Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε παιδιά μια ερώτηση. οταν μαγειρεύετε τα παιδιά τι τα κανετε? γιατι εμενα μπουσουλάει και ερχεται και με βρισκει στην κουζίνα...

φανταζομαι τα δικά σας κοιμουνται ε???

κλααααψψψψ

το φαι το εβαλα στο φουρν αλλά εκανα μια κουζινα χαλια!

χιχι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Χαλαλι η κουζινα Λορετακι μου!!!

Κι εγω εκανα μια ηλεκτρικη και να συμμαζευτω λιγο μεχρι να ρθει ο μεγαλος να τα κανει παλι λιμπα γερονς να ναι!! :)

Εγω τον εχω στα ποδια μου....του φερνω παιχνιδια και καθεται κοντα μου...απλα προσπαθω να τον κραταω οσο το δυνατον μακρια απο το φουρνο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

το φαί έγινε πολυυυυυυυυυυυ μετριο, δηλαδη αν δεν πεινας πολυ δε το τρως. Ευτυχώς εμεις πεινουσαμε!!!

Κέλι μου τροφαντό το κοριτσάκι σου. Και μεις ομως πρέπει να εχουμε γινει 9 κιλά...

τελικά δε βλέπω να τον γράφω baby swimming τα 'χω παρει με τον παοκ, δυο φορές ανέβηκα, βαριεμαι να παω ξανά.

ομως θα παω aqua aerobic στην Χανθ.

και ειπα τον μικρο να τον γραψω απο ανοιξη μωρέ....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ε ψιτ....λιγα λογια για τη Παοκαρα ετσι;;;;;; :) :) :) :)

Ναι μωρε.....αστο προς το παρον που θα το τρεχεις το μωρο με ....τα χιονια!χαχαχαχ

πανε εσυ ακουα και ρωτα μηπως εχει και ακουα αερομπικ για μωρα :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

να σας ζησει η αριαδνη χριστινα μου...καλοτυχη η νεοφωτιστη...

εμεις ημαστε μεσα στην γκρινια παλι σημερα και δεν ξερω γιατι!!!!δεν ηρεμει με τιποτα ομως με εχει τρελλανει σημερα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χριστινάκι να σας ζήσει η Αριάδνη σας! Πολύ όμορφο όνομα διαλέξατε, μπράβο σας! Άμα μπορείς βάλε φώτο μετά!

Κέλη μου 10.200? Μπράβο σας! Εμείς πότε θα γίνουμε 7.200 οέο? 3 ολόκληρα κιλά έχουμε διαφορά! Το όνειρό μου είναι στο χρόνο να πιάσει το 9αρι αλλά με την καμία η τοσοδουλα είπαμε τα παχυντικά κλπ κλπ (βλέπε κρέμες) ούτε να τα φτύσει! Τίνος είναι το παιδί, καθόλου δεν πήρε από τη μάνα του! Από γκρίνια χτες βράδυ και εμείς δώσαμε ρεσιτάλ και ντεπόν έδωσα κατά τις 6 και σωτηρία δεν είδα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου, ολες καλα απο οτι διαβαζω, εκτος απο κατι μυτουλες που εχουμε και εμεις.

Χριστινα μου να σου ζησει η ζουζουνιτσα σου!!Ευτυχια και αγαπη ευχομαι.

Εμεις ειχαμε παει απο την πεμπτη στην Τηνο για την βαπτιση της μικρης. Τα καταφεραμε τελικα και κατα την διαρκεια του μυστηριου και στο τραπεζι ολα ηταν τελεια κατα τα αλλα ειχαμε και εμεις τσακωμους και μπερδεματα αφθονα!

Τελος παντων βαπτισαμε την κουκλιτσα μας και το ονομα αυτης ΜΑΡΙΑ!!! Σας βαζω φωτο στο αλμπουμ και επιφυλασομαι και για αλλες.

Ειρηνουλα ελπιζω να τακτοποιηθηκες στο καινουριο σπιτι επιτελους.Τρελη ταλαιπορια ρε εσυ και ξερεις ε? Παιζει να μετακομισω και εγω.

Καποια ρωτησε για γιαουρτια και εγω τα advance με φρουτα δινω.

Ελενακι διαβαζα για τα βρωμικα και πραγματικα αγωνιζομαι να αντισταθω αλλα δεν πιστευω να τα καταφερω τελικα. Τα κανεις ολα για να μας παχυνεις ε? καλαααααααααα!!!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Angel να σας ζησει και εσας η Μαρια σας.Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη.:)Πολυ ωραιες οι φωτο να την χαιρεστε.

Καλα Ελακο τι να πω πια για σενα;;;;εεεεε;;;μονο οταν εμφανιζεται η Λορετιους μπαινεις εεε;;;καλααααα!!!!!φτου σου μαρη..

Αααα, μου ειπε η παιδιατρος οτι θα κανουμε αντιγριπικα εμβολια,εσας σας ειπε τιποτα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ηέλοουυυ.. ειναι καμιά μέσα;; Αγγελικούλα να χαίρεστε την κουκλίτσα σας και να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!! Τέλος καλό όλα καλά!! ΣΤην πρώτη φωτογραφία δε, είναι σαν ψευτικο το κοριτσάκι σας!! Κούκλα!!

Κατάφερα και εγώ επιτέλους και ανέβασα μερικές φωτογραφίες αλλά δεν είναι και τόσο καλές, θα ξαναβάλω όταν μου έρθουν οι επαγγελματικές!

Ειρηνάκο τι γίνεται με τις απεργίες; Πότε μετακομίζετε για τα καλά;

Εμείς τέλος της επόμενης εβδομαδας!!

Αλήθεια εμείς βρε αθηναίες θα κάνουμε καμιά συνάντηση;; Μας έχουν βάλει(βγάλει) τα γυάλιά οι βόρειες!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Angel να σας ζήσει το Μαράκι σας! Εϊναι όντως ένα αγγελάκι και εσύ μια κουκλα μαμά!

Χριστίνα είδα και τις δικές σας φώτο! Υπεροχα όλα, φροντισμένα με λεπτομέρεια! Πότε πρόλαβες βρε θηρίο?

Έβαλα κι εγώ κάποιες φώτο στο φατσοβιβλίο που μου έστειλε ο φωτογράφος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια!!!! απο που ν'αρχισω!

χριστινάκι μπράβο! πολυ ομορφα ολα ρε συ! πραγματικα ποτε πρόλαβες και τα εκανες ολα τοσο ομορφα! η μικρή κουκλα! ΑΛΛΑ που ειναι το φορεμα??? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ????????? θέλω φωτο με το φορεμα!!!

Μαρινάκι ονειρικά βαφτίσια και η μικρή πραγματικά κουκλα! Και πολυ ομορφη δουλειά του φωτογράφου. Θα βάλω και γω στο face κολάζ! ζουλεψα!

Αγγελική η κορη σου ειναι σαν αγγελάκι-ερωτας! μονο τα φτερά της λείπουν. αφρατη και ομορφη. Να σου ζήσει!

Είστε καλά?>

εγώ πάλι γουρουνιασα!

επίσης μιλησα με μια φιλη μου που μένει μονιμα στο μιλάνο η οποια εκανε επεμβαση αισθητική πολύ σουπερ. Εβγαλε ποντους απο τα μπουτακια σε λιπος και το εβαλε στο στηθος! μου ειπε οτι το αποτελεσμα ειναι εντελως φυσικό!!!! και οτι γινονται γενικα θαυματα! δε ξέρω αν ειστε υπερ εγώ παντως σε 4-5 χρόνια κάτι θα κάνω...

σας το λέω να το ξερετε

σματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Χμμμ και εγώ θα κάνω, αλλά δε με σώζει μία επεμβασούλα, βγάλε από μπουτάκι, από πισινό, από στήθος, από κοιλιά, από τι άλλο ξεχνάω?

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Λορετάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...