Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια!!!!

Και το όνομα αυτής...Αριάδνη!! Δεν σας έγραψα εχθές γιατί τελικά μετά το φαγητό πήγαμε και για καφέ με τους φίλους μας και γυρίσαμε σπίτι στις 7.30 και μετά ήρθαν πάλι κάποιοι φίλοι για ...πίτσα!! 8-):cool:

Όλα ήταν πάααρα πολύ ωραία!! Δεν το περίμενα αλλά πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε πολύ γιατί ήμασταν μόνο με οικογένεια και στενούς φίλους και έτσι όλα ήταν πολύ χαλαρά και όμορφα!! Το μικρούλι μας εννοείται ότι έκλαψε στη κολυμπήθρα αλλά ευτυχώς και ο παπάς ήταν πολύ καλός, κάναμε και πλακίτσα στην εκκλησία, δεν την ταλαιπώρησε καθόλου και τα έκανε και όλα με συνοπτικές διαδικασίες.. Μετά που ηρέμησε και η μικρή ήταν από αγκαλιά σε αγκαλιά...εγώ την είδα ελάχιστα όλη την ημέρα καθώς την είχαν αναλάβει ξαδέρφια, θείες και φίλοι.. :-) Εννοείται ότι με τη χθεσινή ζέστη το βαφτιστικό φορεματάκι βγήκε στο τέταρτο και έμεινε με τα εσωρουχάκια από μέσα όλη την υπόλοιπη μέρα!!

Αααα....τα βαφτιστικά ήταν πολύυυ όμορφα καθώς και η διακόσμηση που είχα κάνει στο τραπέζι του φαγητού μετά παρόλο που μου πήρε ένα απόγευμα να πάω να αγοράσω όλα τα υλικά! Οι μπομπονιέρες-φορεματάκι είχαν τρελή επιτυχία επίσης!! Τι άλλα;; Αυτά προς το παρόν!! Βγάλαμε μερικές φώτος από τη μηχανή μας, αν βλέπεται καμία θα σας βάλω σε λίγο να δείτε!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!!!!

Και το όνομα αυτής...Αριάδνη!! Δεν σας έγραψα εχθές γιατί τελικά μετά το φαγητό πήγαμε και για καφέ με τους φίλους μας και γυρίσαμε σπίτι στις 7.30 και μετά ήρθαν πάλι κάποιοι φίλοι για ...πίτσα!! 8-):cool:

Όλα ήταν πάααρα πολύ ωραία!! Δεν το περίμενα αλλά πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε πολύ γιατί ήμασταν μόνο με οικογένεια και στενούς φίλους και έτσι όλα ήταν πολύ χαλαρά και όμορφα!! Το μικρούλι μας εννοείται ότι έκλαψε στη κολυμπήθρα αλλά ευτυχώς και ο παπάς ήταν πολύ καλός, κάναμε και πλακίτσα στην εκκλησία, δεν την ταλαιπώρησε καθόλου και τα έκανε και όλα με συνοπτικές διαδικασίες.. Μετά που ηρέμησε και η μικρή ήταν από αγκαλιά σε αγκαλιά...εγώ την είδα ελάχιστα όλη την ημέρα καθώς την είχαν αναλάβει ξαδέρφια, θείες και φίλοι.. :-) Εννοείται ότι με τη χθεσινή ζέστη το βαφτιστικό φορεματάκι βγήκε στο τέταρτο και έμεινε με τα εσωρουχάκια από μέσα όλη την υπόλοιπη μέρα!!

Αααα....τα βαφτιστικά ήταν πολύυυ όμορφα καθώς και η διακόσμηση που είχα κάνει στο τραπέζι του φαγητού μετά παρόλο που μου πήρε ένα απόγευμα να πάω να αγοράσω όλα τα υλικά! Οι μπομπονιέρες-φορεματάκι είχαν τρελή επιτυχία επίσης!! Τι άλλα;; Αυτά προς το παρόν!! Βγάλαμε μερικές φώτος από τη μηχανή μας, αν βλέπεται καμία θα σας βάλω σε λίγο να δείτε!

Χριστινακι να σου ζησει η Αριαδνη σου και να ειναι παντα γερη και τυχερη!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα Χριστινακι να σας ζησει η κουκλιτσα.Ολα καλα και ολα ωραια,μπραβο παντα τετοια.:)

Μολις εφυγε η παιδιατρος,καναμε εμβολιο.Ειμαστε 10,200:-?:?διαιτααααα.Τοσα θα επρεπε να ειμαστε στον χρονο.Σας ειπα οτι εβγαλε και 2ο δοντακι;πολυ γκρινια ομως,κλαψψψ,δεν ξερω και εγω ποσες φορες σηκωθηκα το βραδυ.

Καλε που εισαστε ολες σημερα;Ελενηη;;κι εσυ βρουτε εξαφανιζολ;:tongue:

Λορεταααα τελειος ο καφες βρε!!!μονη τον ειπια παλι.Τεσπα,παω στην αποθηκη να ξεκαθαρισω ρουχαλακια,να δω τι εχω και τι θα αγορασω για τον χειμωνα που ερχεται.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Εδω ειμαι ηρθα!!!

Ειπαμε!Πηγα ΛαΪκη!Ψωνισα ενα σωρο και μετα ηρθαν τα πεθερικς και μου φεραν αλλα τοσααααα τι θα τα κανω;;;;μαναβικο θα ανοιξω;;;;τεσπα...

Χριστινιω μου να σας ζησει η Αριαδνη σας!!!Καλοφωτιστη και καλοτυχη η μικρη πριγκιπεσα σας!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

μια χαρα!την εστειλα πακετο στην μανα μου σημερα για να κατσω να ξεβρομισω το σπιτι.αχ τις ωραιες φωτο που εχεις βαλει στο φεις!εσυ τι νεα,ποτε επιστρεφεις στην δουλεια?

OjQkp2.png?B89kEt5q

ωωωωωωωωχ βρηκες το ευαισθητο σημειο μου...κι αυτο ειναι μειον μου...κι αυτο ειναι μειον μου.....

11/10 ωωωωωωωωωωωωωωωωχ......(ευχαριστω για τις φωτος :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

τουλαχιστον ευχαριστηθηκες τα αντρακια σου!εγω εχω γνωστες που με το που 40ντησανε ξαναγυρισαν πισω γιατι τις εκβιαζαν οτι θα παρουν αλλες.εντελως γουρουνια οι τυποι.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Χριστινάκι να σας ζήσει η αριαδνη! πολύ ομορφο και ιδιαίτερο όνομα! χαίρομαι που όλα ηταν ομορφα και το ευχαριστηθήκατε!

Κέλι μου σορρυ αλλά ήρθε ο σιφουνας η μαμά μου και φυγαμε για κάτι δουλίτσες...μετά νομιζα οτι εχασα το καινουριο μου κινητό και εβαλα ολους να ψαχνουν (εστειλα τον αντρα μου στο σουπερ μαρκετ και τη μαμά μου στους δρομους) και μετα το βρήκα...χιχι...

Ελενάκι μου τι κάνεις? Ποτε θα τα ξαναπουμε?

οι υπολοιπες καλά?

εγώ λέω να μαγειρεψω...ε ? ε? λέτε να κάνω την εκπληξη?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Eγω παντως μαγειρεψα!Γεμιστα...ορφανα βεβαιως βεβαιως!!!Λορετιουυυυςςςς!! :)

Εισαι να αφησουμε μωρε σε μαμαδες και να παμε καμια βολτα στα Απολλωνεια;;;Ξερω εσυ θες στο Νοτος αλλα μου πεφτει κοματι μακρια γμτ! :)

το αντρακι μου σουλατσαρει στο σπιτι...με βλεπω νωρις νωρις να στρωνω χαλια εφετος! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...