλε?

αααααααααα μόνη μου το κλεινω, μόνη μου το ανοιγω... τι θα γινει?????:tongue:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...