Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Sisheido είπε:

Τέλεια νέα!!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι... το σπίτι, η καρδιά και η αγκαλιά σας θα γεμίσει!!!

Εμένα σου είχα πει ότι στον πρώτο υπέρηχο φαινόταν μόνο το ένα... ο άλλος φάνηκε στον επόμενο! Ελάχιστη διαφορά είχαν κατά τη διάρκεια της κύησης και μόλις 200 γραμμάρια όταν γεννήθηκαν! Τώρα βέβαια ο μπέμπης έχει ξεφύγει κι έχουν 2 κιλά διαφορά με τη σταλιτσα!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, φαινόταν ένας σάκος όταν είχα πάει για πρωτο υπέρηχο. Μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκε και ο δεύτερος. Και οι δύο είχαν έμβρυα, αλλά στο ένα δεν ακούσαμε καρδιά. Τώρα είδαμε και τους δύο κατευθείαν, αλλά με διάφορα στο μέγεθος. Ο μικρός εντελώς άδειος κ ο μεγάλος είχε πραγματακια μέσα..! Είναι νωρίς μου είπαν για να ξέρουμε σίγουρα. Κι ότι σε μια εβδομάδα θα φανεί ο.τι είναι..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χμμμ και εγώ θα κάνω, αλλά δε με σώζει μία επεμβασούλα, βγάλε από μπουτάκι, από πισινό, από στήθος, από κοιλιά, από τι άλλο ξεχνάω?

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Λορετάκι!

ελα μωρέ! θα βγάλουμε λιγο μπουτι κοιλιά και ειμαστε οκ...δε θα γινουμε και τοπ μοντελ...

η φιλη μου το εκανε στην ελβετία..μάλλον πρέπει να πουλήσω κανενα οικοπεδο (που δεν εχω) για να το κάνω ε?

εγώ δε θέλω τοσο στο σωμα οσο στο πρόσωπο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, ναι πώς ξέχασα, να κόψουμε και κάμποση μύτη, και διάφορα άλλα στο πρόσωπο! Μωρέ όχι οικόπεδο, πολυκατοικία να πουλήσω δεν ξεχρεώνομαι!

Γλυκούλα θα δοκιμάσω να βάλω κι εδώ καμιά φώτο να δεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γλυκουλα μου τα κιλά ειναι στο χέρι μας!!!! Λίγη θέληση χρειάζεται. Ισως ακόμη δεν εισαι ετοιμη!

Μαρινακι η μυτη ειναι γοητεία! Ασε που τώρα μεγαλώσαμε για τετοιες αλλαγές κατα τη γνώμη μου! Καμιά ρυτιδουλα να φύγει, λίγο η χαλάρωση να στρώσε και εξω απο την πορτα! μη γινουμε και πολυυυυ ωραίες...δε κανει

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΓΙα το γυμναστήριο θα συμφωνήσω Γλυκούλα, προσωπικά με ανανεώνει απίστευτα! Εϊχα να πάω 2 μήνες και αυτή την εβδομάδα ένιωσα άλλος άνθρωπος! Ειδικά σήμερα έκανα στεπ χοροπήδησα και χόρεψα με την καρδιά μου και πολύ το ευχατιστήθηκα!

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν ειναι μονο τα κιλα εχω ανοιξει παντου!!!πρεπει ν αρχισω γυμναστηριο για να γινω λιγακι ανθρωπος!

αααχχχχ πονεμενη ιστορία το γυμναστηριο. Μονο η μαρινα τα καταφέρνει και παει...εγώ ολο λεω πως θ'αρχισω και ποτε δε ξεκινώ...

χρόνο εχεις γενικά? που αφήνεις τον μικρό?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αααχχχχ πονεμενη ιστορία το γυμναστηριο. Μονο η μαρινα τα καταφέρνει και παει...εγώ ολο λεω πως θ'αρχισω και ποτε δε ξεκινώ...

χρόνο εχεις γενικά? που αφήνεις τον μικρό?

τον κραταει η μαμα μου αφου μενουμε και στο ιδιο σπιτι και δεν του κακοφαινεται του μικρου κιολας...απλα εδω στην εξοχη που ειμαι ειναι μακρυα να παω και χωρις αμαξι ειναι πολυ δυσκολο!θα το προσπαθησω ομως!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου! Όλα τα μωράκια μας είναι υπέροχα!

Η αλήθεια είναι ότι για μένα είναι βασικό που είναι κυριολεκτικά 4-5 πολυκατοικίες μακρυά το γύμναστήριο! Μέσα σε 1,5 ωρίτσα το πολύ έχω ντυθεί, έχω πάει, έχω γυμναστεί, έχω επιστρέψει, έχω κάνει ντουζ και έτοιμη και ανανεωμένη να αναλάβω ευθύνες!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσια δεν διαβασα τιποτα ειχα μια γεματη μερα παλι σημερα....να κανω μια ερωτηση αν ξερει καμια ν αμου πει...η κουνιδα μου πριν 2μερες χρονισε η κορη της(το σαββατο)και σημερα της ηρθε απολυση απο την δουλεια..δουλευει κανονικα απο 18/6...το απογευμα ομως εκανε τεστ γιατι ειχε καθυστερηση και βγηκε θετικο..τι γινετε σε αυτη την περιπτωση|??

Νομίζω ότι πρέπει να το εκμεταλλευτεί και δε μπορεί να την απολύσει! Να πάρει χαρτί από το γιατρό να το ανακοινώσει αρχικά στον εργοδότη και αν δε γίνει κάτι κατευθείαν στην επιθεώρηση εργασίας. Εκείνη υπέγραψε κανένα χαρτί? Το καλύτερο είναι να ρωτήσει άμεσα με τηλέφωνο στην επιθεώρηση εργασίας πώς πρέπει να το χειριστεί.

mGKop3.png60Jvp3.png

οντως μαρινακι μου τα μωρακια μας ειναι το ενα καλυτερο απ το αλλο!!!

ιωαννα μου αν δεν κανω λαθος, θα το ψαξω καλυτερα, ισχυει η απολυση της γιατι ειναι μικρη η εγκυμοσυνη της και δεν την ειχε ανακοινωσει ακομα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...